Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U tom periodu je Željkan imao para i nije im niko ništa mogao, jedini oni uzimali bodove na strani.
Pa ne mozes na sazetku od minut i po traziti sudijske greske. A pola i tih sazetaka nema dostupnih, a i da ima ne vrijede nista za ovu nasu pricu. Bilo, proslo, zataskalo se.Zvornicka je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:15Pa ne mozes naci snimke ni iz sezone 2024/25 na internetu, sto gluposti pricas? Imas izvjestaje sa utakmica, nije realno da snimke utakmica nadjes na Youtubeu (iako cak mislim da u videoteci Moje TV postoje snimci).

-
- Kontakt:
Ne mogu, nema efekta, jbg. Sta cu ti ja objasnjavati da smo fakat igrali protiv jakih ekipa, a ne protiv jazavaca.Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:10Zanimljivo je da su samo vas pobijedili u dvije utakmice. Svi drugi su ih bar u revansu tukli ili igrali X. Kako to?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:56Ponavljam, Hapoel dobio Benfiku 3 0 te sezone, igrali grupu LS, za nase uslove su bili sila, gledaj im rezultata. Sa Mariborom se moglo igrati, realno.
Haifa se nije plasirala u LS te sezone kada ste ih dobili, pogledao sam, a gledaj Hapoela.
![]()
Kakav je ovo argument uopste ako ste na 19oj utakmici pokrali nekog ko vam je trebao prekinuti niz?Zeljeznicar je na Grbavici imao 50+ tekmi bez poraza
Pa Zvezda nema godinama poraz na Marakani u ligi, kao da je to posten rekord, kad analiziras gdje su sve spasavani.
Nije da sam ocekivao drugaciji ishod

Usput, Zrinjski ima cak tri pobjede u kvalifikacijama za LS, isti broj pobjeda ima i Borac, Zeljeznicar ima cetiri kao i Komsinice. Sta cemo sad ?

Ti bas nedokazan

-
- Kontakt:
Ja tvrdim, a tako je i pocela prica, ni blizu ko sto guraju Borca zadnje cetiri sezone, protiv vas se bukvalno ne moze igrati, al bukvalno je tako i to traje cijelo prvenstvo, godinama.
I sve ok, jasite, al me ne pravi budalom, samo to trazim. Isto vazi za aplauz u BL, to se nece destiti nikada.
Sad zavrsavam, ne da mi se vise.
Pa jak je Hapoel, ali opet ti postavis sliku njihovih utakmica i na slici se vidi da su samo vas dobili u obe utakmice.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:25Ne mogu, nema efekta, jbg. Sta cu ti ja objasnjavati da smo fakat igrali protiv jakih ekipa, a ne protiv jazavaca.Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:10Zanimljivo je da su samo vas pobijedili u dvije utakmice. Svi drugi su ih bar u revansu tukli ili igrali X. Kako to?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:56Ponavljam, Hapoel dobio Benfiku 3 0 te sezone, igrali grupu LS, za nase uslove su bili sila, gledaj im rezultata. Sa Mariborom se moglo igrati, realno.
Haifa se nije plasirala u LS te sezone kada ste ih dobili, pogledao sam, a gledaj Hapoela.
![]()
Kakav je ovo argument uopste ako ste na 19oj utakmici pokrali nekog ko vam je trebao prekinuti niz?Zeljeznicar je na Grbavici imao 50+ tekmi bez poraza
Pa Zvezda nema godinama poraz na Marakani u ligi, kao da je to posten rekord, kad analiziras gdje su sve spasavani.
Aktobe ih uzeo kuci, sljedece sezone gubili od Vaduza i Ekranasa, samo su vama bili tako jaki da ni X ne izvucete bar kod kuce. I ti meni onda pricas o rekordima 50+.
To je domen statistike jer su rezultati iz razlicitih epoha. Irelevantno za nasu raspravu.Usput, Zrinjski ima cak tri pobjede u kvalifikacijama za LS, isti broj pobjeda ima i Borac, Zeljeznicar ima cetiri kao i Komsinice. Sta cemo sad ?![]()
-
- Kontakt:
Ljudi izbacili Red Bull Salzburg, uzeli bod Lionu u gostima, odigrali 0 0 sa Salkeom kuci i dobili Benfiku 3 0 kuci, a ti me pitas sto smo obje izgubili i hvalis se pobjedom Borca protiv Makabija iz Haife koji se nije plasirao u LS te sezone. To je tema, jel ?Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:40Pa jak je Hapoel, ali opet ti postavis sliku njihovih utakmica i na slici se vidi da su samo vas dobili u obe utakmice.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:25Ne mogu, nema efekta, jbg. Sta cu ti ja objasnjavati da smo fakat igrali protiv jakih ekipa, a ne protiv jazavaca.Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:10
Zanimljivo je da su samo vas pobijedili u dvije utakmice. Svi drugi su ih bar u revansu tukli ili igrali X. Kako to?
Kakav je ovo argument uopste ako ste na 19oj utakmici pokrali nekog ko vam je trebao prekinuti niz?
Aktobe ih uzeo kuci, sljedece sezone gubili od Vaduza i Ekranasa, samo su vama bili tako jaki da ni X ne izvucete bar kod kuce. I ti meni onda pricas o rekordima 50+.
To je domen statistike jer su rezultati iz razlicitih epoha. Irelevantno za nasu raspravu.Usput, Zrinjski ima cak tri pobjede u kvalifikacijama za LS, isti broj pobjeda ima i Borac, Zeljeznicar ima cetiri kao i Komsinice. Sta cemo sad ?![]()

