FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mozes do subote.Poslije toga ne mozes to jeste mozes ove bez kluba po par mjeseci a Boga pitaj u kakvom je to zapustenom stanju...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dolaze 2 igraca zadnjeg dana prelaznog roka da sokiramo konkurenciju
-
- Kontakt:
Naravno da nije uredu mjenjati stalno kordinatore I trenere al sad nije o tome rijec,nego o napadu na trenera i to nije prvi put . Šaric kad je bio kordinator napao ga roditelj,evo sad Dzakmica. I to ovo nisu bili verbalni napadi i prica nego fizicki napadi ugrozavanje sigurnosti. To nije normalno i jako ruzno da se desava ,treba stati u kraj kabadahijama.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:26Ma ja i Dinamo je promojenio 17 trenera i 12 direktora otakako je Mamić napustio kormilo.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:01Slicno stvar se skoro desila i u Dinamu ,opsti problem je ovo a ne samo FKS . Gotovo u svakom klubu imas nezadovoljni i iskompleksirani roditelja koji po svaku cijenu zele uspjeh djece, pa Sopic skoro u Rijeci dobio otkaz nije koristio sina od nekog bogataša.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:54Klub je neuređen po svim parametrima,zato se ovo i dešava,a dobro znamo zbog koga je to tako.
Ali hajde nema veze,bitno je samo klimati glavom i pisati u superlativima onda si super navijač,nisi štrumf![]()
Jest al u qurcu.
Vi bi uzimali iz Dinama ono što vam u datom momentu odgovara.
Pa dobro nije to baš tako,npr i Rahmanovic je pod ugovorom a neigra npr zadnjih 10 utakmica.Pogotovo sto su sezone tek pocele i svi su igraci u 5 deka(evo primjer Gojaka dovede ga Rijeka kad je igrao zadnju Boga pitaj)NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:36Sramota sto covjeku nece dovesti veznjaka kojeg trazi mjesec dana i da cemo sezonu gurati sa 2 desna i 0 lijevi krila.Nesto sumnjam da cemo ikoga dovesti do subote a igrace bez kluba uopste ne treba gledati.Nama treba neko sa instant kvalitetom da odma uskoci sljedece kolo u prvi 11 i igra a ne neko bez utakmice 4-5 mjeseci i priprema pa da opet cekamo.To da smo htjeli dovoditi doveli bi prije mjesec danamiky_hz je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:26Ovdje govorili netreba sta ce nam ,a eto Rijeci valja![]()
I da prelazni je do 6.9 za igrace koji su pod ugovorom do tog dana a takvi su npr trenutno (Rahmanovic,Mudražija itd)...poslije mozes dovoditi igrace koji su do tog dan imali slobodne papire(ovaj iz Irana npr i tako dalje)
![]()
Generalno kroz historiju sto nas sto lige omjer dovedenih igraca pod ugovorom i bez ugovora je 5% naspram 95% ,tako da neznam otkud sad da moraju igraci pod ugovorom za koje moras platiti odštetu..generalno rijedak slucaj kada naši klubovi placaju odštetu(mi u zadnje vrijeme jedino sto smo kao poceli neki sitniš davati).
Tako da neznam otkud sad gadjenje na takve kad je to realnost lige da dovedes igraca sa cistim papirima,uvijek je bilo od kad se igra liga kvalitetan igrac kad mu sve propadne on ce doci ovamo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nemam problem s tim ali u junu.U septembru ne bi.Mi nemamo vremena nikoga da cekamo sad da se spremi nego nam treba igrac koji ce donijeti taj kvalitet i prevagu odma jer slijede nam izuzetno teske utakmice.Dovoditi nekoga ko nije ni pripreme prosao mislim da nam ne treba.miky_hz je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:02Pa dobro nije to baš tako,npr i Rahmanovic je pod ugovorom a neigra npr zadnjih 10 utakmica.Pogotovo sto su sezone tek pocele i svi su igraci u 5 deka(evo primjer Gojaka dovede ga Rijeka kad je igrao zadnju Boga pitaj)NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:36Sramota sto covjeku nece dovesti veznjaka kojeg trazi mjesec dana i da cemo sezonu gurati sa 2 desna i 0 lijevi krila.Nesto sumnjam da cemo ikoga dovesti do subote a igrace bez kluba uopste ne treba gledati.Nama treba neko sa instant kvalitetom da odma uskoci sljedece kolo u prvi 11 i igra a ne neko bez utakmice 4-5 mjeseci i priprema pa da opet cekamo.To da smo htjeli dovoditi doveli bi prije mjesec danamiky_hz je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:26
Ovdje govorili netreba sta ce nam ,a eto Rijeci valja![]()
I da prelazni je do 6.9 za igrace koji su pod ugovorom do tog dana a takvi su npr trenutno (Rahmanovic,Mudražija itd)...poslije mozes dovoditi igrace koji su do tog dan imali slobodne papire(ovaj iz Irana npr i tako dalje)
![]()
Generalno kroz historiju sto nas sto lige omjer dovedenih igraca pod ugovorom i bez ugovora je 5% naspram 95% ,tako da neznam otkud sad da moraju igraci pod ugovorom za koje moras platiti odštetu..generalno rijedak slucaj kada naši klubovi placaju odštetu(mi u zadnje vrijeme jedino sto smo kao poceli neki sitniš davati).
