Premijer liga BiH - aktuelno

Pendulum
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pendulum » 25 sep 2024, 13:34

DurmitorskiJablan je napisao/la:
25 sep 2024, 13:31
kod nas na Durmitoru kad brojimo stado,5 ovaca dole pase, 3 desno leze 5 u hladu,pisemo 15
mozda zbog tog moj komsija ne moze bas da se snadje u ovoj matematici
:rol: :rol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 sep 2024, 13:39

V3rtigo je napisao/la:
25 sep 2024, 13:04
Alipasino je napisao/la:
25 sep 2024, 10:58
Coricu ko će cuvat Gulasa.Haj sto je brz,haj sto ima i tehniku ali zna i opalit po golu.
Nek ga neko malo kucne po clanku desne noge pa nece biti opasnosti.
E stvarno moras biti mozak pa ovako nesto napisati...
Nikad ni jednom igracu Zelje ne bih pozelio povredu pa da nam spuca 4 gola na tekmi...
Sta mislis da ti sin nekad igra pa mu neko pozeli ovo...
Jadno

ordedelmale
Kontakt:

Post Postao/la ordedelmale » 25 sep 2024, 13:43

Vanja8 je napisao/la:
25 sep 2024, 13:39
V3rtigo je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:
Coricu ko će cuvat Gulasa.Haj sto je brz,haj sto ima i tehniku ali zna i opalit po golu.
Nikad ni jednom igracu Zelje ne bih pozelio povredu pa da nam spuca 4 gola na tekmi...
Jadno
Dodji vertigo da ti pi.ckicu kucnemo
Hz

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2024, 13:47

Suki46 je napisao/la:
25 sep 2024, 13:29
Kakva su očekivanja za večeras.Malo na teren fokus da prebacimo :thumbup:

Nikad jednostavnije ti to neću odgovoriti vjeruj mi.

Ako vas budemo tukli i igrali agresivno možemo se nečemu nadati, to nam je vazda donosilo rezultat kad ste bili bolji.

Ako se budemo nadigravali nemamo puno šanse, teško da se Kjeremeh i Guliašvili mogu zaustaviti u nekoj normalnoj utakmici. Zadnja linija nam je prespora za njih dvojicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ordedelmale
Kontakt:

Post Postao/la ordedelmale » 25 sep 2024, 13:48

slika

Evo iz Malezije su počele pristizati prve fatihe FK skretnicaru... unaprijed
Hz

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 sep 2024, 13:49

Vanja8 je napisao/la:
25 sep 2024, 13:39
V3rtigo je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:
Jadno
de nemoj i ti zajebavat. napisao covjek da ga neko malo kucne po clanku. nije napisao povrijedi ga, slomi mu nogu. moras na takvog igraca agresivnije igrati. kuckacete i vi al jabera, vjeruj mi.

naravno bez povreda, to nikad u zivotu ne mogu nikome pozelit :bih:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 sep 2024, 13:50

Virtu4l je napisao/la:
25 sep 2024, 13:47
Suki46 je napisao/la:
25 sep 2024, 13:29
Kakva su očekivanja za večeras.Malo na teren fokus da prebacimo :thumbup:

Nikad jednostavnije ti to neću odgovoriti vjeruj mi.

Ako vas budemo tukli i igrali agresivno možemo se nečemu nadati, to nam je vazda donosilo rezultat kad ste bili bolji.

Ako se budemo nadigravali nemamo puno šanse, teško da se Kjeremeh i Guliašvili mogu zaustaviti u nekoj normalnoj utakmici. Zadnja linija nam je prespora za njih dvojicu.
Čorić je oprezan sa izjavama , moguće je da će postaviti malo defanzivniju ekipu nego protiv Zrinjskog.Ne bi me iznenadilo sredina Huso-Karić-Al Jaber da budu a Hiroš s klupe.Vidjet ćemo hoće li nam brzina napadačkog dijela donijeti prevagu , očekujem da bi poziciona igra u sredini mogla odrediti sami tok utakmice.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 sep 2024, 13:51

