Ma kakav kraj i nama i vama kad sloze tricu, pa cemo mi mahati usima, samo gledaj...tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 23:42Nema nista od toga, konacni kraj im je i sto se tice loptanja, a i tribine 28.9.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Kad je savez gurao želju sloboda prvi put ispala,kad je savez gurno želju ka evropi sloboda drugi put ispade,kad je savez želju gurao ka opstanku tuzlu izbacise
-
- Kontakt:
Bilo je planirano da klupe budu ugrađene u tribine, al to nije bilo moguće zbog strukturne stabilnosti. Bolje i autobus od školskih stolicaVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 23:43Brate, slazem se ja sa tim pravilnikom sto si ti postavio, ali ovo ovako rastegnuti, fakat veze nema sa realnoscu...
Dvije klupe za rezervne igrace i pokriju ti cijelu stranu terena...
To se rijesava sa dva nivou, a ne ovo ko da si autobus parkirao na sred livade
Cuj klupe ugradjene u tribine, svasta...erititerum je napisao/la: ↑20 sep 2024, 23:54Bilo je planirano da klupe budu ugrađene u tribine, al to nije bilo moguće zbog strukturne stabilnosti. Bolje i autobus od školskih stolicaVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 23:43Brate, slazem se ja sa tim pravilnikom sto si ti postavio, ali ovo ovako rastegnuti, fakat veze nema sa realnoscu...
Dvije klupe za rezervne igrace i pokriju ti cijelu stranu terena...
To se rijesava sa dva nivou, a ne ovo ko da si autobus parkirao na sred livade
To se jednostavno radi sa podkonstrukcijom koja ce drugi red izdignuti iznad prvog nivoa...
Ali eto, ako se vama svidja ovaj kineski zid nemam nista protiv
Kako znamo za Pecaru klupe za rezervne igrače su išle na ovaj način i sada se ljudi čude što su ovakve klupe.
Znači ko nije shvatio klupe za rezervne igrače su postavljene kao i prije samo su nove.

Valjda su bile krace, sa manje mjesta.
Ma ljudi palamude oko gluposti, danas gledamo u live prenosu iz Konjica kamaru zemlje i pijeska iza aut linije, a ovdje ljudi laprdaju oko neke nove klupa koja super izgleda i u prenosu je niko ne bi ni primijetio.
-
- Kontakt:
Jel ti treba Kaljanac da vidis jel ono cist penal? Vama jednu utakmicu sudio 50-50 odma prvi put javno izadju i u detalje sudijska komisija obrazlozi i suspenduje sudiju,sto sad ne obrazloze protiv Posus8ja ili sa vama proslu na Kosevu ili u BL? Uzivacemo nekad kad vas budu derali za sve ovo sto radite i to vam i jest slika i prilika kluba,da ga hebe kome se digne. Inace nece nam Dodo i Vico biti struka sigurno ili bilo ko iz genocidne tvorevine.
Zato sto je sve cisto. Ovo sto oni iznose je licno misljenje nekih sarajevskih dripaca, bivsih sudija.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 00:11Jel ti treba Kaljanac da vidis jel ono cist penal? Vama jednu utakmicu sudio 50-50 odma prvi put javno izadju i u detalje sudijska komisija obrazlozi i suspenduje sudiju,sto sad ne obrazloze protiv Posus8ja?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ja imam sasvim jednostavno rjesenje. Shvatio sam da su ne samo kod nas nego u regionu opcenito najpametniji "strucni komentatori" nakon utakmice. Zasto ne bi jedno kolo lige zrtvovali i istim tim komentatorima dali da budu glavni u VAR sobi. Greske bi se svele na minimum, barem u teoriji
-
- Kontakt:
Po cemu su oni toliko kompetentni pa ono sto oni kazu je tako i nikako drugacije? I po cemu si ti zakljucio da su oni struka, to sto su oni bivse sudije ne znaci da su dovoljno strucni da ocjenjuju druge. Isto vazi i za sudijsku komisiju iz saveza.
Kaljanac, nažalost, nije objektivan kada je u pitanju FKS. Pilava ne treba ni slušat.
-
- Kontakt:
https://av.az.ba/domaci-nogomet/405755/ ... fiji?amp=1
Međutim, rijetki su primjeri u ozbiljnim fudbalskim zemljama da utakmicu sudi bivši igrač jednog kluba.
Na slici je (prvi desno) upravo sudija Haris Kaljanac, u vrijeme dok je bio član FK Sarajevo.

