Evo jedan pogodak sa treninga novog Ahmetovica , ako je nekome promaklo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https:// imgur.com/Xd3W8tG
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bas ga je Penaranda pokvario maksimalno. Ali evo opet se trudi nadam se da ce vratiti formu pa da imamo dva killera u vrhu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:40profi i brat. Nije ok s nase strane da ga omalovazavamo. Vratit ce se Reno a nije da nista nije pospremio do sada.
Turkes mu je dobra konkurencija a dobra konkurencija tjera na bolje performanse. Vjerovatno je i njemu zafalilo da cuje citav stadion Renan Olllliveiraaa!
ne radi ti linknedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:17https:// imgur.com/Xd3W8tG
Evo jedan pogodak sa treninga novog Ahmetovica , ako je nekome promaklo![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Renan je naš i volio bih da se dozove više neg' iko, al' ponavljam se opet, raspored u idućih 5 utakmica nam je takav da nemamo luksuz svaku utakmicu 85 minuta čekat' da se nešto desi.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:15Ma Renana je ujebo Penaranda izlasci ovo ono ali uvijek je se trudio ...
Sad je izgubio jednu loptu i napadu i vratio se skroz u odbrani po nju i izvinjava se suigracima ...
Jbg trenutno ga ne ide ali nije razlog za pljuvanje .
Dobra konkurencija dobro dodje svima ... ko je u boljoj formi taj ce i igrati i vjerujem u ZZ 100%.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 03 sep 2024, 14:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Probaj samo spojit morao sam ovako nece da se postavi kad je citavjuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:19ne radi ti linknedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:17https:// imgur.com/Xd3W8tG
a vidio sam ovaj na storiju, ma Turkeš je pravi golgeter, bez puno razmišljanja, opali je brat i to je tonedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:20Probaj samo spojit morao sam ovako nece da se postavi kad je citavjuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:19ne radi ti linknedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:17https:// imgur.com/Xd3W8tG
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Opasan centarfor korpulentan mislim da ce bit opasan igrac , možda opet kažem ih zekic obojcu puti sa Kerom i Gulijem po stranama sumnjam da bi nam ko mogao parirat brzinom gorejuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:26a vidio sam ovaj na storiju, ma Turkeš je pravi golgeter, bez puno razmišljanja, opali je brat i to je tonedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:20Probaj samo spojit morao sam ovako nece da se postavi kad je citav
zato su ljudi kukali kad je italijan dosao da uvede red u akademiji.nit mu se moglo pricati nit mu se moglo prici.
navikli u mahali po kafama pricati o talentima i placati kafe
navikli u mahali po kafama pricati o talentima i placati kafe
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Klub je neuređen po svim parametrima,zato se ovo i dešava,a dobro znamo zbog koga je to tako.
Ali hajde nema veze,bitno je samo klimati glavom i pisati u superlativima onda si super navijač,nisi štrumf
Ali hajde nema veze,bitno je samo klimati glavom i pisati u superlativima onda si super navijač,nisi štrumf
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
bordobijeli
- Kontakt:
Slicno stvar se skoro desila i u Dinamu ,opsti problem je ovo a ne samo FKS . Gotovo u svakom klubu imas nezadovoljni i iskompleksirani roditelja koji po svaku cijenu zele uspjeh djece, pa Sopic skoro u Rijeci dobio otkaz nije koristio sina od nekog bogataša.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:54Klub je neuređen po svim parametrima,zato se ovo i dešava,a dobro znamo zbog koga je to tako.
Ali hajde nema veze,bitno je samo klimati glavom i pisati u superlativima onda si super navijač,nisi štrumf![]()
- skullcrusher
- Kontakt:
Nemoj tako klub je neuređen po svim parametrima i Mirvic je kriv jer maloumni roditelj napada trenera. Onda je i Dinamo kharina i svi ako cemo tako gledatibordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:01Slicno stvar se skoro desila i u Dinamu ,opsti problem je ovo a ne samo FKS . Gotovo u svakom klubu imas nezadovoljni i iskompleksirani roditelja koji po svaku cijenu zele uspjeh djece, pa Sopic skoro u Rijeci dobio otkaz nije koristio sina od nekog bogataša.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:54Klub je neuređen po svim parametrima,zato se ovo i dešava,a dobro znamo zbog koga je to tako.