Tako da neznam otkud sad gadjenje na takve kad je to realnost lige da dovedes igraca sa cistim papirima,uvijek je bilo od kad se igra liga kvalitetan igrac kad mu sve propadne on ce doci ovamo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa gdje sada taj Šarić i koliko se zadržao u klubu nakon napada?Što ne stade tada klub iza njega,u stvari jesu saopštenjem kao i sada.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:54Naravno da nije uredu mjenjati stalno kordinatore I trenere al sad nije o tome rijec,nego o napadu na trenera i to nije prvi put . Šaric kad je bio kordinator napao ga roditelj,evo sad Dzakmica. I to ovo nisu bili verbalni napadi i prica nego fizicki napadi ugrozavanje sigurnosti. To nije normalno i jako ruzno da se desava ,treba stati u kraj kabadahijama.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:26Ma ja i Dinamo je promojenio 17 trenera i 12 direktora otakako je Mamić napustio kormilo.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:01
Slicno stvar se skoro desila i u Dinamu ,opsti problem je ovo a ne samo FKS . Gotovo u svakom klubu imas nezadovoljni i iskompleksirani roditelja koji po svaku cijenu zele uspjeh djece, pa Sopic skoro u Rijeci dobio otkaz nije koristio sina od nekog bogataša.
Jest al u qurcu.
Ko će stati u kraj kad je klub taj koji veze s vezom nema i ljude dovode u neugodnost upravo iz razloga koje sam naveo. Stalne promjene i rotiranja ljudi u akademiji, dođe novi trener djetate ni na mapi.
Ne opravdavam ali ima ljudi koji zadnji dinar investiraju u djecu i dođe neki koji ga od danas do sutra proglasi neperspektivnim i možda reaguje na ovakav način.
NazorUso je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:30Samo me zanima kako vec znate da je neki roditelj napao nekog trenera ???
Jel to imate uvid u policijski izvjestaj, pa znate ili kao po obicaju "bacate kasike" pa kad fulite, sakrijete se u rupe po 15 dana ???
Mozda ga je napao kolega, mozda ljubavnica, mozda suprugin ljubavnik, mozda ja, mozda neki od alter ega @lucasa koji ne voli krastavce, mozda kamatar kome je duzan pare...

Prije da je zbog ovoga,covjek je selektor u-17 i eto baš na dan objavljivanja spiska se desilo i ovaj "napad" ako je uopste i povezano sa sportom sto ti kazes,helem nejs.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Guliasvili je svaku utakmicu sebican i suta po golu cim mu se ukaze prilika. Pisao sam to i nakon evrope i nakon Sloge gdje se za tih par utakmica ispromasivao postenski ali i pogadjao je pa ga niko ne kritikuje i ne obraca paznju. PlusAVNOJ je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:21Guliašvili dva puta u toku utakmice pokazao sebičnost i nije dodao loptu Renanunu iako se ovaj drugi nalazio u deset puta izglednijoj situaciji za gol a od te dvije situacije jednu je skoro sam Renan kreirao uzimajući loptu protivniku na našoj polovini.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:15Ma Renana je ujebo Penaranda izlasci ovo ono ali uvijek je se trudio ...
Sad je izgubio jednu loptu i napadu i vratio se skroz u odbrani po nju i izvinjava se suigracima ...
Jbg trenutno ga ne ide ali nije razlog za pljuvanje .
