Ovdje je Muftić pogriješio što je krenuo da fata loptu umjesto da je boksuje na centar.vlakanje je napisao/la: ↑12 sep 2024, 15:02Razlika izmedju dvije situacije sa slike je ta sto se jedna desava unutar a druga van 5m.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:271981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:15
Da ne ulazim sad u priču jeli regularan ili nije, može li odgovor na prvo pitanje sto sam ti postavio, pa si počeo tražiti po internetu slike vašeg vara i sve ostalo, osim da kazes kako jeste. Pitanje je bilo jeste li nas pokrali prošle godine i sa tom pobjedom otišli u Evropu. Budi pošten pa reci iskreno?
Evo pošteno
Jer ja nikad nisam sudio utakmice nit sam bio sudija
Ovo je najvjerojatnije na šta ciljaš
Al ni ovo prošlu sezonu nije bio faul nad našim golmanom u 90+ min.
Gdje je Borac pobjedio 3:2 i tom pobjedom trasirao put ka tituli koja mu je donijela grupe CL
Kako možete tako pričati
Ostala su bila još par utakmica poslije ove utakmice do kraja sezone
Al Vi izgubite od Sarajeva na svom terenu itd.
Nemoj molim te
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jevlakanje je napisao/la: ↑12 sep 2024, 15:02Razlika izmedju dvije situacije sa slike je ta sto se jedna desava unutar a druga van 5m.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:271981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:15
Da ne ulazim sad u priču jeli regularan ili nije, može li odgovor na prvo pitanje sto sam ti postavio, pa si počeo tražiti po internetu slike vašeg vara i sve ostalo, osim da kazes kako jeste. Pitanje je bilo jeste li nas pokrali prošle godine i sa tom pobjedom otišli u Evropu. Budi pošten pa reci iskreno?
Evo pošteno
Gdje je Borac pobjedio 3:2 i tom pobjedom trasirao put ka tituli koja mu je donijela grupe CL
Kako možete tako pričati
Nemoj molim te
S tim što je još jedna razlika - da je kod ove izvan 5 metara 2 igrača Borca na našem golmanu
1 ispred a drugi na leđima
-
- Kontakt:
Sve ćeš ti reci, tražiti po internetu razne slike,situacije i naci opravdanje osim da priznaš kako jeste! Tužnosvrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 15:15Tako jevlakanje je napisao/la: ↑12 sep 2024, 15:02Razlika izmedju dvije situacije sa slike je ta sto se jedna desava unutar a druga van 5m.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:27
Evo pošteno
Kako možete tako pričati
Nemoj molim te
S tim što je još jedna razlika - da je kod ove izvan 5 metara 2 igrača Borca na našem golmanu
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
-
- Kontakt:
Znaci opljackao vas Zeljeznicar koji u tom trenutku nije imao za kifle, nit je imao, kao sto ni sada nema, u savezu. Zanimljiva opservacija.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 15:19Sve ćeš ti reci, tražiti po internetu razne slike,situacije i naci opravdanje osim da priznaš kako jeste! Tužnosvrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 15:15Tako je
Da je bio faul, jeste, nema potrebe da se lazemo. Isto kao sto je Valez dobio Borca gdje nije sviran penal za Borac kada je igrac Veleza uzeo loptu rukama , a onda dosudjen ofsajd ili kada je Velez dobio Zeljeznicar iz ofsajda, a Zelji nije dosudjen penal.
To se zove zavadi pa vladaj sto Vico & Beus vrhunski rade. Zeljeznicara, sto se tice bilo kakvog uticaja na savez, godinama nema na mapi. Fulio si adresu druze, kontas.
Kaze frajer oduvjek je pratio taj klubtutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:36Buz predstavljen u Veležu: Bio sam dječak kada sam gledao ovaj klub u Kup UEFA, to je sudbina
Jel mu itko objasnio da to nije taj klub vise?

Tik-tak

Znamo mi svi ovdje da bi ti volio da to nije taj klub i da više ne postoji..altutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:36Buz predstavljen u Veležu: Bio sam dječak kada sam gledao ovaj klub u Kup UEFA, to je sudbina
Jel mu itko objasnio da to nije taj klub vise?

Zato vi 50 godina ugašeni a kao osnovani prije 100 i kusur godina

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Znaci Gigara u Gabeli...

