FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Anđušić je sigurno itekako dobar igrač da uđe sa klupe i da svoj doprinos, meni lično isto tako Handžić dok je kod nas bio svaki ulazak sa klupe zabije gol jer on nije bio igrač za prvih 11 već fino uđe odmoran na potrošenu odbranu i tako napravi razliku
- nedimmmm1337
- Kontakt:
jedno pitanje momci u ovom medicinskom izvjestaju kazu keremeh i bubanja kao u radu , jel to znaci da su spremni za posušje ili ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Danedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:04jedno pitanje momci u ovom medicinskom izvjestaju kazu keremeh i bubanja kao u radu , jel to znaci da su spremni za posušje ili ?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
U redu , hvala ti brateGalileoGalilei je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:10Danedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:04jedno pitanje momci u ovom medicinskom izvjestaju kazu keremeh i bubanja kao u radu , jel to znaci da su spremni za posušje ili ?
Konačno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:10Danedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:04jedno pitanje momci u ovom medicinskom izvjestaju kazu keremeh i bubanja kao u radu , jel to znaci da su spremni za posušje ili ?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Na poziciji spica Renan je konkurentan zato Turkes nije poceo, a ovi su dovedeni zato sto na toj poziciji fali kvaliteta, to je moje misljenje, ali eto zivi bili pa vidjeli.Vanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:54Svako se druze dokazuje na terenu, treba se uklopiti u sredinu, shvatiti kako ekipa funkcionise, znati akcije, gdje poslati loptu...Pena je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:45Jedan hoce sigurno, zato sto su kvalitetniji od konkurencije i zato sto Djordjevic ima kartone..Vanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:42Ma nema sanse kod Zekica da odmah upadnu Pavlicic ili Lulic u ekipu...
Mozda 10-15 minuta da dobiju protiv Posusja, a to mi je i ok, jer ljudi nemaju veze sa onim sta je ZZ uigravao, jedva poznaju i igrace, a mi sad ocekujemo da ih on gurne od prve minute...
Za sve, to treba jedan period, eto i Turkes je dosao direktno sa terena, pa ceka i dalje svoju priliku za prvu postavu pored ovako van forme Renana...
Posebno je to izrazeno u veznom redu, iskreno, ja bih volio obojicu vidjeti u subotu, ali cisto sumnjam da ce to ZZ uraditi...
Vala brate, drag mi je Renan, ali on je konkurentan trenutno, ko sto bih i ja bioPena je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:36Na poziciji spica Renan je konkurentan zato Turkes nije poceo, a ovi su dovedeni zato sto na toj poziciji fali kvaliteta, to je moje misljenje, ali eto zivi bili pa vidjeli.Vanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:54Svako se druze dokazuje na terenu, treba se uklopiti u sredinu, shvatiti kako ekipa funkcionise, znati akcije, gdje poslati loptu...
Za sve, to treba jedan period, eto i Turkes je dosao direktno sa terena, pa ceka i dalje svoju priliku za prvu postavu pored ovako van forme Renana...
Posebno je to izrazeno u veznom redu, iskreno, ja bih volio obojicu vidjeti u subotu, ali cisto sumnjam da ce to ZZ uraditi...

Nije da ga kudim, ali ima jedno pola godine kako je ispao iz forme i tesko se vraca, to i jeste problem...
Prihvatam, pokusava, izvlaci se, vraca se, ali njegov prijem lopte, pas po osvojenoj, realizacija je daleko od zeljene forme u kojoj je dosao iz Litvanije
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Renanov prijem lopte trenutno , mislim da u svakoj mahali mozes nac po 2 3 momka koji imaju veci osjecaj za loptuVanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:54Vala brate, drag mi je Renan, ali on je konkurentan trenutno, ko sto bih i ja bioPena je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:36Na poziciji spica Renan je konkurentan zato Turkes nije poceo, a ovi su dovedeni zato sto na toj poziciji fali kvaliteta, to je moje misljenje, ali eto zivi bili pa vidjeli.Vanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:54
Svako se druze dokazuje na terenu, treba se uklopiti u sredinu, shvatiti kako ekipa funkcionise, znati akcije, gdje poslati loptu...