De ba, ne **** me.
Ispali na penale od Genka u PO za LS. Isti ****. Igrali grupu LE. Poslije nas izbacili taj super jaki Maribor.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:44Ljudi izbacili Red Bull Salzburg, uzeli bod Lionu u gostima, odigrali 0 0 sa Salkeom kuci i dobili Benfiku 3 0 kuci, a ti me pitas sto smo obje izgubili i hvalis se pobjedom Borca protiv Makabija iz Haife koji se nije plasirao u LS te sezone. To je tema, jel ?Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:40Pa jak je Hapoel, ali opet ti postavis sliku njihovih utakmica i na slici se vidi da su samo vas dobili u obe utakmice.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:25
Ne mogu, nema efekta, jbg. Sta cu ti ja objasnjavati da smo fakat igrali protiv jakih ekipa, a ne protiv jazavaca.
![]()
De ba, ne **** me.

Igman-Sloboda
Velez-Sloga
Siroki-Gosk
Borac-Sarajevo
Posusje-Radnik
Zeljeznicar-Zrinjski
Nadam se remijima i pobjedama Goska, Radnika i Zeljeznicara
Velez-Sloga
Siroki-Gosk
Borac-Sarajevo
Posusje-Radnik
Zeljeznicar-Zrinjski
Nadam se remijima i pobjedama Goska, Radnika i Zeljeznicara
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Husic usao u Slobodu?
Bilo bi doobro za vas i misljenja sam da se to davno trebalo desiti
One pare u Tuzlu sto je ulagao da je kod vas tad ulagao, sad bi se borili za trofeje
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prica se neko vrijeme o tome, navodno sad on preuzima skupstinu, a za upravni odbor nisam siguran, dal ce i tu on il mozda se vraca tu Senad Mujkanovic (Tom Cat)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
znaci vraca se sloboda na stare staze slave gdje ce se ponovo napeti iz sve snage da odbrane tituli najnetrofejnije ekipe i u narednog sezoni 

menstrual
Evo ja, dobrovoljno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:21Sljedeci?TurkishAirlines je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:17PozdravKONTRASVIH je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:46Ma treba im cestitati kako su uspjeli stvoriti mit o Zeljininim trofejima 2010-2013. Niko ne spominje kvalitet tima i najboljeg trenera lige, vec se spominju sudije i navodne kradje, iako je taj tim bio ubjedljivo najjaci, a najbolji igraci nosili reprezentaciju zadnjih 6-7 godina.
To je ono njihovo, ponovi laz vise puta kako bi oblikovali misljenja, posebno kod onih s ispodprosjecnim IQ-om koji puse tu pricu a koji su nazalost velika vecina pa moramo i u 2024. oj godini citati slicne price.
Pozdrav.
Jao šta nam radiš, kakvo spuštanje ma nema dalje