Bersaga je napisao/la:
25 sep 2024, 12:07
Lopov lopovu, svaki pokret zna :zviz:

slika
Po principu drž'te lopova!

slika
Koševo Zapad

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 25 sep 2024, 13:56

Ramo je za pleske a ne za dresove. Btj na šta su naši klubovi spali i kakvom seljačini se oni u pakaš ulizuju
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 sep 2024, 13:58

potrcali i nasi i pitari da popljuju svoje klubove. kao da su oni sami ramu nazvali da se slikaju. frajer je ministar unutrasnjih poslova i normalno da dodjes kad te pozove, moras.

mi smo fascinantan narod, stvarno. mucnite malo glavama jbt. jos se uhvatili kao prepucavat.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 25 sep 2024, 14:01

svemalim1 je napisao/la:
25 sep 2024, 13:58
potrcali i nasi i pitari da popljuju svoje klubove. kao da su oni sami ramu nazvali da se slikaju. frajer je ministar unutrasnjih poslova i normalno da dodjes kad te pozove, moras.

mi smo fascinantan narod, stvarno. mucnite malo glavama jbt. jos se uhvatili kao prepucavat.
Ja koliko vidim nasi samo odgovaraju vasima. Poletili da nas prozivaju a i vasi se slikali sa ovom ublehom :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 sep 2024, 14:11

svemalim1 je napisao/la:

Ne moraju se odazivati uopste, ali levati su jedva docekali da ih zovne. I Hare i onaj papak Ibrakovic :oops: Kakve veze imaju direktori fudbalskih klubova sa ministrom unutrasnjih poslova ? Nikad prije ni zeljovci i pitari nisu isli na noge ministru MUP-a, da poziraju za medije i da se slikaju sa njim.
Zapravo, ovo je onaj seoski populizam Rame Isaka, da pokaze kako mu dolaze na noge predstavnici klubova. On je sad veliki frajer.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 25 sep 2024, 14:12

FoSte95 je napisao/la:
25 sep 2024, 13:17
Kakav li će cirkus biti u Posušju živo me interesuje
Par bio blokiran na lutrijinoj kladionici, KADA SU PUSTILI ODE KVOTA POSUŠJA U NEBO

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 sep 2024, 14:16

Cesc44 je napisao/la:
25 sep 2024, 11:51
worchester je napisao/la:
25 sep 2024, 11:38
Zrinjski ima protekciju nista manju nego borac. Izgleda da je ove godine odluceno da oni i sarajevo rijese ko ce biti prvi tako da ce biti svega!
Pricati da se stvara vjestacka situacija pricom o zrinjskom i sudijama je nidje veze. Pogledati samo utakmicu protiv borca gdje su 2 odluke direktno uticale na to da zrinjski ne izgubi utakmicu,pri tom,borac je bio puno bolja ekipa.
Kako god,bez namjere da ulazim u dublje diskusije po ovom pitanju,samo cu jos reci da se ne treba cuditi ako gigara danas napravi cirkus (koji ne podrzavam) jer svi ixu logikom,ako protivnici cirkuse ajmo onda i mi
Ubij se hajvanu, jel +77 u odnosu na vas u tri sezone protekcija. Ta mitomanija se moze prosipat samo ovdje na forumu gdje je 90% kitara, nigdje drugo, zato nastavi plakat.
Spajamo na haparate već dugi niz godina.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 sep 2024, 14:19

let3 je napisao/la:
25 sep 2024, 14:11
svemalim1 je napisao/la:

