FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Hasee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hasee » 17 sep 2024, 21:12

Pitaristok je napisao/la:
17 sep 2024, 21:03
Hasee je napisao/la:
17 sep 2024, 17:33
kenan225 je napisao/la:
17 sep 2024, 16:40
Kako komentarisati to sto Mirvic komentarise Ziljkicu sliku na instagramu?
Mirvic je najvece zlo u klubu. Namjerno unistava sve da klubu obori cijenu i sve to odlicno naplacuje.
E ovo je daleko najgluplji post
Dakle obara cijenu ulaganjem ogromnog novca pa kad bude mala.cijena prodat ce upravljacka prava za mizernu cijenu, i tako ce zaraditi.
Biser godine
Prvo- on nema nikakva ulagacka prava.
Ulaze tudje pare i ugradjuje se u ugovore pa tako zaradjuje ogromne cifre na raskidima jer uzima tim “igracima” pola i vise.

Plan mu je da on kupi prava od amerikanaca i zato namjerno radi lose poteze da bi ih kupio sto jeftinije (dobro bi bilo za nas ih konacno otkupi) shvacas???

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 17 sep 2024, 21:20

Hasee je napisao/la:
17 sep 2024, 21:12
Hasee je napisao/la:
17 sep 2024, 17:33

Mirvic je najvece zlo u klubu. Namjerno unistava sve da klubu obori cijenu i sve to odlicno naplacuje.
Dakle obara cijenu ulaganjem ogromnog novca pa kad bude mala.cijena prodat ce upravljacka prava za mizernu cijenu, i tako ce zaraditi.
Biser godine
Ulaze tudje pare i ugradjuje se u ugovore pa tako zaradjuje ogromne cifre na raskidima jer uzima tim “igracima” pola i vise.

Plan mu je da on kupi prava od amerikanaca i zato namjerno radi lose poteze da bi ih kupio sto jeftinije (dobro bi bilo za nas ih konacno otkupi) shvacas???
Dijete ne pisi gluposti, bolje zadaću uradi, mlijeko i spavanje. Ne blamiraj se ziv bio.

Hasee
Kontakt:

Post Postao/la Hasee » 17 sep 2024, 21:33

nokee je napisao/la:
17 sep 2024, 21:20
Hasee je napisao/la:
17 sep 2024, 21:12

Biser godine

Dijete ne pisi gluposti, bolje zadaću uradi, mlijeko i spavanje. Ne blamiraj se ziv bio.
Vazi čika nokee.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 17 sep 2024, 21:50

Milan izgleda u Butmiru učio branit prekide, kao da gledam naše Allaha mi.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 sep 2024, 22:02

guadalupe je napisao/la:
17 sep 2024, 20:50
Mirza_Hordas je napisao/la:
17 sep 2024, 20:26
belosevic23 je napisao/la:
17 sep 2024, 18:11
Kakva je ovo paradna oprema u djece...nikad dva dobra sastavit..adidas dresovi a šklj marka ostale opreme..amaterski djeluje al et..sta je sa onim kapitenom zrinjskog sto je dosao kod nas ? Ignatkov ili kako vec..
To je nas Alen Skoro mocni zavrsio. Kapa dole nema sta
Kakve veze ima Skoro sa opremom, joj kad uhvate ovako nebuloze pisati samo da se neko popljuje. Hocete Adidas eto vam ga Adidas, nema prvi tim dovoljno ni trening oprema ni dresova, to su ti zasluzne Ajlica, Anelica, Ajnica i ostale futice za sklopljene ugovore.
Prijatelju, Alen Skoro dogovorio opremu za Akademiju sa ovim sponzorom GB kako vec. Ne pricam nebuloze, znam. Sta nije jasno tu? Aneli svakako posebno **** mrtve.