Ali hajde nema veze,bitno je samo klimati glavom i pisati u superlativima onda si super navijač,nisi štrumf![]()
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
ISTINA ZA VEDRANA!
https://www.bild.de/sport/fussball/loth ... 0c7c1f00aa
Lothar Matthäus je napustio U-13 preofirnog kluba (TSV Grünwald) zbog toga što se roditelji miješaju. Halo, jednom Matthäusu roditelji popuju ko treba igrati, koliko, na kojoj poziciji.. da ne popuju nekom pokušaju trenera.
Toga je uvijek bilo, i biće, svugdje.
Svejedno, to apsolutno nema nikakve veze s nama - i pogrešno je tražiti opravdanja, jer se skoro sve na svijetu može opravdati. Najlakše je šupljirati i govoriti nismo mi jedini. Daleko ćemo dogurati.
Lothar Matthäus je napustio U-13 preofirnog kluba (TSV Grünwald) zbog toga što se roditelji miješaju. Halo, jednom Matthäusu roditelji popuju ko treba igrati, koliko, na kojoj poziciji.. da ne popuju nekom pokušaju trenera.
Toga je uvijek bilo, i biće, svugdje.
Svejedno, to apsolutno nema nikakve veze s nama - i pogrešno je tražiti opravdanja, jer se skoro sve na svijetu može opravdati. Najlakše je šupljirati i govoriti nismo mi jedini. Daleko ćemo dogurati.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Ma ja i Dinamo je promojenio 17 trenera i 12 direktora otakako je Mamić napustio kormilo.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:01Slicno stvar se skoro desila i u Dinamu ,opsti problem je ovo a ne samo FKS . Gotovo u svakom klubu imas nezadovoljni i iskompleksirani roditelja koji po svaku cijenu zele uspjeh djece, pa Sopic skoro u Rijeci dobio otkaz nije koristio sina od nekog bogataša.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:54Klub je neuređen po svim parametrima,zato se ovo i dešava,a dobro znamo zbog koga je to tako.
Jest al u qurcu.
Vi bi uzimali iz Dinama ono što vam u datom momentu odgovara.
Samo me zanima kako vec znate da je neki roditelj napao nekog trenera ???
Jel to imate uvid u policijski izvjestaj, pa znate ili kao po obicaju "bacate kasike" pa kad fulite, sakrijete se u rupe po 15 dana ???
Mozda ga je napao kolega, mozda ljubavnica, mozda suprugin ljubavnik, mozda ja, mozda neki od alter ega @lucasa koji ne voli krastavce, mozda kamatar kome je duzan pare...
Jel to imate uvid u policijski izvjestaj, pa znate ili kao po obicaju "bacate kasike" pa kad fulite, sakrijete se u rupe po 15 dana ???
Mozda ga je napao kolega, mozda ljubavnica, mozda suprugin ljubavnik, mozda ja, mozda neki od alter ega @lucasa koji ne voli krastavce, mozda kamatar kome je duzan pare...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma sve je top.
Kad će Jahanbakhsh, hoćemo 3 ili 4 nazad, i kakvo je to Posušje? 
The saddest thing in life is wasted talent.
Dok god u klubu vedre i oblače kalašture poput Alimanovićke, Poture, Numanovićke i ostalih ubleha iz SFKa, ovakve stvari ce se događati. Pa one u Zrinjskom i Borcu ne bi mogle košpice prodavati na tribinama.
- TurkishAirlines
Mozda je ovo i nekakva poruka Mirvicu
#samokazem
#samokazem
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, plisek i 36 gostiju.