Dobra konkurencija dobro dodje svima ... ko je u boljoj formi taj ce i igrati i vjerujem u ZZ 100%.
Dok je Renan nakon što u jednoj situaciji nije dodao loptu Anđušiću koji je bio isto u dobroj poziciji već odma u sljedećoj situaciji je pokušao asistirati (ono puštanje lopte kroz noge) Anđušiću ikao je Renan možda mogao doći u bolju poziciju za gol.
tad su kritike vise bile usmjerene na golmana a ostale niko jos ne dira i ne proziva
-
- Kontakt:
E strašna investicija i samoodrživost nema šta.Napapijri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:12Koliko sam ja upoznat, a ne smatram se nikakvim insajderom, to je to sto se tice dolazaka do zime. Otisli su igraci kako bi oslobodili platni spisak, a sve je posljedica toga da smo imali previse gubitaka prilikom prethodnih raskida ugovora. Sav novac koji smo zaradili tokom ovog roka je otprilike otisao na placanje raskida i nesto sitno na placanje ovih novopridoslih. Kako mi je receno, poenta je ta samoodrzivost i tesko da ce vise biti tih “bombasticnih” pojacanja tipa Penaranda i sl.
Useri pa rasprodaj djecu da pokriješ izgubljeno.
-
- Kontakt:
Daj ba ne mozes opravdati ovakve napade i treneri su ljudi pogrijese nije to razlog da napadaš nekog fizički i da mu prijetiš. Slazem se da klub treba maksimalno zaštiti trenere i ovom stati u kraj .SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:19Pa gdje sada taj Šarić i koliko se zadržao u klubu nakon napada?Što ne stade tada klub iza njega,u stvari jesu saopštenjem kao i sada.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:54Naravno da nije uredu mjenjati stalno kordinatore I trenere al sad nije o tome rijec,nego o napadu na trenera i to nije prvi put . Šaric kad je bio kordinator napao ga roditelj,evo sad Dzakmica. I to ovo nisu bili verbalni napadi i prica nego fizicki napadi ugrozavanje sigurnosti. To nije normalno i jako ruzno da se desava ,treba stati u kraj kabadahijama.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:26
Ma ja i Dinamo je promojenio 17 trenera i 12 direktora otakako je Mamić napustio kormilo.
Jest al u qurcu.
Ko će stati u kraj kad je klub taj koji veze s vezom nema i ljude dovode u neugodnost upravo iz razloga koje sam naveo. Stalne promjene i rotiranja ljudi u akademiji, dođe novi trener djetate ni na mapi.
Ne opravdavam ali ima ljudi koji zadnji dinar investiraju u djecu i dođe neki koji ga od danas do sutra proglasi neperspektivnim i možda reaguje na ovakav način.
-
- Kontakt:
Majstore ko opravdava?bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:29Daj ba ne mozes opravdati ovakve napade i treneri su ljudi pogrijese nije to razlog da napadaš nekog fizički i da mu prijetiš. Slazem se da klub treba maksimalno zaštiti trenere i ovom stati u kraj .SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:19Pa gdje sada taj Šarić i koliko se zadržao u klubu nakon napada?Što ne stade tada klub iza njega,u stvari jesu saopštenjem kao i sada.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:54
Naravno da nije uredu mjenjati stalno kordinatore I trenere al sad nije o tome rijec,nego o napadu na trenera i to nije prvi put . Šaric kad je bio kordinator napao ga roditelj,evo sad Dzakmica. I to ovo nisu bili verbalni napadi i prica nego fizicki napadi ugrozavanje sigurnosti. To nije normalno i jako ruzno da se desava ,treba stati u kraj kabadahijama.
I pitao sam ko će stati iza Dzakmića i ko je stao iza Šarića.
Anela,Vildana ili Samira?
Ovo nije bio napad, ovo je pokusaj ubistva, covjek se zaletio drugim autom u covjeka, i ovdje je iz mnogih razloga samo slucajnost kriva sto Dzakmic nije ozbiljno povrijedjen, takodjer nedo Bog da je neko dijete sa njim bilo u autu, jedan trzaj glavom, i imali bi smrtni slucaj.
Roditelja prijaviti za pokusaj ubitstva, a ispred kampa staviti zastitarsku agenciju, jer sa bagrom se drugacije ne moze.