A Alen Skoro upropastava Akademiju, samo eto mi to gledamo kroz prste jer je nas, a kasnije ce biti kasno.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 sep 2024, 22:08

Prvo AMERIKANCI I AMERICKI BIZNISMENI NE FUNKCIJONISU NA NACIN KAKO 98% ostatka svijeta to gleda i misli da misle

I garantujem ti da ako je to i istina oni bi prodali ta prava ako nista za dosta jeftinije pare nekom drugom nego Mirvicu za mnogo vece. Al tu nebi bio kraj oni bi Mirvica unistili i njegove buznis gdje god da ih ima i svelibiga na to da bi Usanovic zanjega bio gospodin i to MIRVIC zna..

A u 99% posto slucajeva CEO postavljaju ako ulozi sanjima bar 10% i onda mu oni daju jos neki 10% od eventualne zarade kad prodaju firmu klub..tako da nema tu nikakve sanse niko naguzove da uzme nesto
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 17 sep 2024, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 sep 2024, 22:08

napoleon72 je napisao/la:
17 sep 2024, 07:38
Neutral je napisao/la:
16 sep 2024, 20:30
strahmeipomisliti je napisao/la:
16 sep 2024, 19:58
Kad smo zadnji put pobjedili u BL/pod Bijelim brijegom?

Protiv zrinjskog Sarajevo ima 44,3 % pobjeda, 61 odigrana meča, 27 pobjeda, 12 remija i 22 poraza.
Protiv borca Sarajevo ima 42,2 % pobjeda, 45 utakmica, 19 pobjeda, 13 remija i 13 poraza.

Sarajevo je posljednji put pobijedilo zrinjski u gostima u sezoni 22/23, pobjedivši u Mostaru 26.04.2023 sa 2:3. Dal Varešanović je postigao gol a Renan Oliviera dva. Asistenti su bili Dal Varešanović, Mustafić te Francis Kyeremeh. Prije toga sezona 2020/2021, tačnije 5.10.2020, kada je Sarajevo, što je zanimljivo također pobijedilo sa 2:3. Tada su golove postigli Handžić, Sadiku te pobjedonosni u 82 minuti Anel Hebibović, asistenti su bili Rahmanović, Tatar te Ahmetović.

Što se tiče borca,

posljednja pobjeda u gostima ostvarena je u sezoni 2022/2023, tačnije 24.07.2022, kada je Sarajevo kao gost pobijedilo sa 1:3. Strijelci su bili Varešanović, Kobiljar te Ikić, a asistenti Mulahusejnović i Ahmetović. Prije toga su pobijedili u sezoni 2019/2020, tačnije 29.02.2020, kada je Sarajevo slavilo sa 0:2. Dvostruki strijelac je tada bio Benjamin Tatar, a asistenti su bili Jukić i Šerbečić.
Jel ovo AI generisao tekst :lol:
Nismo dobili Zrinjskog u Mostaru nego u Citluku, a u sezoni 20/21 Sadiku je zabio autogol, nije tad bio nas igrac. Borca takodje dobili 1:3 u Modrici il tako negdje, nije se igralo u BL.
Ne.

Podaci su sa tm-a. Racuna se kao gostovanje, nebitno gdje se igralo.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 17 sep 2024, 22:11

O čemu raja lupa ovdje, momci u Adidas opremi (utakmice/trening), a to što su u trenerkama nekog drugog proizvoðača došli u autobusu je problem.
Ovdje očigledno neko živi u zabludi da smo Real Madrid.
Mi svaku opremu plaćamo nije sponzorski dobijena, tako da i ovo što igraju i treniraju u Adidasu je premija, s obzirom na kojem su nivou takmičenja omladinaca u BiH.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 sep 2024, 22:24

