Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A sve sam im rekao još prošle godine. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- bagniadiluca
- Kontakt:
Večeras je sudija dobro odredio 8 minuta nadoknade ali je napravio grešku jer je svirao kraj u 98:02/03 a trebao je produžiti barem još 30-tak sekundi zbog onog "penala" i gledanja VARa.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ljudi ovo je sramota da je ovo utakmica najaceg ranga
U drugim ligama imaš boljih rostera od ovog sto Igman ima,Velež je u nekom svom sra.nju.
Dno dna
U drugim ligama imaš boljih rostera od ovog sto Igman ima,Velež je u nekom svom sra.nju.
Dno dna
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pogan iz Vrapčića, dabogda ispali
-
Maradona10
- Kontakt:
Ovih par utakmica i korištenje Var-a samo dokazuje koliko su naše sudije uzasne, koliko god da se proteklih sezona i navlačilo ekipama, barem 50% toga su bile greške sudija za koje su oni bili uvjereni da su odluke ispravne. Ma da smo sinoć bili svjedoci da pojedinim sudijama ni Var ne pomaže.
Ne mogu shvatiti da je teren bio ovako suh, jbt diže se oblak prašine kod one šanse Šikala na kraju.
Ovo drugo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Teren bas los ne znam zasto se ne odrzava dzaba se ulaze
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Đipke nisam ti ja jaran, k' nozi i budi miran.
Svega se mi nagledasmo veceras...
Iskreno nespremniju ekipu od Igmana odavno nisam gledao i pored toga igraju ravnopravno sa Velezom...
Sta ovaj Kevelj uradi od ekipe to je strasno...
Jako nekvalitetna tekma, neki nivo federalne lige , recimo, Gradina- Tomislavgrad
Iskreno nespremniju ekipu od Igmana odavno nisam gledao i pored toga igraju ravnopravno sa Velezom...
Sta ovaj Kevelj uradi od ekipe to je strasno...
Jako nekvalitetna tekma, neki nivo federalne lige , recimo, Gradina- Tomislavgrad
Prirodni Srbin koji veliča ratne zločine i koji redovno pjeva Sve se srpsko na Sarajevo sprema. Svaka vam cast ako je on vas ponos i dika. Mene bi iskreno bilo sramota da je bio clan kluba za koji navijam.mnon46 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 22:04Takva je gnjida da nije htio da bude rezerva Šehiću od kojeg je bez ruke bolji golman. Isto tako je gnjida jer u sred Banjaluke na svojoj svadbi pjeva Sarajevo ljubavi moja. Takva je gnjida da često podijeli na story kad ostvarimo zapaženiji rezultat. Dao Bog da su nam sve ovakve gnjide.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Zapravo je jako super sto se Velezu desava,drugacije nece ovaj celavi majmun otici sa cela kluba nego kad ozgubi podrsku ostalih iz uo i te takozvane skupstine.Bolje ispast jos jednom nego mu dopustit sistemsko unistavanje kluba
- Meraak1921
- Kontakt:
Polumostarski klub protiv poluhercegovackog kluba, ne mogu 30min trcati , poluamateri, sve nesto polu …
- jurisicduska
- Kontakt:
Kone ozbiljno ugazile u pare, zamisli zaradili najveći iznos od postojanja od ovih trening kompenzacija za igrače bez ugovora, i nema ništa na oficijelnoj, golemo.
U zdravlju trošili.
U zdravlju trošili.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Jesu sudije uzasne, al opet mislim da se puno ocekuje od nasih sudija, isto kao sto su igraci losi pa im se desavaju amaterske greske, tako je i sa sudijama. Sad na ovoj utakmici, vecina igraca ima problema sa osnovnom tehnikom, pola ih jedva loptu primi, tako i Petrovic koji je tanak sudija ne vidi da ono nije ruka nego mu treba var, a jednostavna je odluka.Maradona10 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:00Ovih par utakmica i korištenje Var-a samo dokazuje koliko su naše sudije uzasne, koliko god da se proteklih sezona i navlačilo ekipama, barem 50% toga su bile greške sudija za koje su oni bili uvjereni da su odluke ispravne. Ma da smo sinoć bili svjedoci da pojedinim sudijama ni Var ne pomaže.
Kvalitet vecine igraca i sudija nam je bas upitan, jbg, samo se treba naviknuti.
Jel onaj Bulicev pulen Bobaj toliko baš loš da nemoze minut dobiti u ovakvom Veležu od kad je došao,jest ga i Kevelj najavio ko nekog mega talenta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 7 gostiju.