možeš pokušavati ali neće ti baš prolaziti jer se ja ne pronalazim u tome, za razliku od tebe koji si zapamtio kako sam ti to rekao
Premijer liga BiH - aktuelno
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Aha, vidim kako kuliras i kako se ne pronalazis, svaki put reagujes na moje postovekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:41možeš pokušavati ali neće ti baš prolaziti jer se ja ne pronalazim u tome, za razliku od tebe koji si zapamtio kako sam ti to rekao![]()
Al ovo je tek pocetak tvog turiranja, bice toga jos, ne brini
- Shategabri
- Kontakt:
Idealna kombinacija, fudbaler bez mozga i instagramuša.
Daleko im i kuća i auto od mojih.
Koševo Zapad
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Evo da završimo ti i ja, ne može mene turirati neko kao ti niti me uvrijeditilet3 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:44Aha, vidim kako kuliras i kako se ne pronalazis, svaki put reagujes na moje postovekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:41možeš pokušavati ali neće ti baš prolaziti jer se ja ne pronalazim u tome, za razliku od tebe koji si zapamtio kako sam ti to rekao![]()
![]()
Al ovo je tek pocetak tvog turiranja, bice toga jos, ne brini![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ma ti si odavno predmet sprdnje i podsmijehakillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:05Evo da završimo ti i ja, ne može mene turirati neko kao ti niti me uvrijeditilet3 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:44Aha, vidim kako kuliras i kako se ne pronalazis, svaki put reagujes na moje postovekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:41
možeš pokušavati ali neće ti baš prolaziti jer se ja ne pronalazim u tome, za razliku od tebe koji si zapamtio kako sam ti to rekao![]()
![]()
Al ovo je tek pocetak tvog turiranja, bice toga jos, ne brini![]()
![]()
Ali to je nista u poređenju sta cu ti ja tek raditi
Pa sto se onda vi brinete kad je na nasu stetu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:39ok je odgoda da se pokusa uci u grupe, pred vaznu plej of utakmicu u zgusnutom domacem prvenstvu. Ovo je malo previse.
o u 21 igracima je trebala Uprava Borca da razmislja ili prebacite nekog juniora i gotovo.
Mada i dalje sam misljenja da ce vise odmoci igranje ovih odgodjenih. Nije to taj ritam. Uostalom, bit ce pritisak ganjati rezultate i zaostatak za drugim.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ti znas jel on urokan ili nije? Ne lupaj gluposti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Komentar sa klixa,koji savrseno i lakonski objasjnjava i oslikava situaciju sa Hirosem :
Hiros ima pogled neumrljan inteligencijom

Hiros ima pogled neumrljan inteligencijom
Kako je u isto vrijeme cudno a i pozitivno to sto nema pojedinih ovdje kao sto su bili PitarSam i slicni likovi pa tema fakat necemu i izgleda. Onako kad procitas ono sto on kao napise dodje ti jedino da ga poklopis baseball palicom preko ledja. @admin svaka vam cast !!
You can be a king or a street sweeper, but everyone dances with the Grim Reaper.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne brinem se ni najmanje. Nego eto diskutujemo sta je bolje ili nije za nas fudbal.RedBlue je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:11Pa sto se onda vi brinete kad je na nasu stetu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:39ok je odgoda da se pokusa uci u grupe, pred vaznu plej of utakmicu u zgusnutom domacem prvenstvu. Ovo je malo previse.
o u 21 igracima je trebala Uprava Borca da razmislja ili prebacite nekog juniora i gotovo.
Mada i dalje sam misljenja da ce vise odmoci igranje ovih odgodjenih. Nije to taj ritam. Uostalom, bit ce pritisak ganjati rezultate i zaostatak za drugim.
moj ti je stav da ne igrate nikako a ako kojim slucajem prodjete dalje iz grupe da vas proglasimo prvacima.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Upravo tako.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:19Neka je on dobro. Ja mu ne zelim nista lose, zelim mu samo pameti. Ocito je nema nikako, jer preticati preko pune sa zenom i bebom u autu je za zatvora ili mentalne institucije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
scudetto89
- Kontakt:
Ne opravdavam preticanje hirosa i to sa porodicom to je suludo, kad si sam radi sta hoces, opet sa druge strane nek je ziva glava, i da su svi dobro, auto je kasko ili na kraju krajeva napravit ce se, a zivot kad se izgubi tu je kraj.
04.10.2009 !
-
Devedesetka
- Kontakt:
Ma de.bil uvijek bio
Ukinuće Vico odgode ako Sarajevo postane prvak i onda nas tjerati da igramo četvrtak u Kazahstanu, a subotu u Bijeljini. I onda će svi reći šta se sad vi bunite.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:39ok je odgoda da se pokusa uci u grupe, pred vaznu plej of utakmicu u zgusnutom domacem prvenstvu. Ovo je malo previse.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Neko, nekad negdje napisao "Hiros urokan" i sad je to osnova. Poznat sistem.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Lobotomija je kamilica. Ovdje se hladno normalizira potpis i raskid za 3 kola. Kao "strategija". Da je ovo Sarajevo uradilo pao bi forum.
- TurkishAirlines
Ma pao bi i sad forum, nego nas boli qurac za Zeljom. Dok oni jedva celaju nesta lose da ispisu 50 stranica o nama
Pa zato ti se cini da je kod njih mirnije.
Jednostavno nisu konkurenti ove godine nama niti Borcu i Zrinjskom.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Cega bolan trojica, Djoric dosao iz Igmana aa kojim zamalo nije ispao, Vukoja ispao ko fisek sa Zvijezdom i sto je najgore nije im bio medju najboljim igracima, o Zubanu je iluzorno bilo sta pisati.
Vukojin menadzer javno rekao da si oni zatrazili raskid, Djoric ista prica, Zuban nije bio ni na klupi. Nismo mi vi da placamo igrace 30 - 40 - 50k pa ih saljemo na posudbe ili raskidamo ugovore.
Neka ba, samo realno.
"Ovo je trenutno ok, sasvim logični potezi."RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:18Cega bolan trojica, Djoric dosao iz Igmana aa kojim zamalo nije ispao, Vukoja ispao ko fisek sa Zvijezdom i sto je najgore nije im bio medju najboljim igracima, o Zubanu je iluzorno bilo sta pisati.
Vukojin menadzer javno rekao da si oni zatrazili raskid, Djoric ista prica, Zuban nije bio ni na klupi. Nismo mi vi da placamo igrace 30 - 40 - 50k pa ih saljemo na posudbe ili raskidamo ugovore.
Neka ba, samo realno.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma nije debil samo je onaj pravi ulicar koliko god para imo
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: rishovski, supervizor i 16 gostiju.