trening0000 je napisao/la:
17 sep 2024, 22:21
_weella_ je napisao/la:
17 sep 2024, 22:11
O čemu raja lupa ovdje, momci u Adidas opremi (utakmice/trening), a to što su u trenerkama nekog drugog proizvoðača došli u autobusu je problem.
Ovdje očigledno neko živi u zabludi da smo Real Madrid.
Mi svaku opremu plaćamo nije sponzorski dobijena, tako da i ovo što igraju i treniraju u Adidasu je premija, s obzirom na kojem su nivou takmičenja omladinaca u BiH.
Real Madrid nismo , ali imamo sve uslove da to postanemo za bh okvire, kada su omladinske kategorije upitanju ! Akademija je sjajno bila krenula, izbacivala igrace, prvotimce, i to ne bilo kakve nego one koji su nam donijeli najvece transfere. Medjutim, dolaskom Skore, u Akademiji se ne zna ko pije ko placa.
Napada na Dzakmica, sturo saopstenje kluba i to je to ?! Izadji sa imenom roditelja, sa imenom malca, zatvori mu vrata svih klubova/skola, da vise nikad ne zaigra ! Ali kod nas se suti, jer nemas lidera u Akademiji. Imas ali bolje da nemas, jer taj nije znao ni shisha bar voditi !!!
Ne bi me začudilo, da je taj balavac, ciji je otac napao Dzakmica, i dalje u Akademiji i da je standardan u svojoj kategoriji.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 17 sep 2024, 22:45

Samo ću reći - Zemlja hiljadu selektora i znalaca za sve oblasti, a učili i biznis i fudbal i medicinu i sve na televiziji.

Niko ne kaže da ne može bolje, al s obzirom na generalnu situaciju i odnos snaga u Savezu, dobro mi dišemo iznad vode.
Naša škola pravi najbolje igrače u državi, to pokazuju transferi u zadnjih 10 godina u Premijer ligi.
U top 10 izlaznih transfera, mislim da je barem 8 iz naše Akademije.
Nije Sarajevo krivo što je fudbal ovdje **** od najnižih pa do najvećeg nivoa.
Ne postoji država na svijetu gdje neki klub pravi vanserijske talente, rezultate i transfere a da sve skupa ne prati to (reprezentacija, ostali klubovi iz lige itd)
Mi smo imali najveće talente u državi koji tokom svoje karijere u Sarajevu nisu upisali niti jedan nastup za reprezentaciju, a opet smo ih prodali za neke novce.
Naðite mi ko to radi i u kojoj državi (a da nisu Juzno Amerikanci).
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

taurunum
Kontakt:

Post Postao/la taurunum » 17 sep 2024, 22:49

Derbi bandic/bilbija/gigovic

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 sep 2024, 23:10

Dosta se preserava ovde..

Evo sad gledah utakmicu bayern dinamo ljudi im dali 10 golova i svaki igrac brzi od bilo kojeg igraca dinama.

Prvo BOSNJACKA SRBSKA HRVASKA KOMPONENTA MORAJU UBACIT LJUDE IZ SPORTA U NS BH

DRUGO TI LJUDI MORAJU RADIT U I TERESU SPORTA I ONOG DA NAJBOLJI POBJEDI POSTANE PRVAK ITD

TRECE SUDIJE SUDISKE ODBORE KONTROLORE (imati kontrolire kontrolora i sudija i da javno ovi drugi komenarisu kritikuju kad se sudi lose i da pohvale kad je dobro naravno

4 tvrto zajednicka druga liga

Peto stadioni kod kojih se vide kokruzi il onaj hadzija sto je bio na balkonu sa 5 litara alkohola i automaskom puskom TREBA STAVIT NAJLON NEZTO STOJE TUZLA CITY RADILA NA TUSNJU. Recimo mi mozemo jug zastrijet kad nije derbi

Sesto MORAMO EDUKOVAT NASE MLADE TRENERE, nemozese desit da ti sad ZEKIC trenira ekipu a da nemas trenera iz svije firme koji ce ucit uz zekica( nekazem da treba po odlasku Zekica da vodi) moze promjenit jos 2-3 trenera al mora bit u ss svakog trenera dok ne sazrije. Nesto sto je zrinjski uradio sa ovim ivankovicem . Na taj fazon

Ista stvar u akademi

Udruzenje klubova

Minimum jedan igrac MORA IGRAT U A REPREZENTACI U PRVIH 11 i 1 dan da bude u rezervi (sa nekom garancijom odredjeni broj minuta)

Ove stvari se mogu uradit u roku od 6 mjeseci nekkstaju skoro nista i jedino sta kosta je kako istjerat politiku i sporta, jer ovo vico beus colpa itd nema ni u sjevernoj koreji. Al ovo ako bi se uradili u roku od 5 godina mi bi dosli na nivo HNL ako izbacimo dinamo

