Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Veležu se dešava ono što se dešavalo nama prošle sezone i ono što sam im predvidio, samo sam poranio jednu sezonu. S tim da smo mi u pola poraza dobro igrali ali smo primali glupe nesretne golove u finišu utakmica i doveli smo se u nezavidnu poziciju.
Sad i oni vjerovatno razmišljaju biće sve u redu, pročepiće, ostali su lošiji od nas, itd, i sl. Neće pročepiti, jer su već odigrali utakmice sa onima koji su na papiru lošiji, sad im slijedi deset preteških utakmica.
Govor tijela igrača Veleža dovoljno govori šta se dešava u tom klubu, nemaju želju, voljni momenat je nikakav, prazan stadion, i biće ovo veoma gadna sezona za njih.
Sad i oni vjerovatno razmišljaju biće sve u redu, pročepiće, ostali su lošiji od nas, itd, i sl. Neće pročepiti, jer su već odigrali utakmice sa onima koji su na papiru lošiji, sad im slijedi deset preteških utakmica.
Govor tijela igrača Veleža dovoljno govori šta se dešava u tom klubu, nemaju želju, voljni momenat je nikakav, prazan stadion, i biće ovo veoma gadna sezona za njih.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
25 sekundi Gošk izdrzao u Širokom
Doktori sa Arene nisu u stanju pustiti snimak gola,tri puta pokušaju i zaledi slika
Doktori sa Arene nisu u stanju pustiti snimak gola,tri puta pokušaju i zaledi slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Evo jednog
I jos jedno pitanjce, kad vidis Stefu jel mu kazes dobar dan uvazeni gospodine il samo okrenes glavu u znak protesta
Spremio sam slamku, bice teska sezona, da najavim
Kako si dosadan

Svaki post Kevelj i Bulić.
Svaki post Kevelj i Bulić.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Shizopitari

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Ne znam sta ste svi graknuli na igru Veleza...
Sasvim solidno su odigrali drugo poluvrijeme i poslije svih onih akrobacija sa trenerima, Keveljom i Upravom da se primjetiti da bi Buz mogao dobrano unaprijediti njihovu igru.
Istina, fali odredjenog kvaliteta posebno u sredini, ali ima jos dosta utakmica i mora se kesa odrijesiti kako se ne bi doveli u neku nezgodnu situaciju
Sasvim solidno su odigrali drugo poluvrijeme i poslije svih onih akrobacija sa trenerima, Keveljom i Upravom da se primjetiti da bi Buz mogao dobrano unaprijediti njihovu igru.
Istina, fali odredjenog kvaliteta posebno u sredini, ali ima jos dosta utakmica i mora se kesa odrijesiti kako se ne bi doveli u neku nezgodnu situaciju
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ovaj Gosk nece 5 bodova skupiti do polusezone.Najgori start jedne ekipe u historiji lige
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fukare se lizali sa pitarima evo ih u kanalu, onda sisojevi kauboji eno ih se bore u federalnoj pa na kraju velezovci neko vrijeme bili veci pitari od pitara i vidi cuda - kanal.
Hocete li naucit lekciju ccc
Hocete li naucit lekciju ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nije Velez toliko los koliko na los nacin pokusavaju igrati.Vanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 20:44Ne znam sta ste svi graknuli na igru Veleza...
Svaka lopta je centarsut a niko ne zna pogodit kazneni kamo li igraca. U drugom poluvremenu ne znam jel jednom pogodjen igrac centarsutom
Pa da krenemo
- VivaLaStella
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa vi dobili besplatno svu imovinu što imate.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 sep 2024, 13:52Zamisli koliko moras biti u deluziji da ovo napises kao navijac Sarajeva![]()
Vi ste klub u BiH kojem je najviše država i politika dala od svih drugih.
I onda citas ovakve vijesti u 21. stoljecu![]()
Što reko računovođa cca 20 miliona maraka zemlja samo gdje je pomoćni.
Usput ovaj odgovor pokazuje svu tvoju potkapacitiranost. Čak se nije ni desilo.
Što se tiče državnih i političkih projekata vama ni Borac ne može parirati šta vam je sve država dala, otpisala, oprostila, reporogramirala, namakla. Čak i upravu vam sad obezbjedila.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 sep 2024, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
exFighter1926
- Kontakt:
Uff koliko jaka ekipa tada, horde isto, mislim da su tih godinaa bile najjace ekipe na tribinama ( mislim u svim segmentima )QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:29pa dje da krenete vise hordi doslo u banja luku nego lesinara sto je bilo![]()
yebo majku cime se oni ponose![]()
- luckystrike
- Kontakt:
Vraća se Gošk iz mrtvih
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Vrati se Gosk sa 2-0
Odlicni su drugo poluvrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 14 gostiju.