Posebno je to izrazeno u veznom redu, iskreno, ja bih volio obojicu vidjeti u subotu, ali cisto sumnjam da ce to ZZ uraditi...![]()
Nije da ga kudim, ali ima jedno pola godine kako je ispao iz forme i tesko se vraca, to i jeste problem...
Prihvatam, pokusava, izvlaci se, vraca se, ali njegov prijem lopte, pas po osvojenoj, realizacija je daleko od zeljene forme u kojoj je dosao iz Litvanije
Evo i Hamza i Renan, katastrofa prvi dodir, a toliko je bitan da recimo sebi namjesti prvim dodirom loptu na šut. Vidjet ćemo Turkeša, nadam se da je potkovaniji.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:03Renanov prijem lopte trenutno , mislim da u svakoj mahali mozes nac po 2 3 momka koji imaju veci osjecaj za loptuVanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:54Vala brate, drag mi je Renan, ali on je konkurentan trenutno, ko sto bih i ja bio![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Turkeš mi izgleda kao igrac totalno suprotne karakteristike koji se ne spusta po loptu vec ako mu je das u noge on opali po golu i da da kod njega nema driblanja i tomnon46 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:06Evo i Hamza i Renan, katastrofa prvi dodir, a toliko je bitan da recimo sebi namjesti prvim dodirom loptu na šut. Vidjet ćemo Turkeša, nadam se da je potkovaniji.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:03Renanov prijem lopte trenutno , mislim da u svakoj mahali mozes nac po 2 3 momka koji imaju veci osjecaj za loptuVanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 16:54
Vala brate, drag mi je Renan, ali on je konkurentan trenutno, ko sto bih i ja bio![]()
Nama upravo treba spici poput Turkisa, da ne izmislja i ne glumi safeta susica.. takodje golmani u bh su navikli sut iz 80 dodira dok je turkes klasicni europski spic hladno topovski isprve u dalji ugao ili pod precku.. sjecatel se benkinog penala u mostaru protiv zrinjskog u kupu pod precku topovski tu mnogi golmani na vecem nivou nemogu nista a ne ovi dundjerinedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:07Turkeš mi izgleda kao igrac totalno suprotne karakteristike koji se ne spusta po loptu vec ako mu je das u noge on opali po golu i da da kod njega nema driblanja i tomnon46 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:06Evo i Hamza i Renan, katastrofa prvi dodir, a toliko je bitan da recimo sebi namjesti prvim dodirom loptu na šut. Vidjet ćemo Turkeša, nadam se da je potkovaniji.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:03
Renanov prijem lopte trenutno , mislim da u svakoj mahali mozes nac po 2 3 momka koji imaju veci osjecaj za loptu
Renan je jednostavno ispao iz forme prikraju je ugovor i ja mislim da je on zavrsio sa ozbiljnim igranjem kod bas, sace samo gledat da se izlijeci i odrzi formu kondiciju i kad ode negdje drugo bice isto ko kad je kod nas dosao vrh
Sto se tice Senada i ovog pavcica oni mogu igrat u pl bh bez treniranja, i bice bolji od djordjevica, i ocekujem da igraju po 45 min minimum..45 jednom 45 min drugom TO JE MINIMUM.
