Ne prave se oni ludi, oni su samo bezobrazni!
Obraza bez!

Ne prave se oni ludi, oni su samo bezobrazni!
Ahhh da, neprijatelji i u vlastitim redovima. Zli savez, zli srbi, zli suci, zli nasi
Po sudijskoj ekipi nikad jaca postava da naprave spektakularnu lakdriju nista manje ne ocekujem ovdje bi jedino iznenadilo korektno suđenje
Mislim da bi trebao još koji put do subote da ponoviš da smo Pravoslavni Bosanci bez obraza.....čisto da zadovoljiš svoje fantazije
Kao što sam napisao prije par dana, počelo se horski pričati samo o suđenju, utakmica kao da ne postoji. Kad počne meč slijedi komentarisanje svakog prekršaja, svakog auta, kornera i apsolutno svake situacije u kojoj će sudija upotrijebiti pištaljku. Na prvi 50:50 prekršaj koji će biti dosuđen korist Borca slijedi psovanje i "znao sam" i "eto, vidiš".Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:16Naravno da vas mogu ugroziti, ali njihov problem je u tome što već sad kreiraju "sudije/savez" narativ koji im na kraju postane opsesija, a samim tim i ogroman teret. Utakmice protiv Borca prate kao sumanuti, samo gledaju šta će sudija uraditi, vagaju svaki faul i komentarišu, odmah grakću na svaku 50:50 situaciju.
Pa tako je to, od kako je Vico sjeo na kormilo. Namjerno dizu tenzije i stvaraju pritisak. Kontaju kao to ce im nesto dobro donijeti a svaki put kontra efekat. I onda dodje mali Marcetic pa ih izmasakrira i napuste utakmicu bez razloga.Virtu4l je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:58Kao što sam napisao prije par dana, počelo se horski pričati samo o suđenju, utakmica kao da ne postoji. Kad počne meč slijedi komentarisanje svakog prekršaja, svakog auta, kornera i apsolutno svake situacije u kojoj će sudija upotrijebiti pištaljku. Na prvi 50:50 prekršaj koji će biti dosuđen korist Borca slijedi psovanje i "znao sam" i "eto, vidiš".Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:16Naravno da vas mogu ugroziti, ali njihov problem je u tome što već sad kreiraju "sudije/savez" narativ koji im na kraju postane opsesija, a samim tim i ogroman teret. Utakmice protiv Borca prate kao sumanuti, samo gledaju šta će sudija uraditi, vagaju svaki faul i komentarišu, odmah grakću na svaku 50:50 situaciju.
Nikad neće naučiti da tako samo odmažu svojoj ekipi, skreću fokus sa terena i ispadaju plachipichke.
Na stranu sto se dopisujes sam sa sobom, donekle si upravu, sto ne vjerujem da sam napisaoVirtu4l je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:58Kao što sam napisao prije par dana, počelo se horski pričati samo o suđenju, utakmica kao da ne postoji. Kad počne meč slijedi komentarisanje svakog prekršaja, svakog auta, kornera i apsolutno svake situacije u kojoj će sudija upotrijebiti pištaljku. Na prvi 50:50 prekršaj koji će biti dosuđen korist Borca slijedi psovanje i "znao sam" i "eto, vidiš".Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:16Naravno da vas mogu ugroziti, ali njihov problem je u tome što već sad kreiraju "sudije/savez" narativ koji im na kraju postane opsesija, a samim tim i ogroman teret. Utakmice protiv Borca prate kao sumanuti, samo gledaju šta će sudija uraditi, vagaju svaki faul i komentarišu, odmah grakću na svaku 50:50 situaciju.
Nikad neće naučiti da tako samo odmažu svojoj ekipi, skreću fokus sa terena i ispadaju plachipichke.
Pa vi ste kukali za gigovica u gabeli od kad se znalo za sudije do crvenog kartona. Chetniks from grbVirtu4l je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:58Kao što sam napisao prije par dana, počelo se horski pričati samo o suđenju, utakmica kao da ne postoji. Kad počne meč slijedi komentarisanje svakog prekršaja, svakog auta, kornera i apsolutno svake situacije u kojoj će sudija upotrijebiti pištaljku. Na prvi 50:50 prekršaj koji će biti dosuđen korist Borca slijedi psovanje i "znao sam" i "eto, vidiš".Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:16Naravno da vas mogu ugroziti, ali njihov problem je u tome što već sad kreiraju "sudije/savez" narativ koji im na kraju postane opsesija, a samim tim i ogroman teret. Utakmice protiv Borca prate kao sumanuti, samo gledaju šta će sudija uraditi, vagaju svaki faul i komentarišu, odmah grakću na svaku 50:50 situaciju.
Žalosno, ali istinito.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:21Bosnje su definitivno glupani, vise puta dokazano i potvrdjeno.
Pa šta ste vi radili prije utakmice sa GOŠK-om, šta ste radili par puta prije utakmice sa Borcem u BL? Hiljade primjera. Daj Boga ti mani se šuplje više. Isti ste. Budi jednom u životu iskren i realan.Virtu4l je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:58Kao što sam napisao prije par dana, počelo se horski pričati samo o suđenju, utakmica kao da ne postoji. Kad počne meč slijedi komentarisanje svakog prekršaja, svakog auta, kornera i apsolutno svake situacije u kojoj će sudija upotrijebiti pištaljku. Na prvi 50:50 prekršaj koji će biti dosuđen korist Borca slijedi psovanje i "znao sam" i "eto, vidiš".Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:16Naravno da vas mogu ugroziti, ali njihov problem je u tome što već sad kreiraju "sudije/savez" narativ koji im na kraju postane opsesija, a samim tim i ogroman teret. Utakmice protiv Borca prate kao sumanuti, samo gledaju šta će sudija uraditi, vagaju svaki faul i komentarišu, odmah grakću na svaku 50:50 situaciju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Semrush [Bot] i 12 gostiju.