Što nas je ispalio? Mi mu dali godinu ugovora on je odigrao donio nam Europu i otišao u jači, organizovaniji klub sa boljim saigračima i više novca. Krivi su ljudi koji su mu dali ugovor na 1 godinu, pa barem da su stavili ono +1..on nije naše dijete, nije uopšte iz BiH, šta ga veže za nas? a i što se tiče Bulića to je smrad, nema govora, ali mi smo opet tu krivi jer vjerujemo na riječ smradovima, da se barem na papir stavilo da produžuje ako se ispune ti i ti uslovi..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Jaooooo hajmo vrijeđat Šukilovića na dan potpisa. Istina, ni meni se ne sviđa lik ali da možemo bolje doveli bi. Da ja sad pređem u neki klub i čitam komentare o sebi kakve on čita prvi ne bih želje imao..nije neka kvaliteta ali sretno mu, ipak igra za naš klub i trebamo ga podržati. A stiže kao zamjena za Drinu, za kojeg sam i ja sam čuo uvrede s tribina od ljudi pored onakve kakve ni najvećem dušmanu ne bih izgovorio..ali eto sad kad ide mi patimo za njim kao da je Boateng..
Grupa iznad svakog pojedinca.
Hvala drug.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑09 sep 2024, 19:33Pozz drug. Onako sa moje tacke gledista niste se usrecili. Nije neki kvalitet, spor, dosta golova smo primili direktnim njegovim greškama. Zbog njega i Vas nadam se da ce biti bolji nego kod nas, ali daj boze.
Ovaj dio mi nije jasan zbog cega bi ti njega sad branio. Da ga predstavimo kao odlicno pojacanje kad to nije. Samo jedna cinjenica je dovoljna a to je da je ispao iz lige. Tu je kraj. Koliko me sjecanje sluzi tamo pred kraj sezone su od Borca i Zrinjskog i Veleza primili 14 golova. Ni manje ni vise.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 19:35Što nas je ispalio? Mi mu dali godinu ugovora on je odigrao donio nam Europu i otišao u jači, organizovaniji klub sa boljim saigračima i više novca. Krivi su ljudi koji su mu dali ugovor na 1 godinu, pa barem da su stavili ono +1..on nije naše dijete, nije uopšte iz BiH, šta ga veže za nas? a oʻi što se tiče Bulića to je smrad, nema govora, ali mi smo opet tu krivi jer vjerujemo na riječ smradovima, da se barem na papir stavilo da produžuje ako se ispune ti i ti uslovi..
A sto se tice Drine potencijal bio al se poceo glupirati.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Posto je to vjerovatno to, sto se pojacanja tice.
Bombe su uvijek dobrodosle ma koliko tarabe bili na terenu, "samo da se vrate u formu".
Sukilovic je dosao kao zamjena za Mahmica vjerovatno U21 u slucaju suspenzija, lose forme, on ce ga zamjeniti. Mozda smo mogli rizikovati i sa Semdinom i ustediti platu.
Golmani: Muftic, Abdulahovic
CB: Cavnic, Mahmic U21, Karamarko, Sukilovic U21, Semdin U21
LB: Markovic, Radinovic
RB: Galic, Odinaka
CM/DM: Radovac, AlJaber, Karic, Karjasevic, Foco U21
AM: Hiros, Sabic U21
RMF/LMF: Mircevski, Cvetanovaki, Boljevic
CF: Krpic, Dangubic, Lausevic
S tim da ima dosta igraca na vise pozicija da mogu igrati.
Mislim da je dovoljan broj igraca i da Evropu mogu izborit.
Bombe su uvijek dobrodosle ma koliko tarabe bili na terenu, "samo da se vrate u formu".
Sukilovic je dosao kao zamjena za Mahmica vjerovatno U21 u slucaju suspenzija, lose forme, on ce ga zamjeniti. Mozda smo mogli rizikovati i sa Semdinom i ustediti platu.
Golmani: Muftic, Abdulahovic
CB: Cavnic, Mahmic U21, Karamarko, Sukilovic U21, Semdin U21
LB: Markovic, Radinovic
RB: Galic, Odinaka
CM/DM: Radovac, AlJaber, Karic, Karjasevic, Foco U21
AM: Hiros, Sabic U21
RMF/LMF: Mircevski, Cvetanovaki, Boljevic
CF: Krpic, Dangubic, Lausevic
S tim da ima dosta igraca na vise pozicija da mogu igrati.
Mislim da je dovoljan broj igraca i da Evropu mogu izborit.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Izgleda ništa od Santosa, valjda nije riješio papire sa AEKom na vrijeme, nažalost… Opet ne znam nije 100% informacija, ali tako su meni rekli “izvori bliski klubu”, daj bože da griješe, ali eto to je što je.
Za Santosa se znalo od pocetka ove sage. Mnogo neprovjerenih informacija i lazi.tiagofaria25 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:45Izgleda ništa od Santosa, valjda nije riješio papire sa AEKom na vrijeme, nažalost… Opet ne znam nije 100% informacija, ali tako su meni rekli “izvori bliski klubu”, daj bože da griješe, ali eto to je što je.
Tri boda protiv GOSKA su pod imperativom
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
General1976
- Kontakt:
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Na transfermaktu pise da je prije završetka prelaznog roka završio papire 31.8tiagofaria25 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:45Izgleda ništa od Santosa, valjda nije riješio papire sa AEKom na vrijeme, nažalost… Opet ne znam nije 100% informacija, ali tako su meni rekli “izvori bliski klubu”, daj bože da griješe, ali eto to je što je.
