Covjek je dozivio saobracajnu nesrecu, a ti si potrcao odmah da ga popljujes, seljacino maloumna.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 13:51Nema goreg spoja nego seljak i narkoman, Hiroš je eklatantan primjer toga. Šteta samo što je stvarno dobar igrač.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
narkomana u zatvor . Sekunda da neciji zivot ugasi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek je izazvao saobraćajnu nesrecu i ugrozio živote.let3 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:08Covjek je dozivio saobracajnu nesrecu, a ti si potrcao odmah da ga popljujes, seljacino maloumna.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 13:51Nema goreg spoja nego seljak i narkoman, Hiroš je eklatantan primjer toga. Šteta samo što je stvarno dobar igrač.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Boli njega qurko za Hiroša i za ovu situaciju, ne bi ni prokomentarisao nego je vidio killafromanilla pa ga gorčina neka obuzela da je morao odgovoriti. Čovjek pretiče na punoj liniji sa djetetom(?) i ženom, jedini koje treba žaliti su oni jer im je otac malouman.feniksptica je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:11Covjek je izazvao saobraćajnu nesrecu i ugrozio živote.let3 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:08Covjek je dozivio saobracajnu nesrecu, a ti si potrcao odmah da ga popljujes, seljacino maloumna.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 13:51Nema goreg spoja nego seljak i narkoman, Hiroš je eklatantan primjer toga. Šteta samo što je stvarno dobar igrač.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 sep 2024, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Neka je on dobro. Ja mu ne zelim nista lose, zelim mu samo pameti. Ocito je nema nikako, jer preticati preko pune sa zenom i bebom u autu je za zatvora ili mentalne institucije.
A to ti sve vidio na magistrali, dok si prodavao paprike pokraj puta.
Seljacino. Moram ti malo dici tlak
I ne, necu prestati da te prozivam dok svi ne vide kakvo si smece od covjeka
poznato, ha
Seljacino. Moram ti malo dici tlak

I ne, necu prestati da te prozivam dok svi ne vide kakvo si smece od covjeka

Haj sto je njemu svejedno, sjedne garant urokan za volan i ali sto vozi zenu i djete. I kakva je to glupaca od majke da ga nije nalupala na licu mjesta. Svasta
-
- Kontakt:
možeš pokušavati ali neće ti baš prolaziti jer se ja ne pronalazim u tome, za razliku od tebe koji si zapamtio kako sam ti to rekao

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Aha, vidim kako kuliras i kako se ne pronalazis, svaki put reagujes na moje postovekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:41možeš pokušavati ali neće ti baš prolaziti jer se ja ne pronalazim u tome, za razliku od tebe koji si zapamtio kako sam ti to rekao![]()

Al ovo je tek pocetak tvog turiranja, bice toga jos, ne brini

- Shategabri
- Kontakt:
Idealna kombinacija, fudbaler bez mozga i instagramuša.
Daleko im i kuća i auto od mojih.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Evo da završimo ti i ja, ne može mene turirati neko kao ti niti me uvrijeditilet3 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:44Aha, vidim kako kuliras i kako se ne pronalazis, svaki put reagujes na moje postovekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:41možeš pokušavati ali neće ti baš prolaziti jer se ja ne pronalazim u tome, za razliku od tebe koji si zapamtio kako sam ti to rekao![]()
![]()
Al ovo je tek pocetak tvog turiranja, bice toga jos, ne brini![]()

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ma ti si odavno predmet sprdnje i podsmijehakillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:05Evo da završimo ti i ja, ne može mene turirati neko kao ti niti me uvrijeditilet3 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:44Aha, vidim kako kuliras i kako se ne pronalazis, svaki put reagujes na moje postovekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:41
možeš pokušavati ali neće ti baš prolaziti jer se ja ne pronalazim u tome, za razliku od tebe koji si zapamtio kako sam ti to rekao![]()
![]()
Al ovo je tek pocetak tvog turiranja, bice toga jos, ne brini![]()
![]()

Ali to je nista u poređenju sta cu ti ja tek raditi

Pa sto se onda vi brinete kad je na nasu stetu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:39ok je odgoda da se pokusa uci u grupe, pred vaznu plej of utakmicu u zgusnutom domacem prvenstvu. Ovo je malo previse.
o u 21 igracima je trebala Uprava Borca da razmislja ili prebacite nekog juniora i gotovo.
Mada i dalje sam misljenja da ce vise odmoci igranje ovih odgodjenih. Nije to taj ritam. Uostalom, bit ce pritisak ganjati rezultate i zaostatak za drugim.
-
- Kontakt:
Ti znas jel on urokan ili nije? Ne lupaj gluposti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Komentar sa klixa,koji savrseno i lakonski objasjnjava i oslikava situaciju sa Hirosem :
Hiros ima pogled neumrljan inteligencijom

Hiros ima pogled neumrljan inteligencijom

Kako je u isto vrijeme cudno a i pozitivno to sto nema pojedinih ovdje kao sto su bili PitarSam i slicni likovi pa tema fakat necemu i izgleda. Onako kad procitas ono sto on kao napise dodje ti jedino da ga poklopis baseball palicom preko ledja. @admin svaka vam cast !!
You can be a king or a street sweeper, but everyone dances with the Grim Reaper.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne brinem se ni najmanje. Nego eto diskutujemo sta je bolje ili nije za nas fudbal.RedBlue je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:11Pa sto se onda vi brinete kad je na nasu stetu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:39ok je odgoda da se pokusa uci u grupe, pred vaznu plej of utakmicu u zgusnutom domacem prvenstvu. Ovo je malo previse.
o u 21 igracima je trebala Uprava Borca da razmislja ili prebacite nekog juniora i gotovo.
Mada i dalje sam misljenja da ce vise odmoci igranje ovih odgodjenih. Nije to taj ritam. Uostalom, bit ce pritisak ganjati rezultate i zaostatak za drugim.
moj ti je stav da ne igrate nikako a ako kojim slucajem prodjete dalje iz grupe da vas proglasimo prvacima.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Upravo tako.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:19Neka je on dobro. Ja mu ne zelim nista lose, zelim mu samo pameti. Ocito je nema nikako, jer preticati preko pune sa zenom i bebom u autu je za zatvora ili mentalne institucije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, CAZIN, Google [Bot], Hrammm1921, Proximic i 38 gostiju.