Kod vas se ne izlazi...kod vas svako.malo.neko dodatno ulazi s tribina.
Sto nebi 0-3 za slogu kad dvojica vasih navijaca uletise da se obracunaju, objasni mi?
Nije se niko kockao nego je debil dobio, nepotrebni, i potpuno opravdani crveni karton. Sarajevo nije imalo izmjena i tekmu zavrsilo bez U21 igraca.jasta je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:14Jbg zbog naših idiota koji ni pravilnik očito ne znaju sastaviti obje varijante su moguće.
Opcija jedan, nisi imao opcije za izmjenom i sasvim je logična.
Opcija 2, ko ti je kriv što si se kockao pa imao samo jednog mladog na terenu i izvršio sve izmjene.
Hipotetski ovo se moglo desiti u 70toj minuti recimo i šta onda, prekida se meč automatski?
Nisu uletili, slucajno su pali s tribine na terenscudetto89 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:16Sto nebi 0-3 za slogu kad dvojica vasih navijaca uletise da se obracunaju, objasni mi?
Igralo se.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:16ma de kakva je to glupost dje ce im za ovo dodijelit pobjedu, nema sanse da se to desi s obzirom da nisu imali vise izmjena
ne vidjoh na kraju jel se igralo vise od minute posle crvenog kartona ili je odmah svirao kraj?
Što je najgore, bacilo dijete sa istoka, a dao mu otac debil. Šta misliš ko je prvi izašao sa tribine nakon drugog gola Posušja?
Dobar pokusaj da me nasmijes drzite se vi svog kluba, manje FKS, mislite u pon kako ce te proci u gabeli.ritam21 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:19Nisu uletili, slucajno su pali s tribine na terenscudetto89 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:16Sto nebi 0-3 za slogu kad dvojica vasih navijaca uletise da se obracunaju, objasni mi?
Pa jedino ako su bas mislili u svakom trenutku striktno pod svaku cijenu. Mada prije da su šturo napisali pravilo
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 31 gost.