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakva glaovobolja? Mehmedovic, Hamzic, Mujkicsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 22:29
Propozicije diktiraju sastav
Čelikov izostanak Zekićeva je glavobolja: Neko s minimalnom minutažom mora "u vatru" za dva derbija
Gledaj ti kako oni sebe dovedu u nezgodnu situaciju a tolike novce imaju
Svašta
Najrealnija opcija Mehmedovic
Školujem ti seku na dopunskoj. Miran četalj.Simpatizer je napisao/la: ↑19 sep 2024, 11:44Sprcio sam te јеr si bezobrazan. Upristoji se da te ne bih skolovao na forumu kad te vec nije odgojilo u kuci.![]()
Ljudi moramo se malo uozbiljiti.
Borac je klub koji u potpunosti zavisi od politike, kad kažem u potpunosti mislim na to da bi bez politike redovno bio na ivici opstanka i gašenja (kao što je i bio), malo entitetska liga, pa malo povratak u Premijer ligu, i tako ukrug.
Neozbiljno je razgovarati o njima kao normalnom klubu, samoodrživom koji uredno plaća svoje obaveze, koji generiše prihode i živi od novca koji zarađuje.
Taj klub je slika i prilika entiteta u kojem se nalazi. Balon koji ne može a da ne pukne.
Samo zamisliš situaciju u kojoj šampion države prijavi da je na primanja uposlenih za godinu dana potrošio 800.000 KM, i da to apsolutno nikoga ne zanima, da direktno kradu entitet i državu i da se apsolutno ništa ne desi. Zrinjski sa druge strane prijavi preko 7 miliona KM, a po platama je tu negdje sa Borcem.
A sad ono najvažnije, čak ni ta podrška politike ne bi bila dovoljna bez podrške sudijske organizacije, sestrića i saveza. Znači moraš apsolutno sve da poklopiš da bi na kraju Zrinjskom pobjegao jedan bod.
Borac je klub koji u potpunosti zavisi od politike, kad kažem u potpunosti mislim na to da bi bez politike redovno bio na ivici opstanka i gašenja (kao što je i bio), malo entitetska liga, pa malo povratak u Premijer ligu, i tako ukrug.
Neozbiljno je razgovarati o njima kao normalnom klubu, samoodrživom koji uredno plaća svoje obaveze, koji generiše prihode i živi od novca koji zarađuje.
Taj klub je slika i prilika entiteta u kojem se nalazi. Balon koji ne može a da ne pukne.
Samo zamisliš situaciju u kojoj šampion države prijavi da je na primanja uposlenih za godinu dana potrošio 800.000 KM, i da to apsolutno nikoga ne zanima, da direktno kradu entitet i državu i da se apsolutno ništa ne desi. Zrinjski sa druge strane prijavi preko 7 miliona KM, a po platama je tu negdje sa Borcem.
A sad ono najvažnije, čak ni ta podrška politike ne bi bila dovoljna bez podrške sudijske organizacije, sestrića i saveza. Znači moraš apsolutno sve da poklopiš da bi na kraju Zrinjskom pobjegao jedan bod.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Kup, rokiexFighter1926 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 16:45Kako nismo, samo niste htjeli zavrsiti utakmicu do kraja, popisao vas djecak koji je izasao na velikom odmoru na tekmuShategabri je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:21Niste mogli prošle sezone pobijediti uz svu sudijsku pomoć, nećete ni oveexFighter1926 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 14:46Predvidjam u subotu jedno 2:0 za nas, eventualno 3:0…nikad laksa pobjeda na gradskom…![]()
![]()

U ligaškim ste čupali nule nekim golovima iz ofsajda i sudijskim malverzacijama.
Koševo Zapad
- bagniadiluca
- Kontakt:
Hajde se sad ti uozbilji i reci mi, kako bi tvoj klub preživio zadnjih 10 godina da nije bilo te iste politike !? Budi realan i reci, da li bi tvoj klub davnoo izgubio licencu da nije uletila država, grad i ostali kako bi vas spasili !? Ajde budi realan i reci da li i dan danas preživljavate od pomoći svih nivoa vlasti u državi !?Ako mi kažeš da je fudbalski klub Željezničar samoodrživ i da sam plaća svoje obaveze, zamoliću te da sam sebe banuješ trajno ! Ponoviću, po ko za koji put, imate li i trunke srama da uopšte komentarišete ispadanja Borca u drugu ligu, pogotovo vi navijači Željezničara koji ste za sitne pare ispod stola prodavali utakmice nekim seoskim ekipama.I za kraj mi reci genije, kako to da je Borac osvajao i kup i prvenstvo bez politike, i to baš na tvom stadionu koji je uz pljesak ispratio šampione !? Nisi ni svjestan svoje nesvjesti da Borac nikada neće propasti kao ni entitet za koji zadnjih 25 godina svakodnevno najavljujete bankrot i propast...Virtu4l je napisao/la: ↑19 sep 2024, 23:55Ljudi moramo se malo uozbiljiti.
LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 14 gostiju.