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 17 sep 2024, 23:18

Valja mehmedovica gledat dvije sljedeće utakmice
Eto mu prilike da šta odigra i pokaže da li će ostajati ili na zimu ide hadzici tesanj ili olovo

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 sep 2024, 23:29

Baš me zanima kako će Zekić odreagovati sada na U21. Hamzića imaš kao neku solidnu opciju, ali on ne trenira sa ekipom zbog današnje utakmice mladih, a i pitanje je kako bi se izborio u veznom redu protiv Borčevih. U odbrani, imaš Mujkića, ali to bi bio nišan u našu desnu nogu. Preostale dvije opcije su golman, po meni manje realna opcija, te mnogo realnije Mehmedović. Zašto bi sa Mehmedovićem možda i bilo dobro startati uprkos njegovoj lošoj formi unazad. Upravo ta bitka na sredini terena bi mogla donijeti prevagu, gdje bi on uz naša dva ili tri veznjaka, donio višak. Ali, šta bude bit će, polako, vjerujem u Zekića i momke i nadam se dobrom izdanju u subotu.

Što se tiče Posušja, realan rezultat. Šteta jer smo primili golove zbog individualnih grešaka, prvo Soldo zaboravi čuvati svog igrača, a onda puštaš centaršut i loše postavljanje odbrane. Rockov da je izašao, mogao je samo zaplivati u prazno. Đuričković nije siguran čitavu utakmicu, Soldo i Čelik dobri, Čelik i protiv Radnika i sada ovo, klasični mušice mladog igrača, ovo se mora istrpiti, polako. Ono što je bitno da je dominantan, uzima duele, pokušava graditi igru, ima podlogu za modernog stopera. Anđušić nije ovo njegova pozicija, on je joker sa klupe i neko ko mora biti bliže golu sa slobodom kretanja, ima taj osjećaj koji je prošle sezone donio dosta golova i to se može izvući od njega, ali razumijem i zašto je on startovao. Već u subotu očekujem vezni Bubanja plus Lulić i/ili Pavičić ovisno o tome u kojem sistemu će Zekić krenuti. Renan se u januaru 2024 trebao prodati, jer on 2023 godinu i tu formu neće više nikad ponoviti, ni tada njegova igra nije briljantna u polju, ali je ulazio u šanse, zabijao, sada tog nema. Kada se od njega traži da igra tu samo greške nastaju. Turkeš će biti mnogo bolja opcija plus što bi se vrlo lako mogao uklopiti sa ovakvim Guliashvilijem u 352 sistemu, što će nam i dalje biti primarni sistem. Jović, moram reći ok performanse, not great not terrible, vidjet ćemo kako će reagovati na ozbiljnije protivnike.

Još jednom pohvale Zekiću, nastavio je Rožmanovim putem, nadogradio sistem, ubacio svog štiha i uz ova dva zadnja pojačanja koja nam daju dubinu, a i kvalitet, sigurno da bez većih povreda ova ekipa već ove sezone može ozbiljan nogomet igrat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2024, 23:30

_weella_ je napisao/la:
17 sep 2024, 22:45
Samo ću reći - Zemlja hiljadu selektora i znalaca za sve oblasti, a učili i biznis i fudbal i medicinu i sve na televiziji.

Niko ne kaže da ne može bolje, al s obzirom na generalnu situaciju i odnos snaga u Savezu, dobro mi dišemo iznad vode.
Naša škola pravi najbolje igrače u državi, to pokazuju transferi u zadnjih 10 godina u Premijer ligi.
Ne postoji država na svijetu gdje neki klub pravi vanserijske talente, rezultate i transfere a da sve skupa ne prati to (reprezentacija, ostali klubovi iz lige itd)
Mi smo imali najveće talente u državi koji tokom svoje karijere u Sarajevu nisu upisali niti jedan nastup za reprezentaciju, a opet smo ih prodali za neke novce.
Sad ti nama samo objssni kakve to veze ima sa tim da je akademija trenutno u fazi raspada?
Nikakve.
Ne brani nama savez da pokupimo sve dto valja od u15 do u19 iz drzave. Ne brani nama savez da kao drugi klubovi (borac, zrinjski, velez npr) sva djeca su obucena u istu opremu.
Ne brani nam savez da kada djeca idu u bijeljinu, banjaluku, trebinje, da djeca spavaju tamo, imaju normalan dorucak i rucak. Ne brani savez da se zaposljsvsju dposbni treneri, radnici.

