Evo jedan pogodak sa treninga novog Ahmetovica , ako je nekome promaklo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bas ga je Penaranda pokvario maksimalno. Ali evo opet se trudi nadam se da ce vratiti formu pa da imamo dva killera u vrhu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:40profi i brat. Nije ok s nase strane da ga omalovazavamo. Vratit ce se Reno a nije da nista nije pospremio do sada.
Turkes mu je dobra konkurencija a dobra konkurencija tjera na bolje performanse. Vjerovatno je i njemu zafalilo da cuje citav stadion Renan Olllliveiraaa!
ne radi ti linknedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:17https:// imgur.com/Xd3W8tG
Evo jedan pogodak sa treninga novog Ahmetovica , ako je nekome promaklo![]()
Renan je naš i volio bih da se dozove više neg' iko, al' ponavljam se opet, raspored u idućih 5 utakmica nam je takav da nemamo luksuz svaku utakmicu 85 minuta čekat' da se nešto desi.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:15Ma Renana je ujebo Penaranda izlasci ovo ono ali uvijek je se trudio ...
Sad je izgubio jednu loptu i napadu i vratio se skroz u odbrani po nju i izvinjava se suigracima ...
Jbg trenutno ga ne ide ali nije razlog za pljuvanje .
Dobra konkurencija dobro dodje svima ... ko je u boljoj formi taj ce i igrati i vjerujem u ZZ 100%.
Probaj samo spojit morao sam ovako nece da se postavi kad je citavjuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:19ne radi ti linknedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:17https:// imgur.com/Xd3W8tG
a vidio sam ovaj na storiju, ma Turkeš je pravi golgeter, bez puno razmišljanja, opali je brat i to je tonedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:20Probaj samo spojit morao sam ovako nece da se postavi kad je citavjuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:19ne radi ti linknedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:17https:// imgur.com/Xd3W8tG
Opasan centarfor korpulentan mislim da ce bit opasan igrac , možda opet kažem ih zekic obojcu puti sa Kerom i Gulijem po stranama sumnjam da bi nam ko mogao parirat brzinom gorejuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:26a vidio sam ovaj na storiju, ma Turkeš je pravi golgeter, bez puno razmišljanja, opali je brat i to je tonedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:20Probaj samo spojit morao sam ovako nece da se postavi kad je citav
Slicno stvar se skoro desila i u Dinamu ,opsti problem je ovo a ne samo FKS . Gotovo u svakom klubu imas nezadovoljni i iskompleksirani roditelja koji po svaku cijenu zele uspjeh djece, pa Sopic skoro u Rijeci dobio otkaz nije koristio sina od nekog bogataša.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:54Klub je neuređen po svim parametrima,zato se ovo i dešava,a dobro znamo zbog koga je to tako.
Ali hajde nema veze,bitno je samo klimati glavom i pisati u superlativima onda si super navijač,nisi štrumf![]()
Nemoj tako klub je neuređen po svim parametrima i Mirvic je kriv jer maloumni roditelj napada trenera. Onda je i Dinamo kharina i svi ako cemo tako gledatibordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:01Slicno stvar se skoro desila i u Dinamu ,opsti problem je ovo a ne samo FKS . Gotovo u svakom klubu imas nezadovoljni i iskompleksirani roditelja koji po svaku cijenu zele uspjeh djece, pa Sopic skoro u Rijeci dobio otkaz nije koristio sina od nekog bogataša.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:54Klub je neuređen po svim parametrima,zato se ovo i dešava,a dobro znamo zbog koga je to tako.
Ali hajde nema veze,bitno je samo klimati glavom i pisati u superlativima onda si super navijač,nisi štrumf![]()
Ma ja i Dinamo je promojenio 17 trenera i 12 direktora otakako je Mamić napustio kormilo.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:01Slicno stvar se skoro desila i u Dinamu ,opsti problem je ovo a ne samo FKS . Gotovo u svakom klubu imas nezadovoljni i iskompleksirani roditelja koji po svaku cijenu zele uspjeh djece, pa Sopic skoro u Rijeci dobio otkaz nije koristio sina od nekog bogataša.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:54Klub je neuređen po svim parametrima,zato se ovo i dešava,a dobro znamo zbog koga je to tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.