Nema šanse niste vi iz te priče,vi samo možete zaraditi na raskidima kakve posudbe o otkupisvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:34Možda neko od ove dvojice ode na posudbu sa pravom otkupaAnex je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:32Ako neko od te dvojice ne raskine ugovor do tadasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
Al vidjet cemo ga protiv Dangubića i MIRČEVSKOG na Koševu 25 ovog mjeseca gdje cu i ja bit na zapadu
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Sta je sa Gulitom, nit produži nit se proda.
Mislim super su ovi svi spinovi al sjetit će se raja i njega u jednom momentu.
Mislim super su ovi svi spinovi al sjetit će se raja i njega u jednom momentu.
Nije mi zao Rahimica ni sekunde. Jest dobar i merhametli insan ali je znao gdje ide...
Mogao je ostati u uredjenom klubu i on i Sten, ali nikad nije kasno da "raskinu" pa se vrate... Ne bi bili prvi koji su raskinuli nakon 2 mjeseca.
Mogao je ostati u uredjenom klubu i on i Sten, ali nikad nije kasno da "raskinu" pa se vrate... Ne bi bili prvi koji su raskinuli nakon 2 mjeseca.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
Eh ovo je očit primjer mitomanije.
Izmisliti laz, tj izvrnuti tudje riječi i onda to stalno ponavljati...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja spavao k'o beba, ne znam za vas?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:44Pendulum je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:36Najslabija karika u timu, trenutno. Ne bježimo od toga. Da nam treba sigurniji golman - treba - da treba istrpiti Rockova - treba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:28Da da
Baš hvalite golmana svog
Al vidjet cemo ga protiv Dangubića i MIRČEVSKOG na Koševu 25 ovog mjeseca gdje cu i ja bit na zapadu
![]()
Od svega što se piše na temi, ti izabrao samo to? Ima li još nešto da "ne valja" ili je to sve?![]()
Jeste li se naspavali hebo li vas Santos, sjedio bi kod nas na klupi.
E cuj Mirvic im posudjuje pare haahhaahaahahahah
Usrali ste se i niste spavali sve do 00:00
Hoćeš još
Jesi li ono ti objavio sliku nekakvog storija sa Santosom i pitao "jel vas strah pitari"
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
NisamPendulum je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:04Ja spavao k'o beba, ne znam za vas?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:44
Hoćeš još
Jesi li ono ti objavio sliku nekakvog storija sa Santosom i pitao "jel vas strah pitari"![]()
![]()
![]()
Ja sam ozbiljan forumaš
Bio u top 4 najbolja forumaša al ne mogu da se sjetim koja je godina bila
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo ovo je dokaz koliko je njih zabrinula Željina uprava i koliko ih je strah Želje sa ovom trenutnom upravom
Ovaj papcina iz Bioštice @Nazor ušo najbolje zna koliko je jak i bogat ovaj naš član uprave iz Olova
Inace ova Bioštica je neka vukojebina oko mog Olova
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bio sam se zauzeo za tebe
19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Upravo tako. A sto je najgore, frajer im istinu napisao. Bilo je i po portalima da su Buki i Mirso Gong, dolazili u nas shop, da vide kako ide registracija i ostalo. I oni se bas tog uhvatili kao da ismijavaju. Ali ja sam davno rekao, samo ih treba pustit nek pisu, ne obazirat se puno na njih.feniksptica je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:03Eh ovo je očit primjer mitomanije.
Izmisliti laz, tj izvrnuti tudje riječi i onda to stalno ponavljati...![]()
![]()
since 1973
Dan peti, liku još nije jasno šta znači posudba sa pravom otkupa ugovora.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- pitar
- Kontakt:
Analiza, tebe, ni najmanje za to valjda postoje specijalizirane ustanove.
Više sam se osvrnuo na ovo:
ali da sad ne počinjemo temu "ko je počeo rat", vratimo se početcima ili kako ti kažeš "predmetu diskusije"Ti si onako baš interesantan, odnosno svih 12 postova koje si napisao za 16 godina, svaki je onako antologijski.
