Premijer liga BiH - aktuelno
- Osttribine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:59Napises netacno, i onda u postu potvrdis ono sto sam ja napisao. Dakle, od kad se Velez vratio u ligu ima bolji medjusobni skor od Sarajeva. 6 pobjeda Veleza, 5 Sarajeva.Osttribine je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:37Netacno, ne mozes uzeti samo ono sto tebi odgovara, racunas valjda od kada ste se vratili i dodjes tu do podatka da oba tima imaju po 5 pobjeda i 4 nerjesena rezultata. S tim da Velez ima pobjedu u Finalu Kupa na penale.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 14:13
Pises nebuloze, od kad smo stali na noge imamo bolji medjusobni skor sa Sarajevom. U zadnjih 13 utakmica dobili nas samo 3 puta. Ako cemo o otiracima, samo oni mogu biti nas ako gledamo rezultate. Boli me neka stvar za forumske debile, ja ti kazem cinjenicno stanje prosjecnog navijaca Veleza koji ide na utakmicem da ga boli neka stvar za Sarajevom, Zeljom, Zrinjskim... Masa ljudi uopste ne gleda utakmicu nase lige mimo Veleza, ne bi znali 3 igraca nabrojati po ostalim klubovima da ne igraju sa nama.![]()
Ja ti pisem onako kako jeste, a ti vjeruj sta hoces. Da ponovim nema razlike u naboju navijaca izmedju nasih utakmica sa Sarajevom i Zeljom. Imas x primjera na utakmicama kako gori, pa u Kaknju kad je Sarajevo igralo domace bukvalno na rubu incidenta bilo na tribinama izmedju nase raje i pitara jer smo izmjesani bili. Nije ni njima nista bolje bilo u Gabeli protiv nas, isto na noz i na terenu i na tribinama. Ne znam sta se pise na forumu za vrijeme utakmica, vjerovatno neces nigdje procitati kako im 5 stoja navijaca na Kosevu grmi cigani, jer ne izbace loptu kad nam igrac lezi i idu da zabiju gol, kako nam jebu majku igracima, strucnom stabu sa tribina, nije nista drugacije ni u Vrapcicima. Ali eto ti vjeruj sta hoces.

Pogledaj sta si prvo napisao, uzeo za primjer zadnjih 13 utakmica i napisao kako imamo 3 pobjede, sto ne dodade i one dvije prve utakmice kad ste se vratili, ne pašu ti jer ste ih izgubili, zato sam uzeo cjelokupan omjer u ligi kako ste se vratili i tu dodjes do podatka da smo na istom broju pobjeda, daleko je to od toga da smo vam mi nekakav otirac, spustite se malo, poletili ste kao navijaci Slobode 2016., pa znamo kako je zavrsilo. Sto se Kupa tice i ta utakmica je zavrsena nerjeseno ali ste nas na penale dobili-
Nisam mislio da ces se do te mjere naljutiti i da tako boli. Izbrisao sam sliku, nadam se da ces prestati plakati.
NEMA NAZAD
zeljezničar je prošle sezone pošteno platio dobojlijama tri boda, tako da je ovo sad sasvim nova utakmica.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne vidis tacku i novu recenicu. Prva recenica se odnosila upravo na to od kad smo se vratili i imamo pobjedu vise od vas. Ako ti racunas da je u finalu kupa bilo nerjeseno i da niko nije pobjedio okOsttribine je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:22Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:59Napises netacno, i onda u postu potvrdis ono sto sam ja napisao. Dakle, od kad se Velez vratio u ligu ima bolji medjusobni skor od Sarajeva. 6 pobjeda Veleza, 5 Sarajeva.Osttribine je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:37
Netacno, ne mozes uzeti samo ono sto tebi odgovara, racunas valjda od kada ste se vratili i dodjes tu do podatka da oba tima imaju po 5 pobjeda i 4 nerjesena rezultata. S tim da Velez ima pobjedu u Finalu Kupa na penale.![]()
Pogledaj sta si prvo napisao, uzeo za primjer zadnjih 13 utakmica i napisao kako imamo 3 pobjede, sto ne dodade i one dvije prve utakmice kad ste se vratili, ne pašu ti jer ste ih izgubili, zato sam uzeo cjelokupan omjer u ligi kako ste se vratili i tu dodjes do podatka da smo na istom broju pobjeda, daleko je to od toga da smo vam mi nekakav otirac, spustite se malo, poletili ste kao navijaci Slobode 2016., pa znamo kako je zavrsilo. Sto se Kupa tice i ta utakmica je zavrsena nerjeseno ali ste nas na penale dobili-

