DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:31kod nas na Durmitoru kad brojimo stado,5 ovaca dole pase, 3 desno leze 5 u hladu,pisemo 15
mozda zbog tog moj komsija ne moze bas da se snadje u ovoj matematici

DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:31kod nas na Durmitoru kad brojimo stado,5 ovaca dole pase, 3 desno leze 5 u hladu,pisemo 15
mozda zbog tog moj komsija ne moze bas da se snadje u ovoj matematici
E stvarno moras biti mozak pa ovako nesto napisati...
Dodji vertigo da ti pi.ckicu kucnemo
de nemoj i ti zajebavat. napisao covjek da ga neko malo kucne po clanku. nije napisao povrijedi ga, slomi mu nogu. moras na takvog igraca agresivnije igrati. kuckacete i vi al jabera, vjeruj mi.
Čorić je oprezan sa izjavama , moguće je da će postaviti malo defanzivniju ekipu nego protiv Zrinjskog.Ne bi me iznenadilo sredina Huso-Karić-Al Jaber da budu a Hiroš s klupe.Vidjet ćemo hoće li nam brzina napadačkog dijela donijeti prevagu , očekujem da bi poziciona igra u sredini mogla odrediti sami tok utakmice.Virtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:47
Nikad jednostavnije ti to neću odgovoriti vjeruj mi.
Ako vas budemo tukli i igrali agresivno možemo se nečemu nadati, to nam je vazda donosilo rezultat kad ste bili bolji.
Ako se budemo nadigravali nemamo puno šanse, teško da se Kjeremeh i Guliašvili mogu zaustaviti u nekoj normalnoj utakmici. Zadnja linija nam je prespora za njih dvojicu.
Ja koliko vidim nasi samo odgovaraju vasima. Poletili da nas prozivaju a i vasi se slikali sa ovom ublehomsvemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:58potrcali i nasi i pitari da popljuju svoje klubove. kao da su oni sami ramu nazvali da se slikaju. frajer je ministar unutrasnjih poslova i normalno da dodjes kad te pozove, moras.
mi smo fascinantan narod, stvarno. mucnite malo glavama jbt. jos se uhvatili kao prepucavat.
Ne moraju se odazivati uopste, ali levati su jedva docekali da ih zovne. I Hare i onaj papak Ibrakovicsvemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:58potrcali i nasi i pitari da popljuju svoje klubove. kao da su oni sami ramu nazvali da se slikaju. frajer je ministar unutrasnjih poslova i normalno da dodjes kad te pozove, moras.
mi smo fascinantan narod, stvarno. mucnite malo glavama jbt. jos se uhvatili kao prepucavat.
Spajamo na haparate već dugi niz godina.Cesc44 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 11:51Ubij se hajvanu, jel +77 u odnosu na vas u tri sezone protekcija. Ta mitomanija se moze prosipat samo ovdje na forumu gdje je 90% kitara, nigdje drugo, zato nastavi plakat.worchester je napisao/la: ↑25 sep 2024, 11:38Zrinjski ima protekciju nista manju nego borac. Izgleda da je ove godine odluceno da oni i sarajevo rijese ko ce biti prvi tako da ce biti svega!
Pricati da se stvara vjestacka situacija pricom o zrinjskom i sudijama je nidje veze. Pogledati samo utakmicu protiv borca gdje su 2 odluke direktno uticale na to da zrinjski ne izgubi utakmicu,pri tom,borac je bio puno bolja ekipa.
Kako god,bez namjere da ulazim u dublje diskusije po ovom pitanju,samo cu jos reci da se ne treba cuditi ako gigara danas napravi cirkus (koji ne podrzavam) jer svi ixu logikom,ako protivnici cirkuse ajmo onda i mi
valjda znas koje su ingerencije njegovog ministarstva. moraju svi klubovi saradjivati na neki nacin sa vlastima. sastanci se stalno, o temama od organizacije utakmica do zakona koji trebaju da se izglasaju, pomoci klubovima itd. ne moze nijedan klub postojati u vakuumu i **** politicare 24/7. moras sjediti i pricati s ljudima, koliko god odvratni bili. komsic primi mirvica, tana i onog malezijca, sastaju se sa magodom, karickom, nacelnicima itd i nasi i njihovi. jednostavno moras, ja ne znam sta ljudi kontaju kako svijet funkcionise. treba nekad malo izac napolje, nije zivot forum.let3 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:11Ne moraju se odazivati uopste, ali levati su jedva docekali da ih zovne. I Hare i onaj papak Ibrakovicsvemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:58potrcali i nasi i pitari da popljuju svoje klubove. kao da su oni sami ramu nazvali da se slikaju. frajer je ministar unutrasnjih poslova i normalno da dodjes kad te pozove, moras.
