Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne opravdavam preticanje hirosa i to sa porodicom to je suludo, kad si sam radi sta hoces, opet sa druge strane nek je ziva glava, i da su svi dobro, auto je kasko ili na kraju krajeva napravit ce se, a zivot kad se izgubi tu je kraj.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Ma de.bil uvijek bio
Ukinuće Vico odgode ako Sarajevo postane prvak i onda nas tjerati da igramo četvrtak u Kazahstanu, a subotu u Bijeljini. I onda će svi reći šta se sad vi bunite.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:39ok je odgoda da se pokusa uci u grupe, pred vaznu plej of utakmicu u zgusnutom domacem prvenstvu. Ovo je malo previse.
o u 21 igracima je trebala Uprava Borca da razmislja ili prebacite nekog juniora i gotovo.
Mada i dalje sam misljenja da ce vise odmoci igranje ovih odgodjenih. Nije to taj ritam. Uostalom, bit ce pritisak ganjati rezultate i zaostatak za drugim.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Neko, nekad negdje napisao "Hiros urokan" i sad je to osnova. Poznat sistem.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Lobotomija je kamilica. Ovdje se hladno normalizira potpis i raskid za 3 kola. Kao "strategija". Da je ovo Sarajevo uradilo pao bi forum.
- TurkishAirlines
Ma pao bi i sad forum, nego nas boli qurac za Zeljom. Dok oni jedva celaju nesta lose da ispisu 50 stranica o nama
Pa zato ti se cini da je kod njih mirnije.
Jednostavno nisu konkurenti ove godine nama niti Borcu i Zrinjskom.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Cega bolan trojica, Djoric dosao iz Igmana aa kojim zamalo nije ispao, Vukoja ispao ko fisek sa Zvijezdom i sto je najgore nije im bio medju najboljim igracima, o Zubanu je iluzorno bilo sta pisati.
Vukojin menadzer javno rekao da si oni zatrazili raskid, Djoric ista prica, Zuban nije bio ni na klupi. Nismo mi vi da placamo igrace 30 - 40 - 50k pa ih saljemo na posudbe ili raskidamo ugovore.
Neka ba, samo realno.
"Ovo je trenutno ok, sasvim logični potezi."RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:18Cega bolan trojica, Djoric dosao iz Igmana aa kojim zamalo nije ispao, Vukoja ispao ko fisek sa Zvijezdom i sto je najgore nije im bio medju najboljim igracima, o Zubanu je iluzorno bilo sta pisati.
Vukojin menadzer javno rekao da si oni zatrazili raskid, Djoric ista prica, Zuban nije bio ni na klupi. Nismo mi vi da placamo igrace 30 - 40 - 50k pa ih saljemo na posudbe ili raskidamo ugovore.
Neka ba, samo realno.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma nije debil samo je onaj pravi ulicar koliko god para imo

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Bas tako, kada nam prvotimaci i najbolji strijelci budu odlazili u drugu tursku ligu u nekakve Erkosporove ili kada dovedemo nekakve juznoamerikance koji su masno placeni pa ih posudjujemo onda cu se zabrinuti i pomisliti da se nesto mutihazarder je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:26"Ovo je trenutno ok, sasvim logični potezi."RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:18Cega bolan trojica, Djoric dosao iz Igmana aa kojim zamalo nije ispao, Vukoja ispao ko fisek sa Zvijezdom i sto je najgore nije im bio medju najboljim igracima, o Zubanu je iluzorno bilo sta pisati.
Neka ba, samo realno.![]()