Dobar igrac nije dobar samo zato sto moze vise trcat vec zato sto ima lakse svatanja sta od njeg trazi ss
Tesko da ce Renan otici for free. Produzit ce se njemu ugovor siguran sam 99% ili cemo ga prodati brzo ali prije produzenje.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:24Nama upravo treba spici poput Turkisa, da ne izmislja i ne glumi safeta susica.. takodje golmani u bh su navikli sut iz 80 dodira dok je turkes klasicni europski spic hladno topovski isprve u dalji ugao ili pod precku.. sjecatel se benkinog penala u mostaru protiv zrinjskog u kupu pod precku topovski tu mnogi golmani na vecem nivou nemogu nista a ne ovi dundjerinedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:07Turkeš mi izgleda kao igrac totalno suprotne karakteristike koji se ne spusta po loptu vec ako mu je das u noge on opali po golu i da da kod njega nema driblanja i to
Renan je jednostavno ispao iz forme prikraju je ugovor i ja mislim da je on zavrsio sa ozbiljnim igranjem kod bas, sace samo gledat da se izlijeci i odrzi formu kondiciju i kad ode negdje drugo bice isto ko kad je kod nas dosao vrh
Sto se tice Senada i ovog pavcica oni mogu igrat u pl bh bez treniranja, i bice bolji od djordjevica, i ocekujem da igraju po 45 min minimum..45 jednom 45 min drugom TO JE MINIMUM.
Dobar igrac nije dobar samo zato sto moze vise trcat vec zato sto ima lakse svatanja sta od njeg trazi ss
Uzet cemo fine pare na njemu. Njemu trebaju 2-3 gola i vraca se
Ma bjezi ba buraz, ti zaredo sa ovim Turkis, Turkis, pa ja haman i zaboravio da je on Turkes...Pitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:24Nama upravo treba spici poput Turkisa, da ne izmislja i ne glumi safeta susica.. takodje golmani u bh su navikli sut iz 80 dodira dok je turkes klasicni europski spic hladno topovski isprve u dalji ugao ili pod precku.. sjecatel se benkinog penala u mostaru protiv zrinjskog u kupu pod precku topovski tu mnogi golmani na vecem nivou nemogu nista a ne ovi dundjerinedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:07Turkeš mi izgleda kao igrac totalno suprotne karakteristike koji se ne spusta po loptu vec ako mu je das u noge on opali po golu i da da kod njega nema driblanja i to

Poceo i ja govoriti "zabice im Turkis "...

Ne smijem vise citati tvoje postove, unistices me i obrukati...

Prelagano se odričemo tih "Ronalda" - što se Lije tiče, neka ga barem za rotacije.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Hoce gospoda mbapea na klupi koji ce biti zadovoljan minutazom od 15min svaku drugu utakmicu, takodje kad udje da zabije 4-5 golova i opet ceka sa klupe narednu utakmicu.
Lijecite se
Lijecite se
"U ovoj balkanskoj zemlji ne žele da prave neka ogromna izdanja, nego tačno koliko je i potrebno za državu kao što je Kosovo.
Tako će stadion u Đakovici imati 16.000 kapacitet u Prištini 14.000, a novi stadioni u Prizrenu, Peći, Mitrovici koji još čekaju na gradnju imali bi kapacitete oko 10 do 12.000." (Ovaj portal kao da ne smije da napiše NA KOSOVU pa pišu "U ivoj balkanskoj zemlji!"
Tako će stadion u Đakovici imati 16.000 kapacitet u Prištini 14.000, a novi stadioni u Prizrenu, Peći, Mitrovici koji još čekaju na gradnju imali bi kapacitete oko 10 do 12.000." (Ovaj portal kao da ne smije da napiše NA KOSOVU pa pišu "U ivoj balkanskoj zemlji!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisali su barem 7-8 puta Kosovo u tekstu iako ne znam zasto je to bitno za ovu temu.ŠTA_JE je napisao/la: ↑12 sep 2024, 18:58"U ovoj balkanskoj zemlji ne žele da prave neka ogromna izdanja, nego tačno koliko je i potrebno za državu kao što je Kosovo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Anex, Google Adsense [Bot], keli, nedimmmm1337, pjankesarajevo, rimljanin90 i 57 gostiju.