Slazem se.Orvel je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:13Pa hajde trpaj na slogu sad u nedjelju i posalji slike ovdje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:11Pa sta cete vi.
Vi ste dosli na nivo da igrate 3za3 iz sezone u sezonu, jer ste samo tako mogli opstanak izbjeci
I ja sam budala sto uopste pisem s vama na temi.
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Bez potrebe za ikakvim pravdanjem, šta se na snimku vidi prije tog čina?Virtu4l je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:11Ti još uvijek ne shvataš kakve gluposti valjaš. Znači trebao mu je polomiti koljeno da bi dobio crveni karton? Tek tada bi se igrač Radnika trznuo.zaostrog je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:04Tako je Crnogorac. Ako udariš čovjeka, normalna i refleksna reakcija je da se trzne, da amortizuje udarac. Ne postoji nikakav dokaz na osnovu snimka da je Čelik udario igrača Radnika. Štaviše, ne postoji ni indikacija (trzaj recimo) da je to uradio. Ne postoji element na osnovu kojeg se ondje može dati crveni karton. I možeš ti svoju lobotomiju prosipati kome hoćeš, ali nađi adekvatni je situacije i nešto što se može braniti. Ja ti garantujem da je ono primjer situacije gdje nit je crveni nit ima elemenata sa VAR mijenja (jer nema dokaze ni za šta).![]()
![]()
Veoma rijetko koristim ovu terminologiju, skoro nikako, ali moram te priupitati, jesi li baš toliko glup?
Na snimku se vidi namjera da udari protivničkog igrača, i prava je sreća da ga je promašio. Pokušaj to procesuirati tim pilećim mozgom.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Znaci pograo nas sudija,protiv Radnika i Sloge jedno 50 faulova nam svirnuli hahah kontas ovako da si protiv Bayerna i Man Citija igro
-
- Kontakt:
Dao sam ti i sa utakmice njihovog najvećeg rivala Hajduka, jer sam znao da ćeš pilati naopako. Jer sam logično miljama ispred tebe. Mogu ti 120 primjera postavit ali ti ćeš i dalje gluposti valjati.
Nadalje dakle kad var zove da je penal oni su sigurni da je penal i nikad se nije desilo da ga ne dosudi. Desi se svako 3 dana. To naravno nećeš odgovoriti šta god bilo jer naravno nemaš šta. Tvojom logikom VAR ga zove da gleda jer je u potpunosti siguran da je to penal i nikad se nije desilo da ga ne dosudi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:16Slazem se.Orvel je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:13Pa hajde trpaj na slogu sad u nedjelju i posalji slike ovdje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:11
Pa sta cete vi.
Vi ste dosli na nivo da igrate 3za3 iz sezone u sezonu, jer ste samo tako mogli opstanak izbjeci
I ja sam budala sto uopste pisem s vama na temi.

E čuj namjera. Hvala lijepo. U pravu si.Virtu4l je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:11Ti još uvijek ne shvataš kakve gluposti valjaš. Znači trebao mu je polomiti koljeno da bi dobio crveni karton? Tek tada bi se igrač Radnika trznuo.zaostrog je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:04Tako je Crnogorac. Ako udariš čovjeka, normalna i refleksna reakcija je da se trzne, da amortizuje udarac. Ne postoji nikakav dokaz na osnovu snimka da je Čelik udario igrača Radnika. Štaviše, ne postoji ni indikacija (trzaj recimo) da je to uradio. Ne postoji element na osnovu kojeg se ondje može dati crveni karton. I možeš ti svoju lobotomiju prosipati kome hoćeš, ali nađi adekvatni je situacije i nešto što se može braniti. Ja ti garantujem da je ono primjer situacije gdje nit je crveni nit ima elemenata sa VAR mijenja (jer nema dokaze ni za šta).![]()
![]()
Veoma rijetko koristim ovu terminologiju, skoro nikako, ali moram te priupitati, jesi li baš toliko glup?
Na snimku se vidi namjera da udari protivničkog igrača, i prava je sreća da ga je promašio. Pokušaj to procesuirati tim pilećim mozgom.
Još samo da se žališ kad Krpiću dignu ofsajd jer nije imao namjeru biti tamo.
VAR mijenja odluku sudije samo kad postoji jasan dokaz za to. Ovo večeras nema dokaza apsolutno ni za šta. Kao što kolega prepošteni Virtual reče, postojala samo namjera, ne i udarac.
- Meraak1921
- Kontakt:
to je to, kazem ja tesko onom ko ih ne zna!
Samo regularno sudjenje i ne sumnjam da cemo drugom mjestu bjezati 15 bodova do zime.

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nije lijepo od tebe da ovako monstruozno prepravis mi post...cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 23:58Jel ti tesko dritane?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 23:53A crveni karton za Celika?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 23:50
Svaka cast vladas materijom,Vico nam sredio. Nego cudna mu strategija da nam protiv Radnika i Sloge 100 faulova svirne ponisti gol i svirne 6 nepostojecih ofsajda? Drago mi je da me pratite i otvarate nove profile,lijepo bas od vas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Naveo sam vise najodrvatnijih klubova
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Glupko prekinuo je akciju kada je igrac isao 1 na 1 sa golmanom, nije ni mogao zabiti kad je prekinuo igru

Stop upotrebi živog štita u navijačkim sukobimanastrojeni21 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:11Medovi medeni kako su se samo pomirili.curvanord je napisao/la: ↑30 avg 2024, 23:57Ma medovi medeni kako se samo oni lijepo grle i pjevušesarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 23:55
Hahahahahahahahaha pozdravi uniju nove prijatelje. Nedo Bog da ste imali koju navijacku pobjedu ne bi se moglo opstat od vas.
2018
A danas...![]()
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Evo pogledao sada sve situacije i kod ofsajda . Kod ponistenog gola Sarajeva nije ofsajd , situacija kad Andjusic ide 1 na 1 treba pustiti u najmanju ruku da se akcija zavrsi pa dici zastavicu i svirao je u jos jednoj situaciji ofsajd Andjusicu kad je fulio sansu a nije bio ofsajd . Kod priznatog gola Turkesa su jedino pokazali linije i po njima nije bio ofsajd i gol je priznat .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Strašno, nisam ovo vidio do sad. Neka bude da sudija slučajno griješi. Čista 2 gola poništena.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 31 avg 2024, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- Meraak1921
- Kontakt:
La hinchada de los rajvos hahahahahahahahHahahahahahahah
-
- Kontakt:
Izvinite "krivina jug"Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:23La hinchada de los rajvos hahahahahahahahHahahahahahahah
Hz
- Meraak1921
- Kontakt:
Brate sta vam se desava sa tribinom, boze me sacuvajordedelmale je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:24Izvinite "krivina jug"Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:23La hinchada de los rajvos hahahahahahahahHahahahahahahah![]()

-
- Kontakt:
Sta kazu,jel bio crveni,zna li se sta??
Jel po nijetu ili kontaktu?

Jel po nijetu ili kontaktu?

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, PiazzaGrande, Vanja8 i 25 gostiju.