A druga recenica je isto tacna, u zadnjih 13 imate 3 pobjede, sta tu nije tacno napisi ziv bio.
Upao si kao padobranac u razgovor, a prica je bila da smo mi otirac Sarajeva i da pustamo utakmice. Ja sam samo odgovorio cinjenicama da imamo vise pobjeda, i ako cemo po tom samo vi nama mozete biti otirac

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ker koji je ismijavao rahmetli Campu i rahmetli Kuku je zadnja osoba koja ima pravo nekom prigovarati. Vidim prizeljkuju ti ban, kad smo vec kod bana zasto pasce zvano merak i dalje pise po forumu? Postavio slike dva rahmetli navijaca naseg kluba s ciljem da ismijava nekoga i to je administraciji foruma normala?
A o njegovom vokabularu je tek suvisno govoriti. Svaki post nekom trpa "sestre u buljah" i slicne fraze. Na slican nacin ce i mene citirati ubrzo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
04.10.2009 !
Hahaha ma dobar je mali, neka ga da zajedno na areni ispratimo i danasnju utakmicuFKSDoGroba je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:36Ker koji je ismijavao rahmetli Campu i rahmetli Kuku je zadnja osoba koja ima pravo nekom prigovarati. Vidim prizeljkuju ti ban, kad smo vec kod bana zasto pasce zvano merak i dalje pise po forumu? Postavio slike dva rahmetli navijaca naseg kluba s ciljem da ismijava nekoga i to je administraciji foruma normala?
A o njegovom vokabularu je tek suvisno govoriti. Svaki post nekom trpa "sestre u buljah" i slicne fraze. Na slican nacin ce i mene citirati ubrzo.

NEMA NAZAD
- hordasDoboj
- Kontakt:
Povlacim ovo..hordasDoboj je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:48'Najbolji teren u državi'![]()
Bolji na Grbavici nakon 6 god od ovog mada i tamo je vec dotrajao jer nije odrzavan redovno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
NEMA NAZAD
Dobra posjeta ponovo nezz cemu ismijavanje
17544, u zrno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Niko se ne bi smijao da tvoji puleni budu mirni i ne lupetaju brojke na kosevu tokom nasih utakmica, a svoje dizu na 13500 dok je 30% kapaciteta stadiona prazno.
Ovako nema kraja.
NEMA NAZAD
- Osttribine
- Kontakt:
Otirac neko da ti bude od kojeg imas jednu pobjedu vise od kako ste se vratili i to na penale, e moj tiRodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:34Ne vidis tacku i novu recenicu. Prva recenica se odnosila upravo na to od kad smo se vratili i imamo pobjedu vise od vas. Ako ti racunas da je u finalu kupa bilo nerjeseno i da niko nije pobjedio okOsttribine je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:22![]()
Pogledaj sta si prvo napisao, uzeo za primjer zadnjih 13 utakmica i napisao kako imamo 3 pobjede, sto ne dodade i one dvije prve utakmice kad ste se vratili, ne pašu ti jer ste ih izgubili, zato sam uzeo cjelokupan omjer u ligi kako ste se vratili i tu dodjes do podatka da smo na istom broju pobjeda, daleko je to od toga da smo vam mi nekakav otirac, spustite se malo, poletili ste kao navijaci Slobode 2016., pa znamo kako je zavrsilo. Sto se Kupa tice i ta utakmica je zavrsena nerjeseno ali ste nas na penale dobili-Ne igramo listic u kladionici, nego pricamo o pobjedama a to je najvaznija nasa medjusobna utakmica koju smo pobjedili.
A druga recenica je isto tacna, u zadnjih 13 imate 3 pobjede, sta tu nije tacno napisi ziv bio.
Upao si kao padobranac u razgovor, a prica je bila da smo mi otirac Sarajeva i da pustamo utakmice. Ja sam samo odgovorio cinjenicama da imamo vise pobjeda, i ako cemo po tom samo vi nama mozete biti otirac![]()

Kakav je ovo teren čovječe. Je li moguće da niko terene ne održava kako treba?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne navijam za zelju nego objektovno imaju strasnu posjetu. I ovo ismijavanje na tu temu je amijesno . Ispadate ko djeca jbt.
Sta je sa terenom ovdje haha, napalo ga nesto sa svih strana
Ko god ismijavali ovu posjetu smiješan je
12k napuniti protiv sloge,svaka čast
Da je malo jači protivnik bilo bi i 16,17k
12k napuniti protiv sloge,svaka čast
Da je malo jači protivnik bilo bi i 16,17k
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.