U17 reprezentacija BiH - nijedan igrač Želje na spisku
U19 repka - Šabić i Fočo
U21 repka - nijedan igrač Želje na spisku
Kad na to dodamo ovaj podatak koji sam objavio prije godinu, onda je baš porazno:
U19 repka - Šabić i Fočo
U21 repka - nijedan igrač Želje na spisku
Kad na to dodamo ovaj podatak koji sam objavio prije godinu, onda je baš porazno:
Ovo je najveci poraz i neuspjeh Zelje
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- mamonelafo
- Kontakt:
Meni se čini da je Gasal igrao za U-21 dok je bio naš član, prošle godine.
Za U-18 igra naš Babić.
Recimo, u U-15 reprezentaciju su pozvani: Emil Bujak i Ridvan Dahija.
Idalje premal broj naše djece, s tim što vidim da je veći broj djece koja uopće nisu u našim klubovima već igraju negdje u ino. klubovima.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Gasal je ušao prošle godine 2 minute protiv Francuske, ali ja sam naglasio u postu o našim igračima koji su počeli u prvih 11 jedne službene utakmice U21 repke. Te dvije minute što je Gasal odigrao su jedine minute koje je upisao u kompletnim kvalifikacijama.mamonelafo je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:36Meni se čini da je Gasal igrao za U-21 dok je bio naš član, prošle godine.
Za U-18 igra naš Babić.
Idalje premal broj naše djece, s tim što vidim da je veći broj djece koja uopće nisu u našim klubovima već igraju negdje u ino. klubovima.
btw ta U18 repka ne znam da li uopšte postoji sad? Oni su koliko ja vidim odigrali samo jednu utakmicu i to prošle godine prijateljsku gdje je taj Babić igrao. Tu utakmicu ih je predvodio selektor koji je sad selektor U19 repke.
Od ovih aktivnih selekcija tj. U17 i U21 nemamo nijednog igrača na ovom septembarskom spisku.
- mamonelafo
- Kontakt:
Nisam ni očekivao da će Gasal igrati cijelu tekmu za repku. Samo sam rekao da je bio tu i to je sve.braco je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:45Gasal je ušao prošle godine 2 minute protiv Francuske, ali ja sam naglasio u postu o našim igračima koji su počeli u prvih 11 jedne službene utakmice U21 repke. Te dvije minute što je Gasal odigrao su jedine minute koje je upisao u kompletnim kvalifikacijama.mamonelafo je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:36Meni se čini da je Gasal igrao za U-21 dok je bio naš član, prošle godine.
Za U-18 igra naš Babić.
btw ta U18 repka ne znam da li uopšte postoji sad? Oni su koliko ja vidim odigrali samo jednu utakmicu i to prošle godine prijateljsku gdje je taj Babić igrao. Tu utakmicu ih je predvodio selektor koji je sad selektor U19 repke.
Od ovih aktivnih selekcija tj. U17 i U21 nemamo nijednog igrača na ovom septembarskom spisku.
Ne znam za tu U-18, i ja sam iskopao da je zadnja prošle godine.
Ali eto, zaključak je da nas nema na mapi.
Toliko o radu ŠF.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
Hansestadt
- Kontakt:
Drina je isto imao minutazu.
Od igraca koji su igrali ranije ima tu Madzid Sosic, i Kulasin. Igrac koji je nastupao u nasim mladim selekcijama, a koji bio mogao da bude dio ove u21 reprezenracije je Hamza Jaganjac. Kad moze Ramic, onda bi i on mogao da bude dio reprezenacije. Ovo nekako pokazuje da nam se previse desi slucaj da izgubimo ove mlade igrace koji su mozda talentovaniji kao Sosic i Jaganjac, prije nego sto uopste zaigraju za prvi tim. Nesto slican slucaj kao ovo zadnje sa bracom Alibasic. Napadac Alibasic odigrao sjajno na onom turniru na Zlatiboru, neki skauti to skuze prije nasih, i onda idu dalje.
Od igraca koji su igrali ranije ima tu Madzid Sosic, i Kulasin. Igrac koji je nastupao u nasim mladim selekcijama, a koji bio mogao da bude dio ove u21 reprezenracije je Hamza Jaganjac. Kad moze Ramic, onda bi i on mogao da bude dio reprezenacije. Ovo nekako pokazuje da nam se previse desi slucaj da izgubimo ove mlade igrace koji su mozda talentovaniji kao Sosic i Jaganjac, prije nego sto uopste zaigraju za prvi tim. Nesto slican slucaj kao ovo zadnje sa bracom Alibasic. Napadac Alibasic odigrao sjajno na onom turniru na Zlatiboru, neki skauti to skuze prije nasih, i onda idu dalje.
Drina nikad nije igrao službenu utakmicu za U21 repku nego su ga zvali samo na ove bezvezne prijateljske, od čega je samo jednu počeo u prvoj postavi.Hansestadt je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:03Drina je isto imao minutazu.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Odigrao katastrofalno.braco je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:09Drina nikad nije igrao službenu utakmicu za U21 repku nego su ga zvali samo na ove bezvezne prijateljske, od čega je samo jednu počeo u prvoj postavi.Hansestadt je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:03Drina je isto imao minutazu.
A realno Sabic je trebo dobit poziv za u21, ove sezone jednom ili dvaput u timu kola bio?
Kakvi su sve dobili poziv…
Kakvi su sve dobili poziv…
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Hansestadt
- Kontakt:
Zasluzio je poziv ispred Mehmedovica, ako je vec selektor odlucio da stvara novu mladu reprezentaciju. Mada i mi da smo ga vise forsirali vjerujem da bi i dobio. Mi se moramo odluciti sta zelimo, a ne malo on jer je u21, pa malo Mahmic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.