Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znaci Gigara u Gabeli...

Tik tak

Sto nije onda Zeljo kupio i zavrsio titulu dva puta, protiv Sirokog i Krupe, nego je ostao bez dva naslova prvaka koja bi ga itekako u tom trenutku mogla odvojiti od ostalih, ako ne odvojiri rezultatski za naredne sezone, onda finansijski sigurno? Ovo je period kad je Zeljo navodno vodio glavnu rijec u Savezu.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:28Imali ste nekad i nakrali se za 100godina!!! Ukucaj zeljo na Google izbacit će ti milion linkova o vašim krađama, dokazanim i ne dokazanim. Vi ste sinonim za kradu u fudbalu, i prije rata i poslije rata! Pa da ne idem daleko u prošlost, pokrali ste nas prošle godine, gdje su vaši govorili da je sramota(faul nad golmanom) , tu je bio vas sivac **** li mu sve po spisku!!svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:19Nije tačnobagniadiluca je napisao/la: ↑12 sep 2024, 12:36
Baš mi je drago da si se ti baš javio jer vidim da si navijač Željezničara...
Mislim da sam već par puta spomenuo ali evo ponoviću, jedan od najboljih primjera ti je prodaja utamice FK Željezničar ekipi Žepče Limorada, za tačno 100 000 konvertibilnih maraka.Tada je Borac iako je zasluženo obezbjedio opstanak, ipak ispao, jer su igrači Željezničara nekim čudom kao lideri tabele ispali od ekipe sa dna tabele...Da ti ne spominjem sudiju Pilava i ostalu bandu pod patronatom porodice Osim....
Klub nije prodao utakmicu
Raspitaj se malo bolje u vezi toga
Koga su zvali i otkud ta cifra
Interesantno da se Željo povezuje sa izlaskom na Europsku scenu Budućnost iz Banovića
Također navodno prodata utakmica
Kasnije nam je trebalo u Širokom pozitivan rezultat za titulu
Naravno Široki nas je razvalio i Leotar je bio šampion
Navodno smo nudili novac Širokom al su nas odbili jer smo Budućnost poslali u Europu a njih smo izbacili iz Europe
I onda dolazi famozno Trebinje s Leotarom koje nas uzima a Sloboda ispada iz lige u Lukavcu
Ovdje je jako interesantno kolo prije tj.predzadnje kolo gdje nema utakmice koja nije bila namještena
Gdje smo mi dovedeni u situaciju da igramo u Trebinju za Slobodin opstanak
Željo nema nikakvu moć u ovom Savezu
Otkad se igra ova PL
Pa da imamo takvu moć pa valjda bi sebi priznali titulu iz 46'
“Koliki je apsurd u tome što se sinoć dešavalo na Grbavici svjedoči i činjenica da je dotični Ermin Sivac uposlenik Tužiteljstva BiH i da će se najvjerovatnije desiti da će ga institucija u kojoj je zaposlen istraživati, a paradoks i nečuveno je to da Sivac već deset godina živi u Sarajevu. Kako je moguće da klubu iz Sarajeva sudi sudija iz Sarajeva? “
Svi kradu ali vi najviše!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- svrakino1921
- Kontakt:
NK GOŠK - FK Željezničar
Na stadionu u Gabeli, sudija Miloš Gigović iz Gradiške bit će zadužen za vođenje utakmice između GOŠK-a i Željezničara. Njegovi asistenti su Stefan Tešanović i Nebojša Žugić, dok je četvrti sudija Nemanja Aleksić. VAR tim čine Aleksandar Njegomirović i Frano Jelić.
Mi ne trebamo ni ići dole na granicu sa EU
Čuj VAR sudija Njegomirović

Ovdje VAR - ne važi
https://www.sofascore.com/tournament/fo ... 2#id:63463
Valjda imamo dosta bodova
A Gabela ako ne pobjedi sad u ponedjeljak može se pakovat za Federalnu
Na stadionu u Gabeli, sudija Miloš Gigović iz Gradiške bit će zadužen za vođenje utakmice između GOŠK-a i Željezničara. Njegovi asistenti su Stefan Tešanović i Nebojša Žugić, dok je četvrti sudija Nemanja Aleksić. VAR tim čine Aleksandar Njegomirović i Frano Jelić.
Ovdje VAR - ne važi
Bit' će vam baš zeznuto.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:49NK GOŠK - FK Željezničar
Ovdje VAR - ne važi
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Željkan je kandidat za titulu, zato im delegiraju ovakve sudije. 
Eha dorate. Da niste poklapali sve živo u federalnoj vjerovatno bi i danas igrali derbije sa Jedinstvom.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:28Imali ste nekad i nakrali se za 100godina!!! Ukucaj zeljo na Google izbacit će ti milion linkova o vašim krađama, dokazanim i ne dokazanim. Vi ste sinonim za kradu u fudbalu, i prije rata i poslije rata! Pa da ne idem daleko u prošlost, pokrali ste nas prošle godine, gdje su vaši govorili da je sramota(faul nad golmanom) , tu je bio vas sivac **** li mu sve po spisku!!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- jurisicduska
- Kontakt:
Kone hoće li vam majke vam ovo Adis B biti predsjednik UO?
- TurkishAirlines
Pa zbog vas je poslan dole.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:49NK GOŠK - FK Željezničar
Ovdje VAR - ne važi
Najavili ste titulu i odmah slj utakmicu vam Gigara sudi
Odlucio vam glavni finansijer da nema sale, odmah u kradje krenuo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nije lijepo lagati.Virtu4l je napisao/la: ↑12 sep 2024, 22:07Eha dorate. Da niste poklapali sve živo u federalnoj vjerovatno bi i danas igrali derbije sa Jedinstvom.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:28Imali ste nekad i nakrali se za 100godina!!! Ukucaj zeljo na Google izbacit će ti milion linkova o vašim krađama, dokazanim i ne dokazanim. Vi ste sinonim za kradu u fudbalu, i prije rata i poslije rata! Pa da ne idem daleko u prošlost, pokrali ste nas prošle godine, gdje su vaši govorili da je sramota(faul nad golmanom) , tu je bio vas sivac **** li mu sve po spisku!!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
U subotu proslava 