Roditelja prijaviti za pokusaj ubitstva, a ispred kampa staviti zastitarsku agenciju, jer sa bagrom se drugacije ne moze.
-
- Kontakt:
Pa ne znam po tvom pisanju ispade da su ljudi u klubi krivi jednako kao ove kabadahije koje silom zele nesto nametnuti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:44Majstore ko opravdava?bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:29Daj ba ne mozes opravdati ovakve napade i treneri su ljudi pogrijese nije to razlog da napadaš nekog fizički i da mu prijetiš. Slazem se da klub treba maksimalno zaštiti trenere i ovom stati u kraj .SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:19
Pa gdje sada taj Šarić i koliko se zadržao u klubu nakon napada?Što ne stade tada klub iza njega,u stvari jesu saopštenjem kao i sada.
-
- Kontakt:
Nemas nikakvo pravo da nasilje sprovodis,nit mu je zivotno ugrozio dijete nit ga je udario,maltretirao,samo si ogranicen da skontas svakako ovdje samo pljujes,odi u Njemacku,Svicu pa ovo uradi jer ti ulazes zadnji dinar a dijete ti zamisli ne igra pa odlucis da ubijes nekog. Klub nije kriiminala organizacija pa da se suprostavi ovom imaju organi reda tj nereda u ovoj zemljiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:19Pa gdje sada taj Šarić i koliko se zadržao u klubu nakon napada?Što ne stade tada klub iza njega,u stvari jesu saopštenjem kao i sada.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:54Naravno da nije uredu mjenjati stalno kordinatore I trenere al sad nije o tome rijec,nego o napadu na trenera i to nije prvi put . Šaric kad je bio kordinator napao ga roditelj,evo sad Dzakmica. I to ovo nisu bili verbalni napadi i prica nego fizicki napadi ugrozavanje sigurnosti. To nije normalno i jako ruzno da se desava ,treba stati u kraj kabadahijama.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:26
Ma ja i Dinamo je promojenio 17 trenera i 12 direktora otakako je Mamić napustio kormilo.
Jest al u qurcu.
Sin netalentovan, a babo neizivljen, umislja da ima novog mbappea. Spreman je prodati dusu djavolu za sitni uspjeh, a ubistvo je usput.
-
- Kontakt:
Brate samo trebaš čitati napisano.Ja sam samo napisao mogući razlog,a to je loše ustrojen klub i fino sam napisao da to ne podržavam.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:47Pa ne znam po tvom pisanju ispade da su ljudi u klubi krivi jednako kao ove kabadahije koje silom zele nesto nametnuti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:44Majstore ko opravdava?bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:29
Daj ba ne mozes opravdati ovakve napade i treneri su ljudi pogrijese nije to razlog da napadaš nekog fizički i da mu prijetiš. Slazem se da klub treba maksimalno zaštiti trenere i ovom stati u kraj .
Znači nema nikakve potrebe za izvlačenjem iz konteksta.
Osim toga evo ja tebe već treći put direktno pitam od koga očekuješ da stane u ovom slučaju iza Džakmića?
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 03 sep 2024, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:48Nemas nikakvo pravo da nasilje sprovodis,nit mu je zivotno ugrozio dijete nit ga je udario,maltretirao,samo si ogranicen da skontas svakako ovdje samo pljujes,odi u Njemacku,Svicu pa ovo uradi jer ti ulazes zadnji dinar a dijete ti zamisli ne igra pa odlucis da ubijes nekog. Klub nije kriiminala organizacija pa da se suprostavi ovom imaju organi reda tj nereda u ovoj zemljiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:19Pa gdje sada taj Šarić i koliko se zadržao u klubu nakon napada?Što ne stade tada klub iza njega,u stvari jesu saopštenjem kao i sada.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:54
Naravno da nije uredu mjenjati stalno kordinatore I trenere al sad nije o tome rijec,nego o napadu na trenera i to nije prvi put . Šaric kad je bio kordinator napao ga roditelj,evo sad Dzakmica. I to ovo nisu bili verbalni napadi i prica nego fizicki napadi ugrozavanje sigurnosti. To nije normalno i jako ruzno da se desava ,treba stati u kraj kabadahijama.
Ograničen si ti da pročitaš post,ali te to ne spriječava da budeš dosadan ko proljev.
Naravno da pljujem jel ti to vriđem neku od ovih kobila pa ti krivo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.