FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
74
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 153

avalPacidoroP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avalPacidoroP » 17 sep 2024, 15:03

Lekqqq1921 je napisao/la:
17 sep 2024, 14:46
Jel u planu jos dolazaka il je to to?
Nedo odgovori nam u videu
Hvala
LP

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 17 sep 2024, 15:21

I policija i zastitarska agencija a i ljudi u klubu znaju identitet osoba koje su usle na teren. Na toj dvojici retarda primjer treba napraviti. Papci evolucijski na nivou neandertalaca. Ja sam ubijedjen da ce istok u skorije vrijeme biti suspendovan. Previse olosa koji frustracije iz kuce pokusavaju izbaciti na tekmama.
Pročepit će negdje.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 17 sep 2024, 15:31

U ekipi i svlacionici vlada sloga i idila,osim malog cupavog.
U prosloj sedmici je zakuhao sa dvojicom starijih kolega,pa su sve opcije ukljucenje sto se tice malog cupavog.

VR6
Kontakt:

Post Postao/la VR6 » 17 sep 2024, 15:43

braco je napisao/la:
17 sep 2024, 09:57
Jučer je onako interesantan igrač iz GOŠK-a bio Dan Lagumdžija. Fizička konstitucija koja podsjeća na mlađeg Armina Hodžića jer su obojica visoki i krakati, a i igraju otprilike na sličnoj poziciji ako se ne varam. Lagumdžija je i interesantan na lopti, a inače ima 21 godinu i već ima gol i asistenciju ove sezone. Gol je zabio pitarima nakon kornera gdje je nogom loptu poslao u mrežu i asistenciju protiv Zrinjskog. Ne bi bilo loše da pitamo naprimjer Adžema ili Sipovića za neko mišljenje o njemu, a sigurno i da Ćorić poznaje ljude tamo koji mu mogu reći koju o njemu.
Slusao sam Adzema na tiktoku kada je govorio za ovog Lagumdziju. Kaze zapamtite ovog igraca iz GOSK-a preziva se Lagumdžija, strasno dobar igrac i ako ga povrede ne zeznu napraviti ce dosta toga.

I ja sam ga jucer bas zbog toga malo vise pratio i vidis da “mali” odskace od ostalih iz GOSK-a.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 17 sep 2024, 16:07

VR6 je napisao/la:
17 sep 2024, 15:43
braco je napisao/la:
Jučer je onako interesantan igrač iz GOŠK-a bio Dan Lagumdžija. Fizička konstitucija koja podsjeća na mlađeg Armina Hodžića jer su obojica visoki i krakati, a i igraju otprilike na sličnoj poziciji ako se ne varam. Lagumdžija je i interesantan na lopti, a inače ima 21 godinu i već ima gol i asistenciju ove sezone. Gol je zabio pitarima nakon kornera gdje je nogom loptu poslao u mrežu i asistenciju protiv Zrinjskog. Ne bi bilo loše da pitamo naprimjer Adžema ili Sipovića za neko mišljenje o njemu, a sigurno i da Ćorić poznaje ljude tamo koji mu mogu reći koju o njemu.
Slusao sam Adzema na tiktoku kada je govorio za ovog Lagumdziju. Kaze zapamtite ovog igraca iz GOSK-a preziva se Lagumdžija, strasno dobar igrac i ako ga povrede ne zeznu napraviti ce dosta toga.

I ja sam ga jucer bas zbog toga malo vise pratio i vidis da “mali” odskace od ostalih iz GOSK-a.
Dobar mali nema šta bio.
Izdvojio bih još u Ljukovca od mlade plejade U-19 reprezentativac.

Bio nekad kod kona tu i izrastao, ali stari je "mrtvi Željovac".
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 17 sep 2024, 16:29

Ne znam kako Tarik Karic ne moze da brani pored onakve vrece

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 sep 2024, 17:34

19vendetta87 je napisao/la:
17 sep 2024, 12:11
Riquelme1921 je napisao/la:
17 sep 2024, 12:03

Dangubiću treba dati šansu protiv Zrinjskog. Tada će imati malo više prostora jer se oni neće povući u svoj kazneni prostor sa 10 igrača..
Da, ali s klupe da uđe. Nepravedno bi bilo ostaviti Krpića na klupi, a zabio je 3 gola na zadnje 4 utakmice
Tačno tako, grehota je ovakvog Sulju klupirati a Filip jos uvijek nista konkretno nije pokazao u minutama sto je dobio sansu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 17 sep 2024, 17:41

Ako cemo praviti neku analizu igrac koji me je najvise impresionirao zadnjih godina jeste Vedad Muftic. Mislim da je usao u seniorski fudbal sa najmanje potencijala, ili barem bazirano na nasim nestrucnim ocekivanjima, a najvise napravio. Sve to pokazuje sta se moze sa pravim mindsetom i pristupom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 sep 2024, 18:08

Hansestadt je napisao/la:
17 sep 2024, 16:29
Jednostavno, gori je golman od Kolaka, imao je sansu i bio katastrofalan...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 17 sep 2024, 18:16

Railwayman30 je napisao/la:
17 sep 2024, 15:31
U ekipi i svlacionici vlada sloga i idila,osim malog cupavog.
U prosloj sedmici je zakuhao sa dvojicom starijih kolega,pa su sve opcije ukljucenje sto se tice malog cupavog.
A starije kolege nisu pokusavale siljiti k na njemu, nego eto onako zakuhao?

