FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zašto će ovaj derbi Sarajeva i Željezničara biti drugačiji: Dolaze brojni gosti, ovi igrači su na radaru
Na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu očekuje se velika posjeta navijača dva kluba, ali i dolazak nikad većeg broja agenata i skauta iz inostranstva.
Prema informacijama našeg portala, razlog za dolazak agenata, sportskih direktora i skauta u glavni grad BiH su oni najatraktivniji igrači dva tima. Sarajevo u svom izlogu ima vrijednije eksponate.
Giorgi Gulashvili je najbolji igrač Sarajeva, trenutno prvi strijelac prvenstva, najvrijedniji je eksponat u bordo timu. Njegova klasa je došla do izražaja i u drugoj sezoni, nakon što je prošle bio glavni igrač Veleža. Njega bi voljeli kupiti klubovi iz Turske, Rusije, Saudijske Arabije i Mađarske. Ali nije jedini koji intrigira inostrane klubove.
Nidal Čelik je 18-godišnji stoper koji igra sve bolje, a ušao je i u mladu reprezentaciju. Na radaru je klubova iz Njemačke, Italije, Hrvatske i Francuske.
Čelik bi trebao biti novi veliki izlazni transfer Sarajeva. Ismir Mirvić je za njega izvisio cijenu od 2.000.000 eura plus procente.
Za Renana Oliveiru je interes pokazao egipatski Al Ahly, najveći klub iz ove zemlje, osvajač rekordne 44 titule prvaka. Brazilac je postao interesantan ovom afričkom velikanu, a se spominje cifra od preko 1.500.000 eura koliko su spremni da izdvoje na zimu. Sarajevo je ljetos odbilo njemački Bochum koji je nudio milion eura za usluge brazilskog napadača.
Mirza Mustafić je prošle sezone igrao dosta dobro, ali ove je preskočio nekoliko utakmica jer se oporavljao od povrede koju je zaradio u reprezentaciji Luksemburga. Mustafić je plemeniti veznjak, ima EU pasoš i zato je interesantan i klubovima iz zapadne Evrope.
Aldin Turkeš još jedan je igrač koji izaziva pažnju. U najboljim je godinama, napadač je, posjeduje i švicarsko državljanstvo, a već ima veliko međunarodno iskustvo.
Na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu očekuje se velika posjeta navijača dva kluba, ali i dolazak nikad većeg broja agenata i skauta iz inostranstva.
Prema informacijama našeg portala, razlog za dolazak agenata, sportskih direktora i skauta u glavni grad BiH su oni najatraktivniji igrači dva tima. Sarajevo u svom izlogu ima vrijednije eksponate.
Giorgi Gulashvili je najbolji igrač Sarajeva, trenutno prvi strijelac prvenstva, najvrijedniji je eksponat u bordo timu. Njegova klasa je došla do izražaja i u drugoj sezoni, nakon što je prošle bio glavni igrač Veleža. Njega bi voljeli kupiti klubovi iz Turske, Rusije, Saudijske Arabije i Mađarske. Ali nije jedini koji intrigira inostrane klubove.
Nidal Čelik je 18-godišnji stoper koji igra sve bolje, a ušao je i u mladu reprezentaciju. Na radaru je klubova iz Njemačke, Italije, Hrvatske i Francuske.
Čelik bi trebao biti novi veliki izlazni transfer Sarajeva. Ismir Mirvić je za njega izvisio cijenu od 2.000.000 eura plus procente.
Za Renana Oliveiru je interes pokazao egipatski Al Ahly, najveći klub iz ove zemlje, osvajač rekordne 44 titule prvaka. Brazilac je postao interesantan ovom afričkom velikanu, a se spominje cifra od preko 1.500.000 eura koliko su spremni da izdvoje na zimu. Sarajevo je ljetos odbilo njemački Bochum koji je nudio milion eura za usluge brazilskog napadača.
Mirza Mustafić je prošle sezone igrao dosta dobro, ali ove je preskočio nekoliko utakmica jer se oporavljao od povrede koju je zaradio u reprezentaciji Luksemburga. Mustafić je plemeniti veznjak, ima EU pasoš i zato je interesantan i klubovima iz zapadne Evrope.
Aldin Turkeš još jedan je igrač koji izaziva pažnju. U najboljim je godinama, napadač je, posjeduje i švicarsko državljanstvo, a već ima veliko međunarodno iskustvo.
