FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Đorić i Vukoja preskupi igrači za klupe, hvala Bogu pa su otišli..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Igrač koji u raspaloj Zvijezdi 09 nema gola i ne zaslužuje da igra u Želji sad ove pare od Vukoje i Djorica preusmjeriti u stopera i jednog veznog
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Po tebi je trebao doci jos prije 2 dana

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne kontam Vukojino razmišljanje, prošlo 5 kola, a ti si počeo dvije utakmice od prve minute i ušao 3 tekme po 20-tak minuta, a ispade po njemu da je jedva minute dobio i nezadovoljan minutažom. Kad bi svaki igrač tako razmišljao onda niko ne bi imao roster veći od 13 igrača jer yebiga svi hoće da igraju. Mislim yebat ga nisi prime Štilić, imamo nekoliko igrača na njegovoj poziciji.
----------Krpić/Dangubić/Laušević----------
Cvetanoski----Hiroš/Mirčevski-------Boljević
Ovo su nam trenutno ofanzivne opcije, plus Odinaka i Šabić koji su ulijetali na te pozicije. Ovi gore navedeni igrači mogu igrati više pozicija tipa Dangubić iza špica, Mirčevski na krilo, ali ja sam ih gore stavio na otprilike njihove prirodne pozicije. Mislim da ne bi bilo loše dovesti još jedno novo krilo ako finansije to dopuste.
----------Krpić/Dangubić/Laušević----------
Cvetanoski----Hiroš/Mirčevski-------Boljević
Ovo su nam trenutno ofanzivne opcije, plus Odinaka i Šabić koji su ulijetali na te pozicije. Ovi gore navedeni igrači mogu igrati više pozicija tipa Dangubić iza špica, Mirčevski na krilo, ali ja sam ih gore stavio na otprilike njihove prirodne pozicije. Mislim da ne bi bilo loše dovesti još jedno novo krilo ako finansije to dopuste.
Zna li neko je li Vukoja i Đorić imaju istog menadžera/agenta?
-
- Kontakt:
sve ste fulili obojica.TigerWoods je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:45a sta vi ocekujete? pa klub nece marke vidjeti od al jabera, dobili smo neke pare unaprijed da on igra i to je to, ne mastajteNerminFatic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:43Bio je sastanak UO oko AlJabera i od tada pocinje ruznija prica o neslaganjima i problemima u upravi kluba. Red je da se oglase, i oko tih spekulacija a i oko sudbine Saudijca. Sta cekaju?
ne lupajte, suzdrzite se.
-
- Kontakt:
Šta kažu provjereni novinari, ide li danas potpis
Vidjet ces hoce li doci dok se zatvori prelazni rok
Dogovoreno je sve vjerovatno sutra ide zvanicna objava
Pa sta je na kraju, danas je kraj prelaznog roka ali i dalje se mogu potpisati igraci koji imaju ciste papire do 6. septembra? Do kojeg datuma se mogu potpisati ti igraci, je li 10. septembar krajnji rok ili?
-
- Kontakt:
Show program.svemalim1 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 11:59sve ste fulili obojica.TigerWoods je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:45a sta vi ocekujete? pa klub nece marke vidjeti od al jabera, dobili smo neke pare unaprijed da on igra i to je to, ne mastajteNerminFatic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:43Bio je sastanak UO oko AlJabera i od tada pocinje ruznija prica o neslaganjima i problemima u upravi kluba. Red je da se oglase, i oko tih spekulacija a i oko sudbine Saudijca. Sta cekaju?
ne lupajte, suzdrzite se.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ovi sa slobodnim papirima koji imaju slobodne prije 6 septembra mogu kad hoce potpisat,ovi poslije 6 ako imaju slobodne mogu potpisat ali nmg igrati do zime
Za finansije koje smo imali u tom momentu, bili su ok. Kad su počeli neki drugi procesi, shvatili da su višak. Nema tu neke velike filozofije i tako treba prihvatiti. Hvala im i sretno u daljnjoj karijeri.(Vukoja i Djoric).
-
- Kontakt:
Majke mi ovo kao da se neko igra Football Managera.
Ali i tamo nakon 2 3 sezone nesto napravis.
Mi smo postali prosjecan klub,sa nesto vise navijaca,to je to
Ali i tamo nakon 2 3 sezone nesto napravis.
Mi smo postali prosjecan klub,sa nesto vise navijaca,to je to
Ma ovo je blago receno cirkus. Nakon tri kola raskidati ugovore nevjerovatno. Ovo mi lici na vrijeme Misimovica zaradili na raskidima. Ne odigra dvije utakmice i raskid. Neozbiljo totalno.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Kada su došli, trebali su biti dio početnih 11, bilo je mišljenja da će nam igrači poput njih biti krajnji domet, kasnije se to promijenilo, došli su bolji, tu imamo širine, oni su pali u drugi plan, a da pričamo realno, obojica su skupi da budu na klupi i da ulete samo pred kraj utakmice. Sa druge strane ispali su korektni obojica i nema se tu šta puno dodati.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: General1976, dana/u 05 sep 2024, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:38Kada su došli, trebali su biti dio početnih 11, bilo je mišljenja da će nam igrači poput njih biti krajnji domet, kasnije se to promijenilo, došli su bolji, tu imamo širine, oni su pali u drugi plan, a da pričamo realno, obojica su skupi da budu na klupi i da ulete samo pred kraj utakmice. Sa druge strane ispali su korektni obojica i nema se tu šta puno dodati.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: bvsic, SamoDaKazeem i 51 gost.