Tako je klosar zesciTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 21:02Ne valja kad je borac ostecen ne valja kad je borac poguran.
Peljto je lose sudio, zasto je kazna ovakva ne treba da se gleda prosla sezona. Peljto je ljiga, **** mu mater.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Eto vi niste ljige, cim tako odvratno pljujete covjeka, odaje se i vas profil licnosti i nivo obrazovanja.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Bilo dosadno a ?jasta je napisao/la: ↑18 sep 2024, 21:05Pozdrav iz Banjaluke. Ovo malo pravih navijača što je ostalo a vjerujte da nas nema mnogo užasava se na ovo sve što se dešava oko Borca. Naš tim postao je igračka politike, zna se koje stranke. Ovih par ovdje botova što se predstavljaju kao navijači Borca ustvari su plaćenici SNSDa. Šta više reći, Peljto je platio cijenu i uzet je kao primjer da se borcu ne smije ni aut pogrešno svirati. Pitate se zašto su nam tribine uglavnom prazne? Pa ljudima se gadi ovo sve.

LETS GO FIGHTER
Peljto je sudija koji voli da bude u centru pažnje, da se prikaže kao frajer na terenu i da su sve oči uprte u njega. Grešaka jeste imao, ali ovoliku kaznu nisam očekivao. I neka je kažnjen, nadam se da će svaki sudija, koji bude loše odsudio (bez obzira ko igra), biti korektno sankcionisan. Mislim da smo ispunili sve okolne uslove da igramo dobar fudbal u ligi, osim onog glavnog, sudija.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Da je koja druga utakmica ne bi ni jednu kaznu dobio pošto je bojac mora ipak je to gico.
Hebem borac i banjaluku.
Hebem borac i banjaluku.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Naravnosarajevo19461987 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 08:02Da je koja druga utakmica ne bi ni jednu kaznu dobio pošto je bojac mora ipak je to gico.
Hebem borac i banjaluku.

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Nismo. Nemamo dovoljno kamera za VAR sistem, smijesno je u 21. stoljecu gdje ljudi samo sto ne lete ti da imas jedan ugao za povuci ofsajd.AvantiBL je napisao/la: ↑19 sep 2024, 07:52Peljto je sudija koji voli da bude u centru pažnje, da se prikaže kao frajer na terenu i da su sve oči uprte u njega. Grešaka jeste imao, ali ovoliku kaznu nisam očekivao. I neka je kažnjen, nadam se da će svaki sudija, koji bude loše odsudio (bez obzira ko igra), biti korektno sankcionisan. Mislim da smo ispunili sve okolne uslove da igramo dobar fudbal u ligi, osim onog glavnog, sudija.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
jasta je napisao/la: ↑18 sep 2024, 21:05Pozdrav iz Banjaluke. Ovo malo pravih navijača što je ostalo a vjerujte da nas nema mnogo užasava se na ovo sve što se dešava oko Borca. Naš tim postao je igračka politike, zna se koje stranke. Ovih par ovdje botova što se predstavljaju kao navijači Borca ustvari su plaćenici SNSDa. Šta više reći, Peljto je platio cijenu i uzet je kao primjer da se borcu ne smije ni aut pogrešno svirati. Pitate se zašto su nam tribine uglavnom prazne? Pa ljudima se gadi ovo sve.
[/quote
.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 19 sep 2024, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
- Kontakt:
Gadi se i ovim što pucaju kontre na forumu, al neće priznati.
Onda za utakmicu na kojoj je bilo greški i u korist i protiv traže izgovor.
Sudije su suspendovane zbog lošeg suđenja, ne zato što su nekom pomogle/odmogle.
Onda za utakmicu na kojoj je bilo greški i u korist i protiv traže izgovor.
Sudije su suspendovane zbog lošeg suđenja, ne zato što su nekom pomogle/odmogle.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Prisjetimo se jos jednom s kim imamo poslaVirtu4l je napisao/la: ↑18 sep 2024, 14:14Ovaj penal je nešto najkomičnije ikada dosuđeno u ovoj ligi, a bilo je svašta,TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 13:58Da li Njegomirovic suspendovan poslije vase utakmice sa Igmanom, prosle sezone?
FKŽ !
Ovo je blize crvenom kartonu ovom iz borca nego penaluTeaM87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 10:49Prisjetimo se jos jednom s kim imamo poslaVirtu4l je napisao/la: ↑18 sep 2024, 14:14Ovaj penal je nešto najkomičnije ikada dosuđeno u ovoj ligi, a bilo je svašta,TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 13:58Da li Njegomirovic suspendovan poslije vase utakmice sa Igmanom, prosle sezone?
Glavni sudija utakmice Borac-Sarajevo je Frano Jelić, a pomagat će mu Jure Musa i Damir Lazić. Danijel Perić je četvrti sudija, a u VAR sobi će biti Miloš Gigović i Haris Halkić.
Opet lakrdija u BL, dzaba i evropa i sve dok je vice u savezu ova liga nikad nece biti regularna i nece napredovati.
Yebem borac i BL
Opet lakrdija u BL, dzaba i evropa i sve dok je vice u savezu ova liga nikad nece biti regularna i nece napredovati.
Yebem borac i BL
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Budimo realni, ko god da je, kmecanje je pocelo vec prije par dana.
Ovo ako se bod izvuče slaviće se kao tri. Prosto nevjerovatno
- Simpatizer
- Kontakt:
Da su Husrefa stavili na centar, Calu u var sobu, za mahace Paju i Susica, opet bi borci za spas bosanskohercegovackog fudbala bili ugrozeni. Šizika.
Sarajevski Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.