Tik tak

Sto nije onda Zeljo kupio i zavrsio titulu dva puta, protiv Sirokog i Krupe, nego je ostao bez dva naslova prvaka koja bi ga itekako u tom trenutku mogla odvojiti od ostalih, ako ne odvojiri rezultatski za naredne sezone, onda finansijski sigurno? Ovo je period kad je Zeljo navodno vodio glavnu rijec u Savezu.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:28Imali ste nekad i nakrali se za 100godina!!! Ukucaj zeljo na Google izbacit će ti milion linkova o vašim krađama, dokazanim i ne dokazanim. Vi ste sinonim za kradu u fudbalu, i prije rata i poslije rata! Pa da ne idem daleko u prošlost, pokrali ste nas prošle godine, gdje su vaši govorili da je sramota(faul nad golmanom) , tu je bio vas sivac **** li mu sve po spisku!!svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:19Nije tačnobagniadiluca je napisao/la: ↑12 sep 2024, 12:36
Baš mi je drago da si se ti baš javio jer vidim da si navijač Željezničara...
Mislim da sam već par puta spomenuo ali evo ponoviću, jedan od najboljih primjera ti je prodaja utamice FK Željezničar ekipi Žepče Limorada, za tačno 100 000 konvertibilnih maraka.Tada je Borac iako je zasluženo obezbjedio opstanak, ipak ispao, jer su igrači Željezničara nekim čudom kao lideri tabele ispali od ekipe sa dna tabele...Da ti ne spominjem sudiju Pilava i ostalu bandu pod patronatom porodice Osim....
Klub nije prodao utakmicu
Raspitaj se malo bolje u vezi toga
Koga su zvali i otkud ta cifra
Interesantno da se Željo povezuje sa izlaskom na Europsku scenu Budućnost iz Banovića
Također navodno prodata utakmica
Kasnije nam je trebalo u Širokom pozitivan rezultat za titulu
Naravno Široki nas je razvalio i Leotar je bio šampion
Navodno smo nudili novac Širokom al su nas odbili jer smo Budućnost poslali u Europu a njih smo izbacili iz Europe
I onda dolazi famozno Trebinje s Leotarom koje nas uzima a Sloboda ispada iz lige u Lukavcu
Ovdje je jako interesantno kolo prije tj.predzadnje kolo gdje nema utakmice koja nije bila namještena
Gdje smo mi dovedeni u situaciju da igramo u Trebinju za Slobodin opstanak
Željo nema nikakvu moć u ovom Savezu
Otkad se igra ova PL
Pa da imamo takvu moć pa valjda bi sebi priznali titulu iz 46'
“Koliki je apsurd u tome što se sinoć dešavalo na Grbavici svjedoči i činjenica da je dotični Ermin Sivac uposlenik Tužiteljstva BiH i da će se najvjerovatnije desiti da će ga institucija u kojoj je zaposlen istraživati, a paradoks i nečuveno je to da Sivac već deset godina živi u Sarajevu. Kako je moguće da klubu iz Sarajeva sudi sudija iz Sarajeva? “
Svi kradu ali vi najviše!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- svrakino1921
- Kontakt:
NK GOŠK - FK Željezničar
Na stadionu u Gabeli, sudija Miloš Gigović iz Gradiške bit će zadužen za vođenje utakmice između GOŠK-a i Željezničara. Njegovi asistenti su Stefan Tešanović i Nebojša Žugić, dok je četvrti sudija Nemanja Aleksić. VAR tim čine Aleksandar Njegomirović i Frano Jelić.
Mi ne trebamo ni ići dole na granicu sa EU
Čuj VAR sudija Njegomirović

Ovdje VAR - ne važi
https://www.sofascore.com/tournament/fo ... 2#id:63463
Valjda imamo dosta bodova
A Gabela ako ne pobjedi sad u ponedjeljak može se pakovat za Federalnu
Na stadionu u Gabeli, sudija Miloš Gigović iz Gradiške bit će zadužen za vođenje utakmice između GOŠK-a i Željezničara. Njegovi asistenti su Stefan Tešanović i Nebojša Žugić, dok je četvrti sudija Nemanja Aleksić. VAR tim čine Aleksandar Njegomirović i Frano Jelić.
Ovdje VAR - ne važi
Bit' će vam baš zeznuto.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:49NK GOŠK - FK Željezničar
Ovdje VAR - ne važi
Željkan je kandidat za titulu, zato im delegiraju ovakve sudije. 

Eha dorate. Da niste poklapali sve živo u federalnoj vjerovatno bi i danas igrali derbije sa Jedinstvom.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:28Imali ste nekad i nakrali se za 100godina!!! Ukucaj zeljo na Google izbacit će ti milion linkova o vašim krađama, dokazanim i ne dokazanim. Vi ste sinonim za kradu u fudbalu, i prije rata i poslije rata! Pa da ne idem daleko u prošlost, pokrali ste nas prošle godine, gdje su vaši govorili da je sramota(faul nad golmanom) , tu je bio vas sivac **** li mu sve po spisku!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kone hoće li vam majke vam ovo Adis B biti predsjednik UO?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Pa zbog vas je poslan dole.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:49NK GOŠK - FK Željezničar
Ovdje VAR - ne važi
Najavili ste titulu i odmah slj utakmicu vam Gigara sudi

Odlucio vam glavni finansijer da nema sale, odmah u kradje krenuo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nije lijepo lagati.Virtu4l je napisao/la: ↑12 sep 2024, 22:07Eha dorate. Da niste poklapali sve živo u federalnoj vjerovatno bi i danas igrali derbije sa Jedinstvom.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:28Imali ste nekad i nakrali se za 100godina!!! Ukucaj zeljo na Google izbacit će ti milion linkova o vašim krađama, dokazanim i ne dokazanim. Vi ste sinonim za kradu u fudbalu, i prije rata i poslije rata! Pa da ne idem daleko u prošlost, pokrali ste nas prošle godine, gdje su vaši govorili da je sramota(faul nad golmanom) , tu je bio vas sivac **** li mu sve po spisku!!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja