Odigrali ste da povalite Slobodu bas kao sto su i nasi, jedina je razlika sto smo mi tada bili goli **** od ekipe i opet smo **** majku nasim igracima i upravi na poluvremenu protiv Goska dok je vas bolila neka stvar i nasladjivali ste se.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:57I nama su pjevali raznorazna sela i zaseoci, desava seRodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:52A normala vam je nama pjevati druga liga dok izumiremo i bukvalno se gasimoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:45
Osim sto je titula otisla na stadion koji im je Zrinjski oteo, a ovi slave. Ne znam za tebe, al ja vidim tu vidim ozbiljan problem![]()
Isto da je tamo neki srpski FK Glasinac , koji se bori za titulu u tom trenutku, oteo stadion Zeljeznicaru ( pu, pu, da se pomaknem sa mjesta ), a Zeljeznicar igra nebitnu tekmu protiv Veleza koji se bori za titulu sa tim istim Glasincem i onda Zeljeznicar zapne, dobije tekmu i odluci sampiona, a ja to uredno proslavim![]()
Kako da ti kazem, prvo to se ne bi moglo desiti, a kada bi se i desilo ( sto je nemoguce )sigurno ne bih slavio i pjevao bice Velez **** sampion.
Al eto, znas sta kazu, sto ljudi, sto cudi, sto zena, dvjesto sisa![]()
![]()
Meni ne smeta, i draze mi je da je tako nego da nas sazaljevate i slicno. Ne bi mi na kraj pameti palo, da kukam sto nam tad ne pustiste koju utakmicu da ostanemo. U drugu ligu prije vazda, nego da se tako ponizavamo da nam se neko smiluje.![]()
Ja znam za koga nikada ne bih navijao i za ciju korist moj klub ne smije odigrati ako je za nas nebitna utakmica. Al to je vec druga prica.
@minimalist, jasta su.
Te godine od kad je bila ta famozna utakmica protiv vas 2013/14 nama je jedinin uspijeh mogao biti da dobijemo ekipe iz gornjeg dijela tabele, daleko od ikakve evrope i slicno. Realno zivis da nekog dobijes i da mu cupas mast, sad su se stvari promjenile, imas neke druge ciljeve. Imas evropu, boris se za vrh, sto bi gino u nebitnoj utakmici, sta nam znaci dobiti ekipu koju redovno sad dobijamo u beznacajnoj utakmici, znaci naravno nemoj me pogresno shvatiti ali ta dva perioda ne mozes porediti, sad mi je draze da se igrac ne povrijedi u utakmici u kojoj nema za nas rezultatski znacaj i da budemo spremniji za neke naredne vaznije utakmice. Vise nam te pobjede nisu toliko slatke kao nekad sto su bile i hvala bogu da je tako.
I ti se vjerovatno ne sjecas mnogih stvari, dizali ste parole i nas prozivali i psovali na utakmicama sa Zrinjskim. I za to mene boli neka stvar, jos mi draze da je tako.