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 17 sep 2024, 18:22

bhsport je napisao/la:
17 sep 2024, 18:08
17 sep 2024, 16:29
Jednostavno, gori je golman od Kolaka, imao je sansu i bio katastrofalan...
Da je branio imali bi 2 0 ma poluvremenu oba šuta Boljevica bi usla i onaj iz slobodnog a i onaj kad je povratnu dobio
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 sep 2024, 19:01

17 sep 2024, 17:41
Ako cemo praviti neku analizu igrac koji me je najvise impresionirao zadnjih godina jeste Vedad Muftic. Mislim da je usao u seniorski fudbal sa najmanje potencijala, ili barem bazirano na nasim nestrucnim ocekivanjima, a najvise napravio. Sve to pokazuje sta se moze sa pravim mindsetom i pristupom.
Najbolji :salut:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 17 sep 2024, 19:02

Semper je napisao/la:
17 sep 2024, 13:54
Založio sam svoj obraz kod nekih ljudi u Savezu, nemojte molim vas da opet pravite incidente.
Hvala gospodine Semper. Da li je istina da smo vec kupili 3 boda na lavoru i da smo platili borcu da dobije malene sljedece kolo?

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 sep 2024, 19:18

VR6 je napisao/la:
braco je napisao/la:

Ako je Adžem tako rekao, onda vrijedi obratiti pažnju na njega.

Evo izvukao sam još nekoliko Lagumdžijinih poteza iz utakmice protiv Sarajeva ove sezone:

slika
slika
Gol protiv pitara

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 sep 2024, 19:57

Sramota da pojedinci pisu i žale se ko kakve tetkice a prosle sezone nismo mogli meda.
Sad izmisljaju toplu vodu eto bajagi nisu zadovoljni :urnebes: a mi uzeli 3 bobe i postigli 3 zgoditka pajdo.

Prvih 11 nije islo i hvala Bogu pa je uvidio a ne kao neki zatucani prijasnji treneri, koji su vrsili izmjene 10 min prije kraja. Odma na pol ubacio Hirosa, Jabera i Krpica.

Dangubic ce doci sebi polako ljudi pa nisu mnogi na pocetku kliknuli pa su se dohavizali kasnije.
Probudili smo Sulejmana :kafa: nece ga sad Tito izbaciti iz prvih 11.
Hiros, Jaber i Cvetanovski (kmi kmi leti ko ptica trkacica) :thumbup:
Radovac to klizeci borba i zelja za pobjedom.
Karamarko odigrao dobro, Galic isto tako.

Boljevic zna lopte ali nekad je pegla pa pojeo bih loptu ko halvu kad pocne glumatat.

Uglavnom MashAllah, bez kritika ljudi sto se glupirate.
Kad je trebalo bilo je mute dok je rumenko kolo vodio, a nekima i ovo smeta :shock:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 17 sep 2024, 20:34

Pun mi je k utakmica gdje smo igrali dobro a čvaknuli jednu, jal ni jednu bobu.

reha1987
Kontakt:

Post Postao/la reha1987 » 17 sep 2024, 20:41

Hodžić mlađi u Manisi
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 sep 2024, 21:18

braco je napisao/la:
17 sep 2024, 19:18
VR6 je napisao/la:
braco je napisao/la:

Ako je Adžem tako rekao, onda vrijedi obratiti pažnju na njega.

Evo izvukao sam još nekoliko Lagumdžijinih poteza iz utakmice protiv Sarajeva ove sezone:
slika
slika
Gol protiv pitara

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Da, bas se vidjelo da je fin igrac jucer par dobrih poteza je imao koliko je mogao u onakvoj konstalaciji snaga.
Sigurno da Coric ima veze u svom GOSK-u i da se moze eventualno raspitati o momku ako bi se stvorilo neko interesovanje s nase strane.

Inace, od ovih mladjih kod nas Foco ima dobre predispozicije da bude neki korpulentniji igrac.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 17 sep 2024, 21:36

Onoj dvojici idiota ispostaviti racun i zabraniti ulaz narednih 60 godina.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 17 sep 2024, 21:42

Imam fobiju od proslava i rođendana. Niti jednu nismo "uzeli."
Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.