Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam sta ste svi graknuli na igru Veleza...
Sasvim solidno su odigrali drugo poluvrijeme i poslije svih onih akrobacija sa trenerima, Keveljom i Upravom da se primjetiti da bi Buz mogao dobrano unaprijediti njihovu igru.
Istina, fali odredjenog kvaliteta posebno u sredini, ali ima jos dosta utakmica i mora se kesa odrijesiti kako se ne bi doveli u neku nezgodnu situaciju
Sasvim solidno su odigrali drugo poluvrijeme i poslije svih onih akrobacija sa trenerima, Keveljom i Upravom da se primjetiti da bi Buz mogao dobrano unaprijediti njihovu igru.
Istina, fali odredjenog kvaliteta posebno u sredini, ali ima jos dosta utakmica i mora se kesa odrijesiti kako se ne bi doveli u neku nezgodnu situaciju
-
- Kontakt:
Ovaj Gosk nece 5 bodova skupiti do polusezone.Najgori start jedne ekipe u historiji lige
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fukare se lizali sa pitarima evo ih u kanalu, onda sisojevi kauboji eno ih se bore u federalnoj pa na kraju velezovci neko vrijeme bili veci pitari od pitara i vidi cuda - kanal.
Hocete li naucit lekciju ccc
Hocete li naucit lekciju ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nije Velez toliko los koliko na los nacin pokusavaju igrati.Vanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 20:44Ne znam sta ste svi graknuli na igru Veleza...
Svaka lopta je centarsut a niko ne zna pogodit kazneni kamo li igraca. U drugom poluvremenu ne znam jel jednom pogodjen igrac centarsutom
Pa da krenemo
- VivaLaStella
- Kontakt:
Evropski gosk 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa vi dobili besplatno svu imovinu što imate.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 sep 2024, 13:52Zamisli koliko moras biti u deluziji da ovo napises kao navijac Sarajeva![]()
Vi ste klub u BiH kojem je najviše država i politika dala od svih drugih.
I onda citas ovakve vijesti u 21. stoljecu![]()
Što reko računovođa cca 20 miliona maraka zemlja samo gdje je pomoćni.
Usput ovaj odgovor pokazuje svu tvoju potkapacitiranost. Čak se nije ni desilo.
Što se tiče državnih i političkih projekata vama ni Borac ne može parirati šta vam je sve država dala, otpisala, oprostila, reporogramirala, namakla. Čak i upravu vam sad obezbjedila.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 sep 2024, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Uff koliko jaka ekipa tada, horde isto, mislim da su tih godinaa bile najjace ekipe na tribinama ( mislim u svim segmentima )QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:29pa dje da krenete vise hordi doslo u banja luku nego lesinara sto je bilo![]()
yebo majku cime se oni ponose![]()
- luckystrike
- Kontakt:
Vraća se Gošk iz mrtvih
- TurkishAirlines

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Vrati se Gosk sa 2-0
Odlicni su drugo poluvrijeme

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nece nam valjda vrapcicki velikan skociti dolje 

-
- Kontakt:
Vjerovatno jer se politika okrenula zeljeznicaru.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vidjeces ti kad Velez isamara i vas i nas i izvadi se iz ovih problema...

Moram pohvaliti ove klupe za rezerve u Širokom mislim da im je danas "debi",brutalno izgledaju

Moram reci da nikad vecu klupu nisam vidio,ako sam dobro izbrojao cak 27 mjesta
Mogu da legnu komotno svi 

Moram reci da nikad vecu klupu nisam vidio,ako sam dobro izbrojao cak 27 mjesta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jbt gledam ovaj prvi red, rijetko koga vidim sad na utakmicama, na istoku uglavnom, svi su vani otisli.exFighter1926 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:43Uff koliko jaka ekipa tada, horde isto, mislim da su tih godinaa bile najjace ekipe na tribinama ( mislim u svim segmentima )QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:29pa dje da krenete vise hordi doslo u banja luku nego lesinara sto je bilo![]()
yebo majku cime se oni ponose![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.