Prvo tupane, ako hoces nekog da vrijedjas na osnovu tvog prosipanja po forumu , onda sacekaj da te neko imenuje...thebain666 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:46juka55 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:12Pa to i jeste problem što pola vas daje komentare na osnovu ničega... niko momka nije gledao kako igra i opet ljudi kažu ma ne valja ovajthebain666 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:56
Ja sam to pisao, i mene je Unusic iznenadio do tada sam ga gledao samo protiv slobode kad je igrao na stoperu i zamijenjen je na poluvremenu. A daleko i od toga da je Odinaka los igrac. A nesto se ne sjecam da si replicirao to a i svejedno ne znam jel pokusavas ispasti smijesan sa ovim ili ?
Nije “pola nas”, pogledaj moje postove i neces naci da sam igdje ijednog igraca ispljuvao ili komentarisao na osnovu nicega. Samo sam tad za napisao za Odinaku da mislim da je bolji od Unusica, u cemu me je on demantovao. A ovdje ova 2 pokusavaju izvrnuti pricu i ispasti fol smijesni. Papci klasicni
Nisi ti jedini pisao kako je Odinaka, fudbaler za lige pet, vec je bilo i drugih koju su tako pisali...
Cak mislim i da je GIS isto ga hvalio na sva usta...
Znaci, ako te neko imenuje i u pri tome te vrijedja, onda uzvrati, a ako te niko i ne pomene, a ti ko biva pametnjakovic i nazivao bi nekog papcim, onda nazovi tako onog ko te pravio, a ako sumnjas da je jedan od nas to uradio onda imas pravo, slazem se