Eno stranicu prije brat psuje ove zene iz kluba zbog adidasa i opreme, isro kao da mirvic ne zna s kim immo i kkakav ugovor imamo 🤣
Ili kao da ne zna koga je postavio u akademiju i sta rade... How yes no
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hasee
Kontakt:

Post Postao/la Hasee » 17 sep 2024, 23:34

NisamInSajder je napisao/la:
17 sep 2024, 23:29
Baš me zanima kako će Zekić odreagovati sada na U21. Hamzića imaš kao neku solidnu opciju, ali on ne trenira sa ekipom zbog današnje utakmice mladih, a i pitanje je kako bi se izborio u veznom redu protiv Borčevih. U odbrani, imaš Mujkića, ali to bi bio nišan u našu desnu nogu. Preostale dvije opcije su golman, po meni manje realna opcija, te mnogo realnije Mehmedović. Zašto bi sa Mehmedovićem možda i bilo dobro startati uprkos njegovoj lošoj formi unazad. Upravo ta bitka na sredini terena bi mogla donijeti prevagu, gdje bi on uz naša dva ili tri veznjaka, donio višak. Ali, šta bude bit će, polako, vjerujem u Zekića i momke i nadam se dobrom izdanju u subotu.

Što se tiče Posušja, realan rezultat. Šteta jer smo primili golove zbog individualnih grešaka, prvo Soldo zaboravi čuvati svog igrača, a onda puštaš centaršut i loše postavljanje odbrane. Rockov da je izašao, mogao je samo zaplivati u prazno. Đuričković nije siguran čitavu utakmicu, Soldo i Čelik dobri, Čelik i protiv Radnika i sada ovo, klasični mušice mladog igrača, ovo se mora istrpiti, polako. Ono što je bitno da je dominantan, uzima duele, pokušava graditi igru, ima podlogu za modernog stopera. Anđušić nije ovo njegova pozicija, on je joker sa klupe i neko ko mora biti bliže golu sa slobodom kretanja, ima taj osjećaj koji je prošle sezone donio dosta golova i to se može izvući od njega, ali razumijem i zašto je on startovao. Već u subotu očekujem vezni Bubanja plus Lulić i/ili Pavičić ovisno o tome u kojem sistemu će Zekić krenuti. Renan se u januaru 2024 trebao prodati, jer on 2023 godinu i tu formu neće više nikad ponoviti, ni tada njegova igra nije briljantna u polju, ali je ulazio u šanse, zabijao, sada tog nema. Kada se od njega traži da igra tu samo greške nastaju. Turkeš će biti mnogo bolja opcija plus što bi se vrlo lako mogao uklopiti sa ovakvim Guliashvilijem u 352 sistemu, što će nam i dalje biti primarni sistem. Jović, moram reći ok performanse, not great not terrible, vidjet ćemo kako će reagovati na ozbiljnije protivnike.

Još jednom pohvale Zekiću, nastavio je Rožmanovim putem, nadogradio sistem, ubacio svog štiha i uz ova dva zadnja pojačanja koja nam daju dubinu, a i kvalitet, sigurno da bez većih povreda ova ekipa već ove sezone može ozbiljan nogomet igrat.
Nek stavi neko dijete u spic umjesto renana i bicemo duplo opasniji

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 sep 2024, 23:49

Pantelija je napisao/la:
17 sep 2024, 23:30
_weella_ je napisao/la:

Sad ti nama samo objssni kakve to veze ima sa tim da je akademija trenutno u fazi raspada?
Nikakve.
Ne brani nama savez da pokupimo sve dto valja od u15 do u19 iz drzave. Ne brani nama savez da kao drugi klubovi (borac, zrinjski, velez npr) sva djeca su obucena u istu opremu.
Ne brani nam savez da kada djeca idu u bijeljinu, banjaluku, trebinje, da djeca spavaju tamo, imaju normalan dorucak i rucak. Ne brani savez da se zaposljsvsju dposbni treneri, radnici.