Gulija na ljeto, Nidala cuvati jos 2 god. Bar 5mil eura uzet za njih 2, sto ulaskom u grupe sljedece sezone bi bilo minimalnoBigZlatan je napisao/la: ↑12 sep 2024, 20:34Zašto će ovaj derbi Sarajeva i Željezničara biti drugačiji: Dolaze brojni gosti, ovi igrači su na radaru
Moze li ovako za subotu:
Rockov
Beganovic Čelik Djurickovic Kupresak
Bubanja Lulic Mehmedovic
Kyeremeh Turkes Guliashvili
Rockov
Beganovic Čelik Djurickovic Kupresak
Bubanja Lulic Mehmedovic
Kyeremeh Turkes Guliashvili
Mi nista napravit necemo ako se nastavi ovako radit prodavat sve sto imamo.. Trpis Dala trpis celika trpis gulija i neko ti da lupam 4-5 m€ ti ih prodas dovede djurickovica serbedzica solda anicica andjusica i kako osvajavat titule. Kontra su stvari postavljene nema nikom se prodavat dok se neuzme DUPLA KRUNA i neudje se u grupu LIGE EVROPE..
Sta mi imamo onda od trpljenja ove djece i akademije unistisenase i titularno i psihicki,.
Mirvicu budesli ove igrave rasprodo ko umene dedo stoku na zivu vagu tacnije kantar **** onaj kote doveo..
Turkish Airlina sam smatro ojebinom zeljkinom on izgleda najpametni..
Sta mi imamo onda od trpljenja ove djece i akademije unistisenase i titularno i psihicki,.
Mirvicu budesli ove igrave rasprodo ko umene dedo stoku na zivu vagu tacnije kantar **** onaj kote doveo..
Moras shvatit da mi nismo uredjena sredina da zadrzis nekog igraca, najgora liga u europi s najvise kriminalnih radnji. A svako ide za vecom platom logicno. Mi dok ne budemo igrali svake godine grupe Lige europe onda ces moci drzati igrace po 3-4godine do tada nemogucePitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 21:17Mi nista napravit necemo ako se nastavi ovako radit prodavat sve sto imamo.. Trpis Dala trpis celika trpis gulija i neko ti da lupam 4-5 m€ ti ih prodas dovede djurickovica serbedzica solda anicica andjusica i kako osvajavat titule. Kontra su stvari postavljene nema nikom se prodavat dok se neuzme DUPLA KRUNA i neudje se u grupu LIGE EVROPE..
Unusica od prveee !!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Leon je napadac koji se rijetko vidja u našoj ligi , i sad je klasa za sve napadaca ovdePitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:24Nama upravo treba spici poput Turkisa, da ne izmislja i ne glumi safeta susica.. takodje golmani u bh su navikli sut iz 80 dodira dok je turkes klasicni europski spic hladno topovski isprve u dalji ugao ili pod precku.. sjecatel se benkinog penala u mostaru protiv zrinjskog u kupu pod precku topovski tu mnogi golmani na vecem nivou nemogu nista a ne ovi dundjerinedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 17:07Turkeš mi izgleda kao igrac totalno suprotne karakteristike koji se ne spusta po loptu vec ako mu je das u noge on opali po golu i da da kod njega nema driblanja i to
Renan je jednostavno ispao iz forme prikraju je ugovor i ja mislim da je on zavrsio sa ozbiljnim igranjem kod bas, sace samo gledat da se izlijeci i odrzi formu kondiciju i kad ode negdje drugo bice isto ko kad je kod nas dosao vrh
Sto se tice Senada i ovog pavcica oni mogu igrat u pl bh bez treniranja, i bice bolji od djordjevica, i ocekujem da igraju po 45 min minimum..45 jednom 45 min drugom TO JE MINIMUM.
Dobar igrac nije dobar samo zato sto moze vise trcat vec zato sto ima lakse svatanja sta od njeg trazi ss
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Probati ga na AMR umjesto Kyeremeha?bvsic je napisao/la: ↑12 sep 2024, 21:21Moras shvatit da mi nismo uredjena sredina da zadrzis nekog igraca, najgora liga u europi s najvise kriminalnih radnji. A svako ide za vecom platom logicno. Mi dok ne budemo igrali svake godine grupe Lige europe onda ces moci drzati igrace po 3-4godine do tada nemogucePitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 21:17Mi nista napravit necemo ako se nastavi ovako radit prodavat sve sto imamo.. Trpis Dala trpis celika trpis gulija i neko ti da lupam 4-5 m€ ti ih prodas dovede djurickovica serbedzica solda anicica andjusica i kako osvajavat titule. Kontra su stvari postavljene nema nikom se prodavat dok se neuzme DUPLA KRUNA i neudje se u grupu LIGE EVROPE..