Vjerujem Kaljancu, sto bi bivsi igrac Sarajeva lagao i navlacio za Sarajevo
Međutim, rijetki su primjeri u ozbiljnim fudbalskim zemljama da utakmicu sudi bivši igrač jednog kluba.
Na slici je (prvi desno) upravo sudija Haris Kaljanac, u vrijeme dok je bio član FK Sarajevo.

Vjerujem Kaljancu, sto bi bivsi igrac Sarajeva lagao i navlacio za Sarajevo

RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 sep 2024, 01:20https://av.az.ba/domaci-nogomet/405755/ ... fiji?amp=1
Vjerujem Kaljancu, sto bi bivsi igrac Sarajeva lagao i navlacio za Sarajevo![]()

Ovo samo kod nas ima

-
- Kontakt:
Isti oni sto su vas stvorili fuzijom Udarnika, Slobode, Torpeda cega li vec i jos se na sve to otimali najbolji igraci iz drugih ekipa. Nesto ne vidim da ti to smeta, a ?jurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2024, 22:44Kako misliš vi napravili? Na cemu? Ko vam dade zemlju, ko vam obnovi par puta, čiju vam tribinu prenesoše? Nek nama daju zemlju od 20 miliona napravit ćemo i mi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 sep 2024, 22:11Djesi dule dusmane starijurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:38
Pa vi dobili besplatno svu imovinu što imate.
Što reko računovođa cca 20 miliona maraka zemlja samo gdje je pomoćni.
Usput ovaj odgovor pokazuje svu tvoju potkapacitiranost. Čak se nije ni desilo.
Što se tiče državnih i političkih projekata vama ni Borac ne može parirati šta vam je sve država dala, otpisala, oprostila, reporogramirala, namakla. Čak i upravu vam sad obezbjedila.sto vi sebi nesto niste napravili nego cekali komunjare da vam nesto zavrse
![]()
Zeljeznicar je bio i ostao radnicki klub, shodno tome smo napravili sebi stadion, a Bogme i dalje ga pravimo. S druge strane vi cekate dzaba, da vam neko drugi nesto zavrsi, pokloni, napravi. Ne ide, jbg
Skupite, vi navijaci, nesto pa krenite, ukljucice se neko sigurno. Salim se, zaboravi, znam da ne mozete nista, nema vas![]()

Komunjare su dobre kad te stvore, narede igracima iz drugih ekipa da moraju preci u novoosnovani Torpedo, a ne valjaju ako nekome daju zemlju da napravi stadion

Zeljeznicar je 47 ostao bez najboljih igraca koje je oteo Torpedo, ispao u drugu ligu, a onda zbog promjene sistema takmicenja zavrsili u regionalnoj liZi koja je fakticki bila treca liga.
Bez obzira na situaciju mi smo imali radnike zeljeznice koji su se borili za Zeljeznicar ( odatle i prica, fol sprdanje, o imenu Vaso Miskin Crni, tako se naime zvala zeljeznicka radionica. Ime jeste cirkus, ne sporim

U vise situacija ljudi su se dobro peglali da mi budemo tu gdje jesmo, vi ste dobili sve na gotovo. Hop fuzija eto ekipe, hop odluka eto Torpeda, hop dekret eto i igraca koji su igrali prvu ligu ex Yu. Jedna ekipa u kanal, druga prema gore, sve na gotovo.
E mi smo navikli da nije sve na gotovo sta god pricao, zato nas ima vise, veci smo pacijenti i imamo svoj stadion. I vazda ce tako biti. Upamti to

Zivimo Zeljeznicar
Ps. Sretan 103 rodjendan gigante
Do jucer pljuvali na maksimum na Pilava, znaci bio je najveci debil i protivnik im kluba a danas je struka.
Vela havle.
Vela havle.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Danas igra osmerostruki šampion
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Taj nas je redovno klao na Grbavici kad bi se igrao derbi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 sep 2024, 01:20https://av.az.ba/domaci-nogomet/405755/ ... fiji?amp=1
Vjerujem Kaljancu, sto bi bivsi igrac Sarajeva lagao i navlacio za Sarajevo![]()
Danas svojim populističkim izjavama može guzicu obrisati.Smeće obično.
Ovo je nesto slicno Peljti, cini mi se ili se varam ?let3 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 01:21RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 sep 2024, 01:20https://av.az.ba/domaci-nogomet/405755/ ... fiji?amp=1
![]()
![]()
Ovo samo kod nas ima![]()
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 9 gostiju.