Znači zeljezničar se nakon "novih vjetrova" okreće starim navikama, odanim partnerima i provjerenim ljudima
Čestitamo 
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
1981oldschool
- Kontakt:
Početak posta sve kaže o tebi koja si glupa primitivna seljacina.Haj sad no-liferu seljacki **** u skokovima i ne citiraj me! Rekao bi ti nadi život, ali je za takvog kao ti već je kasno, pa i da živi 9 života nebi znao opet. Ovo je bila najgluplja minuta potrošena u mom životu sto tebi odgovaram. Napisi ti 100milioniti post ovde i misli i dalje da si relevantan i važan, da ti sakrije stvarnu istinu da si miš mali patetični bez života, a još i glup(ubojita kombinacija)Ovo ti je najpristojnije bilo sto sam ti mogao odgovoriti, idući put nećeš biti toliko sretan.Virtu4l je napisao/la: ↑12 sep 2024, 22:07Eha dorate. Da niste poklapali sve živo u federalnoj vjerovatno bi i danas igrali derbije sa Jedinstvom.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:28Imali ste nekad i nakrali se za 100godina!!! Ukucaj zeljo na Google izbacit će ti milion linkova o vašim krađama, dokazanim i ne dokazanim. Vi ste sinonim za kradu u fudbalu, i prije rata i poslije rata! Pa da ne idem daleko u prošlost, pokrali ste nas prošle godine, gdje su vaši govorili da je sramota(faul nad golmanom) , tu je bio vas sivac **** li mu sve po spisku!!
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
-
nastrojeni21
- Kontakt:
1981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
Neko ko napise ovakve dvije gluposti nije relevantan da nekome govori da je glup. Jos sam se i iznenadio kakvih jos postova imas sa nekom cudnom mrznjom prema glavnom gradu, bas neki seljacki menatalitet, sta li.
-
1981oldschool
- Kontakt:
Bojim se da te ništa nisam pitao. Moje mišljenje, imaš svoje i ne interesuje me iskreno. Vidiš meni nebi palo na pamet da čitam sta si ti pisao i koje ti je mišljenje, a ti se se dobro načitao. Bezveze si potrošio vrijeme mazlo. To sve govori samo za sebe. Pitao sam lika jednostavno pitanje, ali izgleda vas je zabolila istina pa se morate javljati i odgovarati, mada vas niko ništa nije pitao. ****nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:311981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
Neko ko napise ovakve dvije gluposti nije relevantan da nekome govori da je glup. Jos sam se i iznenadio kakvih jos postova imas sa nekom cudnom mrznjom prema glavnom gradu, bas neki seljacki menatalitet, sta li.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Bilo bi interesantno da je Zeljo ispao prošle sezone,ovako valja čekati sljedecu.
Neće Vice biti dovijeka
Neće Vice biti dovijeka
Nisam znao da Mostar ima prvaka Evrope u kosarci i sahu, klubove koji imaju titule u fudbalu u prosloj i ovoj drzavi, najvece uspjehe u Evropi na nivou fudbala, rukometa i borilackih vjestina.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:41Bojim se da te ništa nisam pitao. Moje mišljenje, imaš svoje i ne interesuje me iskreno. Vidiš meni nebi palo na pamet da čitam sta si ti pisao i koje ti je mišljenje, a ti se se dobro načitao. Bezveze si potrošio vrijeme mazlo. To sve govori samo za sebe. Pitao sam lika jednostavno pitanje, ali izgleda vas je zabolila istina pa se morate javljati i odgovarati, mada vas niko ništa nije pitao. ****nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:311981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
Neko ko napise ovakve dvije gluposti nije relevantan da nekome govori da je glup. Jos sam se i iznenadio kakvih jos postova imas sa nekom cudnom mrznjom prema glavnom gradu, bas neki seljacki menatalitet, sta li.![]()
Prvak NR BiH: 1946
https://www.facebook.com/share/r/QN5zoy ... tid=D5vuiz
Ovaj turčin u Veležu bolje priča bosanski nego pola reprezentacije
Ovaj turčin u Veležu bolje priča bosanski nego pola reprezentacije
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
1981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
U kojem svijetu ovi zive vise
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: delko, kogmagie46, Zigazaga i 32 gosta.