Unusica od prveee !!
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Sto da ne, Ako je Kera imao povredu neku vec, oko 60. min ga ubaciti a gore Unusic Turkes GuliavalkaB je napisao/la: ↑12 sep 2024, 22:12Probati ga na AMR umjesto Kyeremeha?bvsic je napisao/la: ↑12 sep 2024, 21:21Moras shvatit da mi nismo uredjena sredina da zadrzis nekog igraca, najgora liga u europi s najvise kriminalnih radnji. A svako ide za vecom platom logicno. Mi dok ne budemo igrali svake godine grupe Lige europe onda ces moci drzati igrace po 3-4godine do tada nemogucePitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 21:17Mi nista napravit necemo ako se nastavi ovako radit prodavat sve sto imamo.. Trpis Dala trpis celika trpis gulija i neko ti da lupam 4-5 m€ ti ih prodas dovede djurickovica serbedzica solda anicica andjusica i kako osvajavat titule. Kontra su stvari postavljene nema nikom se prodavat dok se neuzme DUPLA KRUNA i neudje se u grupu LIGE EVROPE..
Unusica od prveee !!
Nacet' ih odma jednim golom Turkesa na asistenciju Unusica i polahko
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2024, 19:19Napisali su barem 7-8 puta Kosovo u tekstu iako ne znam zasto je to bitno za ovu temu.ŠTA_JE je napisao/la: ↑12 sep 2024, 18:58"U ovoj balkanskoj zemlji ne žele da prave neka ogromna izdanja, nego tačno koliko je i potrebno za državu kao što je Kosovo.
Tako će stadion u Đakovici imati 16.000 kapacitet u Prištini 14.000, a novi stadioni u Prizrenu, Peći, Mitrovici koji još čekaju na gradnju imali bi kapacitete oko 10 do 12.000." (Ovaj portal kao da ne smije da napiše NA KOSOVU pa pišu "U ivoj balkanskoj zemlji!"

Morto nisi se valjda trzno malo da uspostavis neka pravila?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Gulliashvilia svakako moras prodati na ljeto.
-
- Kontakt:
Bit ce lose sudjenje protiv Posusja.Sjeckanje igre,puno faulova i zutih kartona.
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa kartonima?Kome prijeti suspenzija pred Borac?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ma kakvo posusje,eto i o tome treba da se sikiram
Dva do poluvremena i onda u drugom Turkes neka ga zavali i trica dosta
Dva do poluvremena i onda u drugom Turkes neka ga zavali i trica dosta
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Brat najteže ime napiše haman kako treba a ostala moraš razmišljati koji igrač naš počinje na to slovo pa da skontaš ko je u pitanju

Junacsic

Mea culpa sorry! A postavio sam zbog stadiona i kilavljenja oko našeg stadiona.MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2024, 19:19Napisali su barem 7-8 puta Kosovo u tekstu iako ne znam zasto je to bitno za ovu temu.ŠTA_JE je napisao/la: ↑12 sep 2024, 18:58"U ovoj balkanskoj zemlji ne žele da prave neka ogromna izdanja, nego tačno koliko je i potrebno za državu kao što je Kosovo.
Tako će stadion u Đakovici imati 16.000 kapacitet u Prištini 14.000, a novi stadioni u Prizrenu, Peći, Mitrovici koji još čekaju na gradnju imali bi kapacitete oko 10 do 12.000." (Ovaj portal kao da ne smije da napiše NA KOSOVU pa pišu "U ivoj balkanskoj zemlji!"
I mene ovo zanima - iko?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:56Kakvo je stanje sa kartonima?Kome prijeti suspenzija pred Borac?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- MokraKifla
- Kontakt:
Kupresak ja mislim?Pendulum je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:16I mene ovo zanima - iko?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:56Kakvo je stanje sa kartonima?Kome prijeti suspenzija pred Borac?![]()
Nocas sam sanjao stadion kosevo!
Jović i Bubanja imaju do sada po jedan žuti, Kuprešak je odradio suspenziju, a mislim da će Đorđević sutra odraditi suspenziju jer ima tri žut...Pendulum je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:16I mene ovo zanima - iko?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:56Kakvo je stanje sa kartonima?Kome prijeti suspenzija pred Borac?![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.