Nije ista situacija, ni blizu, dzaba pokusavas

-
- Kontakt:
Ulicar je svakako i ja sam, al' preticati s zenom i djetetom je novi level deb.ilizma.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:29Ma nije debil samo je onaj pravi ulicar koliko god para imo![]()
Dobro je da su Ara i Santos u prvu ligu otišli. Nema veze što je klub dobio qrac. Altruistično kume, nema šta, nek' je njima potaman.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:39Bas tako, kada nam prvotimaci i najbolji strijelci budu odlazili u drugu tursku ligu u nekakve Erkosporove ili kada dovedemo nekakve juznoamerikance koji su masno placeni pa ih posudjujemo onda cu se zabrinuti i pomisliti da se nesto mutihazarder je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:26"Ovo je trenutno ok, sasvim logični potezi."RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:18
Cega bolan trojica, Djoric dosao iz Igmana aa kojim zamalo nije ispao, Vukoja ispao ko fisek sa Zvijezdom i sto je najgore nije im bio medju najboljim igracima, o Zubanu je iluzorno bilo sta pisati.
![]()
Nije ista situacija, ni blizu, dzaba pokusavas![]()

-
- Kontakt:
Da vam odu bilo gdje... niste transfer napravili i sami se ne sjecateRatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:39Bas tako, kada nam prvotimaci i najbolji strijelci budu odlazili u drugu tursku ligu u nekakve Erkosporove ili kada dovedemo nekakve juznoamerikance koji su masno placeni pa ih posudjujemo onda cu se zabrinuti i pomisliti da se nesto mutihazarder je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:26"Ovo je trenutno ok, sasvim logični potezi."RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:18
![]()
Nije ista situacija, ni blizu, dzaba pokusavas![]()
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
O tome i ne pisem, reagujem na glupost napisanu o odlascima likova iz Zeljeznicara.
Skrecete sa teme
Skrecete sa teme

-
- Kontakt:
Najjače od svega je ubjeđivanje u normalnost raskidanja ugovora s igračima koji su došli unutar istog prozora. Pa to se nigdje na svijetu ne dešava.
Hajd ok sve super i šuplja i zezanje ali raskidate ugovor s igračima koji su došli neki dan i još se uvjerava svako da je to ok. Daj ba.
Mislim nemamo mi ništa od tog nit vi, ali nemojte bit nerealni toliko, nije moguće da neko razmišlja na način da je to normalno. A ne možete se valjda svi ni budale pravit.
Hajd ok sve super i šuplja i zezanje ali raskidate ugovor s igračima koji su došli neki dan i još se uvjerava svako da je to ok. Daj ba.
Mislim nemamo mi ništa od tog nit vi, ali nemojte bit nerealni toliko, nije moguće da neko razmišlja na način da je to normalno. A ne možete se valjda svi ni budale pravit.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jel ti mislis da igtac dzaba dodje i potpise???RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:56O tome i ne pisem, reagujem na glupost napisanu o odlascima likova iz Zeljeznicara.
Skrecete sa teme![]()
Znas li koliko je placena komisija za ta dva tri igraca?

Da nisu i oni platili ko onaj spanac

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Gori ste vi sto ih ubjedjujete u suprotno. Pustite ih, nek misle da to super, da tako treba i cao. Vrijeme ce sve pokazati, pred nama je, ako Bog da. Sta su njihovi navijaci sve progutali i prihvatili ovo je nista.Pantelija je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:59Jel ti mislis da igtac dzaba dodje i potpise???RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:56O tome i ne pisem, reagujem na glupost napisanu o odlascima likova iz Zeljeznicara.
Skrecete sa teme![]()
Znas li koliko je placena komisija za ta dva tri igraca?![]()
Da nisu i oni platili ko onaj spanac![]()
since 1973
Velika najava Badzaka,cilja se titula ove sezone.Željo ove sezone želi titulu prvaka BiH i izlazak u Evropu.
Da, dobro ste čuli, idemo na titulu! Svjesni smo odgovornosti i apetita armije navijača, ali mi smo sposobni da napravimo iskorak i postavimo klub na zdrave temelje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koga će prekosutra kerovi napasti.. pitanje je sad. 

The saddest thing in life is wasted talent.
Vidiš da mogujurisicduska je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:58

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.