Slazem se, nek daju do juga dio zapada vama ostalo nama i napuni stadion
Vi na Grbavici nama sjever citav ostalo vama.
Mislim da ne bi bilo nista ljepse od tog prizora. Pozdrav za normalne ljude i vidimo se veceras
Slazem se, nek daju do juga dio zapada vama ostalo nama i napuni stadion
Pa ne daju, u tom i jest problem. Vec limitiraju broj karata, sami sebi ogranicavaju posjetu i sami sebi izbijaju zaradubvsic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:47Slazem se, nek daju do juga dio zapada vama ostalo nama i napuni stadion
Vi na Grbavici nama sjever citav ostalo vama.
Mislim da ne bi bilo nista ljepse od tog prizora. Pozdrav za normalne ljude i vidimo se veceras
Kad bi se ponašali normalnije na tribinama i jedini i drugi moglo bi se...do tad slabolet3 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:50Pa ne daju, u tom i jest problem. Vec limitiraju broj karata, sami sebi ogranicavaju posjetu i sami sebi izbijaju zaraduNe daju ni vasi, ni nasi.
Sarajevski klubovi svojim seljackim potezima su unistili sarajevski derbi.
Jutros bas gledam vijest o nekakvom junioru Zvezde i Baki Prasetu
Mislim da je najveci problem ponasanje i da bi tu haos bio na obe strane, ovako daj sto moras 10% i tjt ali steta ybg.let3 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:50Pa ne daju, u tom i jest problem. Vec limitiraju broj karata, sami sebi ogranicavaju posjetu i sami sebi izbijaju zaraduNe daju ni vasi, ni nasi.
Sarajevski klubovi svojim seljackim potezima su unistili sarajevski derbi.
Isto da citam kurir, fuj ugasili se daBogdaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:57Jutros bas gledam vijest o nekakvom junioru Zvezde i Baki Prasetu![]()
Ide do 2 obavezno i jedna vijest o Hajduku.
Najjaci su im informerovski naslovi, tipa: "Spanac nije znao sta ga je snaslo kada se Srbin pojavio" i slicno![]()
bvsic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:45Da te popisam i idem za poslomPosto se pravis pametan a ne ide ti bas da ti objasnim
Imate ukupno procjena oko 51k u 7 kola
Fali nama 25-26k da imamo kao i vi u 6 kola
Iako se ovo ne moze uopste racunati jer se nema isti broj domacih utakmica, ali neka si ti pametan nama
Opet si dosadan,Virtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:13bvsic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:45Da te popisam i idem za poslomPosto se pravis pametan a ne ide ti bas da ti objasnim
Imate ukupno procjena oko 51k u 7 kola
Fali nama 25-26k da imamo kao i vi u 6 kola
Iako se ovo ne moze uopste racunati jer se nema isti broj domacih utakmica, ali neka si ti pametan nama
Šteta, baš sam bio pomislio da si shvatio.
Prvo vam nedostaje 25-26k, a onda se ipak "ne može uopšte računati"? Kako sad to?![]()
Sad dolazimo do aritmetičke sredine iliti prosjeka. Da si samo malo pametniji potrudio bi se da ti i to objasnim.
Kakva su očekivanja za večeras.Malo na teren fokus da prebacimo
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 20 gostiju.