Eno stranicu prije brat psuje ove zene iz kluba zbog adidasa i opreme, isro kao da mirvic ne zna s kim immo i kkakav ugovor imamo 🤣
Ma ja kod njih su uslovi bolji,napisite zelje a drugi da to plati,nek spavaju u Bijeljini mozda da avionom da putuju? Puni ste zelja u ligi gdje cete i naredn8h godina gledat Bojac i Zrinjski na celu pa palamudite treba ovako ili onako a zna se sta samo treba u ovoj ligi.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 17 sep 2024, 23:54

Pantelija je napisao/la:
17 sep 2024, 23:30
_weella_ je napisao/la:

Nikakve.

Nemoj tako,znaš li da sada sve selekcije igraju formaciju kao prvi tim.
To je ipak ključno za razvoj igrača.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 sep 2024, 00:02

mosarajvosa83 je napisao/la:
17 sep 2024, 23:49

Ma ja kod njih su uslovi bolji,napisite zelje a drugi da to plati,nek spavaju u Bijeljini mozda da avionom da putuju? Puni ste zelja u ligi gdje cete i naredn8h godina gledat Bojac i Zrinjski na celu pa palamudite treba ovako ili onako a zna se sta samo treba u ovoj ligi.
Pa vidi, ove tri ekipe su u full opremi. Ove tri ekipe noce u gradovima gdje se putuje duze...
Tako da ne vidim sta je tu smijesno.
Nije to spisak zelja, ja sam isao sa tom djecom u trebinje, krenes ujutro u 4 , dodjes u trebinje isprebijan, igraju utakmicu na sendvicu od sira i salame, cim zavrsi utakmica (dvije) krece se nazad kuci, dodju djeca navecer u 1-2...
Ako je tebi to normalno, onda ok. Svemu trazi opravdanje u savezu...

Gledamo u ledja jer su nespsobni.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 sep 2024, 01:34

Pantelija je napisao/la:
18 sep 2024, 00:02
mosarajvosa83 je napisao/la:
17 sep 2024, 23:49

Pa vidi, ove tri ekipe su u full opremi. Ove tri ekipe noce u gradovima gdje se putuje duze...
Tako da ne vidim sta je tu smijesno.
Nije to spisak zelja, ja sam isao sa tom djecom u trebinje, krenes ujutro u 4 , dodjes u trebinje isprebijan, igraju utakmicu na sendvicu od sira i salame, cim zavrsi utakmica (dvije) krece se nazad kuci, dodju djeca navecer u 1-2...
Ako je tebi to normalno, onda ok. Svemu trazi opravdanje u savezu...

Gledamo u ledja jer su nespsobni.
Nije nego znam gdje zivimo i da ovo sto imamo je u ovoj nedodjiji i vise nego mozemo zamisliti,nemamo Covica i Dodika iza ledja,ljudi guraju svoj kapital,sad druga je stvar sto neko misli da ce neko na sve strane ulagat u sistemu bez sistema gdje ti nije dozvoljeno na posten nacin da se za nesto boris jer glavonja dodje i javno kaze Bojac ce biti sampion,da je to i istina vidjeli smo iz prilozenog sa milion lakrdija. Volio bi ja da je sve to drugacije,medjutim pricam samo istinu i nervira me sto znam da drugacije nece biti. Svaki podcast sa trenerima iz HNL,igracima svi isto pricaju,nema u BH sporta vec politika,nije vazno ko ti igra vec jesil te godine srbin,hrvat il bosnjak itd. Sto se tice ovih politickih projekata mi uslovima i sa svim ostalim stvarima im ne gledamo u ledja,ispade da smo Bojcu gledali u ledja godinama unazad,neces napisati da im igraci odlaze kad hoce,kakve ugovore imaju,zasto nisu u stanju nikog da prodaju itd

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.