Ne moraju se odazivati uopste, ali levati su jedva docekali da ih zovne. I Hare i onaj papak Ibrakovic :oops: Kakve veze imaju direktori fudbalskih klubova sa ministrom unutrasnjih poslova ? Nikad prije ni zeljovci i pitari nisu isli na noge ministru MUP-a, da poziraju za medije i da se slikaju sa njim.
Zapravo, ovo je onaj seoski populizam Rame Isaka, da pokaze kako mu dolaze na noge predstavnici klubova. On je sad veliki frajer.
valjda znas koje su ingerencije njegovog ministarstva. moraju svi klubovi saradjivati na neki nacin sa vlastima. sastanci se stalno, o temama od organizacije utakmica do zakona koji trebaju da se izglasaju, pomoci klubovima itd. ne moze nijedan klub postojati u vakuumu i **** politicare 24/7. moras sjediti i pricati s ljudima, koliko god odvratni bili. komsic primi mirvica, tana i onog malezijca, sastaju se sa magodom, karickom, nacelnicima itd i nasi i njihovi. jednostavno moras, ja ne znam sta ljudi kontaju kako svijet funkcionise. treba nekad malo izac napolje, nije zivot forum.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 sep 2024, 14:20

Rigoletto je napisao/la:
25 sep 2024, 14:16
Cesc44 je napisao/la:
25 sep 2024, 11:51
worchester je napisao/la:
25 sep 2024, 11:38
Zrinjski ima protekciju nista manju nego borac. Izgleda da je ove godine odluceno da oni i sarajevo rijese ko ce biti prvi tako da ce biti svega!
Pricati da se stvara vjestacka situacija pricom o zrinjskom i sudijama je nidje veze. Pogledati samo utakmicu protiv borca gdje su 2 odluke direktno uticale na to da zrinjski ne izgubi utakmicu,pri tom,borac je bio puno bolja ekipa.
Kako god,bez namjere da ulazim u dublje diskusije po ovom pitanju,samo cu jos reci da se ne treba cuditi ako gigara danas napravi cirkus (koji ne podrzavam) jer svi ixu logikom,ako protivnici cirkuse ajmo onda i mi
Ubij se hajvanu, jel +77 u odnosu na vas u tri sezone protekcija. Ta mitomanija se moze prosipat samo ovdje na forumu gdje je 90% kitara, nigdje drugo, zato nastavi plakat.
Spajamo na haparate već dugi niz godina.
Još da je worchester pitar :mrgreen:
Koševo Zapad

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 sep 2024, 14:20

svemalim1 je napisao/la:
25 sep 2024, 14:19
let3 je napisao/la:
25 sep 2024, 14:11
svemalim1 je napisao/la:

valjda znas koje su ingerencije njegovog ministarstva. moraju svi klubovi saradjivati na neki nacin sa vlastima. sastanci se stalno, o temama od organizacije utakmica do zakona koji trebaju da se izglasaju, pomoci klubovima itd. ne moze nijedan klub postojati u vakuumu i **** politicare 24/7. moras sjediti i pricati s ljudima, koliko god odvratni bili. komsic primi mirvica, tana i onog malezijca, sastaju se sa magodom, karickom, nacelnicima itd i nasi i njihovi. jednostavno moras, ja ne znam sta ljudi kontaju kako svijet funkcionise. treba nekad malo izac napolje, nije zivot forum.
dodas na to sve onaj ugovor da se ne placa vise mup za organizacije utakmica

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 sep 2024, 14:25

svemalim1 je napisao/la:
25 sep 2024, 14:19

Normlano da trebaju klubovi sarađivati, ali ne trebaju direktori klubova ici na noge ministru Mup-a da se slikaju sa njim. O tome pricamo.
Opet te pitam, znas li jesu li ikad ranije direktori Zelje i Sarajeva isli na noge ministru unustrasnjih poslova i ovako se ofirno slikali sa njim ?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 sep 2024, 14:28

Yebo ih Isak, sta ga imaju obilaziti, plus znaju da ce sve iskotistiti u politicke i predizborne svrhe !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 sep 2024, 14:29

NazorUso je napisao/la:
25 sep 2024, 14:28
Yebo ih Isak, sta ga imaju obilaziti, plus znaju da ce sve iskotistiti u politicke i predizborne svrhe !
Upravo to.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], fks74, Paromlinac, Tatamata1946 i 14 gostiju.