Dakle, ti si, iz izvještaja FK Sarajevo onako autoritativno na čemu ti zaista moram odati priznanje napisao pečat i potpis, vjerovatno ni svjestan težine tih simbola i osnove našeg pravog sistema, zatim si bio toliko ushićen činjenicom da u istu rečenicu možeš staviti fraze poput gubitaši, kriminal, korupcija, stečaj, likvidacija.
S obzirom da po mojoj pretpostavci nemaš pojma šta to zaista u praksi znači dao sam ti šansu da bar kreneš od onog najlakšeg ili najjednostavnijeg sudskog upisa, da ti još olakšam tu je dovoljan samo jedan predmet, pa sam ti zato i postavio jednostavno pitanje.
Idemo ispočetka, daj mi navedi samo jednog povjerioca bilo pravno ili fizičko lice koje ima potraživanja prema UG FK Sarajevo.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Virto je trol al s garancijom. Medjutim godine ga stizu, snaga ga izdajeonako je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:14Upravo tako. A sto je najgore, frajer im istinu napisao. Bilo je i po portalima da su Buki i Mirso Gong, dolazili u nas shop, da vide kako ide registracija i ostalo. I oni se bas tog uhvatili kao da ismijavaju. Ali ja sam davno rekao, samo ih treba pustit nek pisu, ne obazirat se puno na njih.feniksptica je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:03Eh ovo je očit primjer mitomanije.
Izmisliti laz, tj izvrnuti tudje riječi i onda to stalno ponavljati...![]()
![]()
Nema nista gore nego izvrtat tudje riječi uhh bas losa ljudska osobina
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
sarajevo19461987
- Kontakt:
Vidi se da vam je Sarajevo trn u oku svima.
Hebiga kad su najbolji klub u ovoj našoj ligi i najuspješniji po pitanju trofeja kup takmičenja itd itd.
SVI NA KOŠEVO IDEMO U NIZ OD 5/5
Hebiga kad su najbolji klub u ovoj našoj ligi i najuspješniji po pitanju trofeja kup takmičenja itd itd.
SVI NA KOŠEVO IDEMO U NIZ OD 5/5
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Najludji lik na svijetu, jest se uradio Allaha mi dragogFKSDoGroba je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:47Joj robesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:44
Hoćeš još![]()
Yebo ti papcina ErnEdinu, sto mi svaki dan pises da idemo na kafu kad sam papcina ?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:11
Evo ovo je dokaz koliko je njih zabrinula Željina uprava i koliko ih je strah Želje sa ovom trenutnom upravom
Ovaj papcina iz Bioštice @Nazor ušo najbolje zna koliko je jak i bogat ovaj naš član uprave iz Olova
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Neću ti to zaboraviti19vendetta87 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:12Bio sam se zauzeo za tebe![]()
19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
- svrakino1921
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑07 sep 2024, 20:11Yebo ti papcina ErnEdinu, sto mi svaki dan pises da idemo na kafu kad sam papcina ?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:11
Ojjjjjj
Šta cu ti uradit zbog nje
Hajd dođi na derbi 25.09. da te skinem golog i pošaljem te golog preko Kobilje Glave u Olovo
Hajd
Bit cu sam na zapadu među Pitarima
Tako lahko ces prodati svoju bracu s juga?????svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 20:20NazorUso je napisao/la: ↑07 sep 2024, 20:11Yebo ti papcina ErnEdinu, sto mi svaki dan pises da idemo na kafu kad sam papcina ?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:11
Ojjjjjj
Šta cu ti uradit zbog nje
Hajd dođi na derbi 25.09. da te skinem golog i pošaljem te golog preko Kobilje Glave u Olovo
Hajd
Bit cu sam na zapadu među Pitarima
E sad si mene razocarao
Zasto nisam dobio odgovor za posudbu
-
19vendetta87
- Kontakt:
Svrakino - ubica bordo bindi na forumu 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoktorXabaras, misstianopenaldo, Perotti, Vanja8 i 17 gostiju.