Đipke nisam ti ja jaran, k' nozi i budi miran.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svega se mi nagledasmo veceras...
Iskreno nespremniju ekipu od Igmana odavno nisam gledao i pored toga igraju ravnopravno sa Velezom...
Sta ovaj Kevelj uradi od ekipe to je strasno...
Jako nekvalitetna tekma, neki nivo federalne lige , recimo, Gradina- Tomislavgrad
Iskreno nespremniju ekipu od Igmana odavno nisam gledao i pored toga igraju ravnopravno sa Velezom...
Sta ovaj Kevelj uradi od ekipe to je strasno...
Jako nekvalitetna tekma, neki nivo federalne lige , recimo, Gradina- Tomislavgrad
Prirodni Srbin koji veliča ratne zločine i koji redovno pjeva Sve se srpsko na Sarajevo sprema. Svaka vam cast ako je on vas ponos i dika. Mene bi iskreno bilo sramota da je bio clan kluba za koji navijam.mnon46 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 22:04Takva je gnjida da nije htio da bude rezerva Šehiću od kojeg je bez ruke bolji golman. Isto tako je gnjida jer u sred Banjaluke na svojoj svadbi pjeva Sarajevo ljubavi moja. Takva je gnjida da često podijeli na story kad ostvarimo zapaženiji rezultat. Dao Bog da su nam sve ovakve gnjide.
-
- Kontakt:
Zapravo je jako super sto se Velezu desava,drugacije nece ovaj celavi majmun otici sa cela kluba nego kad ozgubi podrsku ostalih iz uo i te takozvane skupstine.Bolje ispast jos jednom nego mu dopustit sistemsko unistavanje kluba
- Meraak1921
- Kontakt:
Polumostarski klub protiv poluhercegovackog kluba, ne mogu 30min trcati , poluamateri, sve nesto polu …
-
- Kontakt:
Kone ozbiljno ugazile u pare, zamisli zaradili najveći iznos od postojanja od ovih trening kompenzacija za igrače bez ugovora, i nema ništa na oficijelnoj, golemo.
U zdravlju trošili.
U zdravlju trošili.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Jesu sudije uzasne, al opet mislim da se puno ocekuje od nasih sudija, isto kao sto su igraci losi pa im se desavaju amaterske greske, tako je i sa sudijama. Sad na ovoj utakmici, vecina igraca ima problema sa osnovnom tehnikom, pola ih jedva loptu primi, tako i Petrovic koji je tanak sudija ne vidi da ono nije ruka nego mu treba var, a jednostavna je odluka.Maradona10 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:00Ovih par utakmica i korištenje Var-a samo dokazuje koliko su naše sudije uzasne, koliko god da se proteklih sezona i navlačilo ekipama, barem 50% toga su bile greške sudija za koje su oni bili uvjereni da su odluke ispravne. Ma da smo sinoć bili svjedoci da pojedinim sudijama ni Var ne pomaže.
Kvalitet vecine igraca i sudija nam je bas upitan, jbg, samo se treba naviknuti.

Jel onaj Bulicev pulen Bobaj toliko baš loš da nemoze minut dobiti u ovakvom Veležu od kad je došao,jest ga i Kevelj najavio ko nekog mega talenta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da je dobar, ne bi mu Stefke bio agent.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko vam himnu pjeva? Ponos?Semper je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:05Prirodni Srbin koji veliča ratne zločine i koji redovno pjeva Sve se srpsko na Sarajevo sprema. Svaka vam cast ako je on vas ponos i dika. Mene bi iskreno bilo sramota da je bio clan kluba za koji navijam.mnon46 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 22:04Takva je gnjida da nije htio da bude rezerva Šehiću od kojeg je bez ruke bolji golman. Isto tako je gnjida jer u sred Banjaluke na svojoj svadbi pjeva Sarajevo ljubavi moja. Takva je gnjida da često podijeli na story kad ostvarimo zapaženiji rezultat. Dao Bog da su nam sve ovakve gnjide.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jel realno da porediš jednog Tifu koji je rat proveo u Sarajevu, čovjeka koji je pjevao patriotske pjesme i nosio uniformu ARBiH sa nečovjekom Vladanom koji mrzi BiH toliko da ne zeli da igra za nju iako je to jednina drzava za koju trenutno moze da nastupa?
-
- Kontakt:
Fin bod protiv direktnog kandidata za ispadanje i povratak u prirodni habitat. Nije lose

Ps. Top teren

Kevelja mi vrh ste, pozdravi mi Stefu

-
- Kontakt:
Jesi se i ti sjetio u 24-25 godini da si prirodni srbin?mnon46 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 22:04Takva je gnjida da nije htio da bude rezerva Šehiću od kojeg je bez ruke bolji golman. Isto tako je gnjida jer u sred Banjaluke na svojoj svadbi pjeva Sarajevo ljubavi moja. Takva je gnjida da često podijeli na story kad ostvarimo zapaženiji rezultat. Dao Bog da su nam sve ovakve gnjide.
Duša, trebali ste mu dati i tenk. Tetovira Srbiju po sebi al on je bošnjak.Semper je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:16Jel realno da porediš jednog Tifu koji je rat proveo u Sarajevu, čovjeka koji je pjevao patriotske pjesme i nosio uniformu ARBiH sa nečovjekom Vladanom koji mrzi BiH toliko da ne zeli da igra za nju iako je to jednina drzava za koju trenutno moze da nastupa?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Možete se samo saget Tifi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Boga mi, ako Velez bude prosipao bodove protiv Igmana, Radnika, sta ocekivati kad dodju tekme protiv Zrinjskog, Borca , Sarajeva...
Od jedne pozitivne price, malo je vremena proslao , a slika o situaciji u Velezu se radikalno promijenila...
Ne mirise ovo na dobro ni malo i pod hitno se mora napraviti rez, pocevsi od Uprave do rostera...
Od jedne pozitivne price, malo je vremena proslao , a slika o situaciji u Velezu se radikalno promijenila...
Ne mirise ovo na dobro ni malo i pod hitno se mora napraviti rez, pocevsi od Uprave do rostera...
Opet ratovi, uniforme, tenkovi i slicna sranja od price.
A onda ce biti kuknjava kad admin krene lupati redom samare.
A onda ce biti kuknjava kad admin krene lupati redom samare.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 avg 2024, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Velez mi lici na Zelju od prosle sezone, nece ispasti ali bice ažu donjem dijelu tabelle.
- Meraak1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:24Boga mi, ako Velez bude prosipao bodove protiv Igmana, Radnika, sta ocekivati kad dodju tekme protiv Zrinjskog, Borca , Sarajeva...
Oni su i proslu sezonu imali vise srece nego znanja, to je Andora potvrdila