Nedo odgovori nam u videu
Hvala
LP
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nedo odgovori nam u videu
Slusao sam Adzema na tiktoku kada je govorio za ovog Lagumdziju. Kaze zapamtite ovog igraca iz GOSK-a preziva se Lagumdžija, strasno dobar igrac i ako ga povrede ne zeznu napraviti ce dosta toga.braco je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:57Jučer je onako interesantan igrač iz GOŠK-a bio Dan Lagumdžija. Fizička konstitucija koja podsjeća na mlađeg Armina Hodžića jer su obojica visoki i krakati, a i igraju otprilike na sličnoj poziciji ako se ne varam. Lagumdžija je i interesantan na lopti, a inače ima 21 godinu i već ima gol i asistenciju ove sezone. Gol je zabio pitarima nakon kornera gdje je nogom loptu poslao u mrežu i asistenciju protiv Zrinjskog. Ne bi bilo loše da pitamo naprimjer Adžema ili Sipovića za neko mišljenje o njemu, a sigurno i da Ćorić poznaje ljude tamo koji mu mogu reći koju o njemu.
Dobar mali nema šta bio.VR6 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:43Slusao sam Adzema na tiktoku kada je govorio za ovog Lagumdziju. Kaze zapamtite ovog igraca iz GOSK-a preziva se Lagumdžija, strasno dobar igrac i ako ga povrede ne zeznu napraviti ce dosta toga.braco je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:57Jučer je onako interesantan igrač iz GOŠK-a bio Dan Lagumdžija. Fizička konstitucija koja podsjeća na mlađeg Armina Hodžića jer su obojica visoki i krakati, a i igraju otprilike na sličnoj poziciji ako se ne varam. Lagumdžija je i interesantan na lopti, a inače ima 21 godinu i već ima gol i asistenciju ove sezone. Gol je zabio pitarima nakon kornera gdje je nogom loptu poslao u mrežu i asistenciju protiv Zrinjskog. Ne bi bilo loše da pitamo naprimjer Adžema ili Sipovića za neko mišljenje o njemu, a sigurno i da Ćorić poznaje ljude tamo koji mu mogu reći koju o njemu.
I ja sam ga jucer bas zbog toga malo vise pratio i vidis da “mali” odskace od ostalih iz GOSK-a.
Tačno tako, grehota je ovakvog Sulju klupirati a Filip jos uvijek nista konkretno nije pokazao u minutama sto je dobio sansu.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 12:11Da, ali s klupe da uđe. Nepravedno bi bilo ostaviti Krpića na klupi, a zabio je 3 gola na zadnje 4 utakmiceRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 12:03
Dangubiću treba dati šansu protiv Zrinjskog. Tada će imati malo više prostora jer se oni neće povući u svoj kazneni prostor sa 10 igrača..
Jednostavno, gori je golman od Kolaka, imao je sansu i bio katastrofalan...Hansestadt je napisao/la: ↑17 sep 2024, 16:29Ne znam kako Tarik Karic ne moze da brani pored onakve vrece
A starije kolege nisu pokusavale siljiti k na njemu, nego eto onako zakuhao?Railwayman30 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:31U ekipi i svlacionici vlada sloga i idila,osim malog cupavog.
U prosloj sedmici je zakuhao sa dvojicom starijih kolega,pa su sve opcije ukljucenje sto se tice malog cupavog.
Da je branio imali bi 2 0 ma poluvremenu oba šuta Boljevica bi usla i onaj iz slobodnog a i onaj kad je povratnu dobiobhsport je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:08Jednostavno, gori je golman od Kolaka, imao je sansu i bio katastrofalan...Hansestadt je napisao/la: ↑17 sep 2024, 16:29Ne znam kako Tarik Karic ne moze da brani pored onakve vrece
NajboljiHansestadt je napisao/la: ↑17 sep 2024, 17:41Ako cemo praviti neku analizu igrac koji me je najvise impresionirao zadnjih godina jeste Vedad Muftic. Mislim da je usao u seniorski fudbal sa najmanje potencijala, ili barem bazirano na nasim nestrucnim ocekivanjima, a najvise napravio. Sve to pokazuje sta se moze sa pravim mindsetom i pristupom.
Ako je Adžem tako rekao, onda vrijedi obratiti pažnju na njega.VR6 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:43Slusao sam Adzema na tiktoku kada je govorio za ovog Lagumdziju. Kaze zapamtite ovog igraca iz GOSK-a preziva se Lagumdžija, strasno dobar igrac i ako ga povrede ne zeznu napraviti ce dosta toga.braco je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:57Jučer je onako interesantan igrač iz GOŠK-a bio Dan Lagumdžija. Fizička konstitucija koja podsjeća na mlađeg Armina Hodžića jer su obojica visoki i krakati, a i igraju otprilike na sličnoj poziciji ako se ne varam. Lagumdžija je i interesantan na lopti, a inače ima 21 godinu i već ima gol i asistenciju ove sezone. Gol je zabio pitarima nakon kornera gdje je nogom loptu poslao u mrežu i asistenciju protiv Zrinjskog. Ne bi bilo loše da pitamo naprimjer Adžema ili Sipovića za neko mišljenje o njemu, a sigurno i da Ćorić poznaje ljude tamo koji mu mogu reći koju o njemu.
I ja sam ga jucer bas zbog toga malo vise pratio i vidis da “mali” odskace od ostalih iz GOSK-a.
Da, bas se vidjelo da je fin igrac jucer par dobrih poteza je imao koliko je mogao u onakvoj konstalaciji snaga.braco je napisao/la: ↑17 sep 2024, 19:18Ako je Adžem tako rekao, onda vrijedi obratiti pažnju na njega.VR6 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:43Slusao sam Adzema na tiktoku kada je govorio za ovog Lagumdziju. Kaze zapamtite ovog igraca iz GOSK-a preziva se Lagumdžija, strasno dobar igrac i ako ga povrede ne zeznu napraviti ce dosta toga.braco je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:57Jučer je onako interesantan igrač iz GOŠK-a bio Dan Lagumdžija. Fizička konstitucija koja podsjeća na mlađeg Armina Hodžića jer su obojica visoki i krakati, a i igraju otprilike na sličnoj poziciji ako se ne varam. Lagumdžija je i interesantan na lopti, a inače ima 21 godinu i već ima gol i asistenciju ove sezone. Gol je zabio pitarima nakon kornera gdje je nogom loptu poslao u mrežu i asistenciju protiv Zrinjskog. Ne bi bilo loše da pitamo naprimjer Adžema ili Sipovića za neko mišljenje o njemu, a sigurno i da Ćorić poznaje ljude tamo koji mu mogu reći koju o njemu.
Evo izvukao sam još nekoliko Lagumdžijinih poteza iz utakmice protiv Sarajeva ove sezone:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.