Evo slavimo golove prve ekipe i omladinaca, elham sto se mene tice
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Da da
Baš hvalite golmana svog

Al vidjet cemo ga protiv Dangubića i MIRČEVSKOG na Koševu 25 ovog mjeseca gdje cu i ja bit na zapadu

Baš hvalite golmana svog
Al vidjet cemo ga protiv Dangubića i MIRČEVSKOG na Koševu 25 ovog mjeseca gdje cu i ja bit na zapadu
Ako neko od te dvojice ne raskine ugovor do tadasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Možda neko od ove dvojice ode na posudbu sa pravom otkupaAnex je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:32Ako neko od te dvojice ne raskine ugovor do tadasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
![]()
Najslabija karika u timu, trenutno. Ne bježimo od toga. Da nam treba sigurniji golman - treba - da treba istrpiti Rockova - treba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
Od svega što se piše na temi, ti izabrao samo to? Ima li još nešto da "ne valja" ili je to sve?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kolega, zar ti nisi banovan?Anex je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:32Ako neko od te dvojice ne raskine ugovor do tadasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- svrakino1921
- Kontakt:
Pendulum je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:36Najslabija karika u timu, trenutno. Ne bježimo od toga. Da nam treba sigurniji golman - treba - da treba istrpiti Rockova - treba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
Od svega što se piše na temi, ti izabrao samo to? Ima li još nešto da "ne valja" ili je to sve?![]()
Jeste li se naspavali hebo li vas Santos, sjedio bi kod nas na klupi.
E cuj Mirvic im posudjuje pare haahhaahaahahahah
Usrali ste se i niste spavali sve do 00:00
Hoćeš još
Bio sam heftu19vendetta87 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:36Kolega, zar ti nisi banovan?Anex je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:32Ako neko od te dvojice ne raskine ugovor do tadasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
![]()
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Joj robesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:44Pendulum je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:36Najslabija karika u timu, trenutno. Ne bježimo od toga. Da nam treba sigurniji golman - treba - da treba istrpiti Rockova - treba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
Od svega što se piše na temi, ti izabrao samo to? Ima li još nešto da "ne valja" ili je to sve?![]()
Hoćeš još

Nema šanse niste vi iz te priče,vi samo možete zaraditi na raskidima kakve posudbe o otkupisvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:34Možda neko od ove dvojice ode na posudbu sa pravom otkupaAnex je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:32Ako neko od te dvojice ne raskine ugovor do tadasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta je sa Gulitom, nit produži nit se proda.
Mislim super su ovi svi spinovi al sjetit će se raja i njega u jednom momentu.
Mislim super su ovi svi spinovi al sjetit će se raja i njega u jednom momentu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nije mi zao Rahimica ni sekunde. Jest dobar i merhametli insan ali je znao gdje ide...
Mogao je ostati u uredjenom klubu i on i Sten, ali nikad nije kasno da "raskinu" pa se vrate... Ne bi bili prvi koji su raskinuli nakon 2 mjeseca.
Mogao je ostati u uredjenom klubu i on i Sten, ali nikad nije kasno da "raskinu" pa se vrate... Ne bi bili prvi koji su raskinuli nakon 2 mjeseca.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
Eh ovo je očit primjer mitomanije.
Izmisliti laz, tj izvrnuti tudje riječi i onda to stalno ponavljati...

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja spavao k'o beba, ne znam za vas?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:44Pendulum je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:36Najslabija karika u timu, trenutno. Ne bježimo od toga. Da nam treba sigurniji golman - treba - da treba istrpiti Rockova - treba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
![]()
Hoćeš još
Jesi li ono ti objavio sliku nekakvog storija sa Santosom i pitao "jel vas strah pitari"

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- svrakino1921
- Kontakt:
NisamPendulum je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:04Ja spavao k'o beba, ne znam za vas?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:44
Hoćeš još
Jesi li ono ti objavio sliku nekakvog storija sa Santosom i pitao "jel vas strah pitari"![]()
![]()
![]()
Ja sam ozbiljan forumaš
Bio u top 4 najbolja forumaša al ne mogu da se sjetim koja je godina bila
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo ovo je dokaz koliko je njih zabrinula Željina uprava i koliko ih je strah Želje sa ovom trenutnom upravom
Ovaj papcina iz Bioštice @Nazor ušo najbolje zna koliko je jak i bogat ovaj naš član uprave iz Olova
Inace ova Bioštica je neka vukojebina oko mog Olova
-
- Kontakt:
Bio sam se zauzeo za tebe

19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Upravo tako. A sto je najgore, frajer im istinu napisao. Bilo je i po portalima da su Buki i Mirso Gong, dolazili u nas shop, da vide kako ide registracija i ostalo. I oni se bas tog uhvatili kao da ismijavaju. Ali ja sam davno rekao, samo ih treba pustit nek pisu, ne obazirat se puno na njih.feniksptica je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:03Eh ovo je očit primjer mitomanije.
Izmisliti laz, tj izvrnuti tudje riječi i onda to stalno ponavljati...![]()
![]()
since 1973
Dan peti, liku još nije jasno šta znači posudba sa pravom otkupa ugovora.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, TylerBurey i 20 gostiju.