mi smo fascinantan narod, stvarno. mucnite malo glavama jbt. jos se uhvatili kao prepucavat.Kakve veze imaju direktori fudbalskih klubova sa ministrom unutrasnjih poslova ? Nikad prije ni zeljovci i pitari nisu isli na noge ministru MUP-a, da poziraju za medije i da se slikaju sa njim.
Zapravo, ovo je onaj seoski populizam Rame Isaka, da pokaze kako mu dolaze na noge predstavnici klubova. On je sad veliki frajer.
Još da je worchester pitarRigoletto je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:16Spajamo na haparate već dugi niz godina.Cesc44 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 11:51Ubij se hajvanu, jel +77 u odnosu na vas u tri sezone protekcija. Ta mitomanija se moze prosipat samo ovdje na forumu gdje je 90% kitara, nigdje drugo, zato nastavi plakat.worchester je napisao/la: ↑25 sep 2024, 11:38Zrinjski ima protekciju nista manju nego borac. Izgleda da je ove godine odluceno da oni i sarajevo rijese ko ce biti prvi tako da ce biti svega!
Pricati da se stvara vjestacka situacija pricom o zrinjskom i sudijama je nidje veze. Pogledati samo utakmicu protiv borca gdje su 2 odluke direktno uticale na to da zrinjski ne izgubi utakmicu,pri tom,borac je bio puno bolja ekipa.
Kako god,bez namjere da ulazim u dublje diskusije po ovom pitanju,samo cu jos reci da se ne treba cuditi ako gigara danas napravi cirkus (koji ne podrzavam) jer svi ixu logikom,ako protivnici cirkuse ajmo onda i mi
dodas na to sve onaj ugovor da se ne placa vise mup za organizacije utakmicasvemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:19valjda znas koje su ingerencije njegovog ministarstva. moraju svi klubovi saradjivati na neki nacin sa vlastima. sastanci se stalno, o temama od organizacije utakmica do zakona koji trebaju da se izglasaju, pomoci klubovima itd. ne moze nijedan klub postojati u vakuumu i **** politicare 24/7. moras sjediti i pricati s ljudima, koliko god odvratni bili. komsic primi mirvica, tana i onog malezijca, sastaju se sa magodom, karickom, nacelnicima itd i nasi i njihovi. jednostavno moras, ja ne znam sta ljudi kontaju kako svijet funkcionise. treba nekad malo izac napolje, nije zivot forum.let3 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:11Ne moraju se odazivati uopste, ali levati su jedva docekali da ih zovne. I Hare i onaj papak Ibrakovicsvemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:58potrcali i nasi i pitari da popljuju svoje klubove. kao da su oni sami ramu nazvali da se slikaju. frajer je ministar unutrasnjih poslova i normalno da dodjes kad te pozove, moras.
mi smo fascinantan narod, stvarno. mucnite malo glavama jbt. jos se uhvatili kao prepucavat.Kakve veze imaju direktori fudbalskih klubova sa ministrom unutrasnjih poslova ? Nikad prije ni zeljovci i pitari nisu isli na noge ministru MUP-a, da poziraju za medije i da se slikaju sa njim.
Zapravo, ovo je onaj seoski populizam Rame Isaka, da pokaze kako mu dolaze na noge predstavnici klubova. On je sad veliki frajer.
Normlano da trebaju klubovi sarađivati, ali ne trebaju direktori klubova ici na noge ministru Mup-a da se slikaju sa njim. O tome pricamo.svemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:19
valjda znas koje su ingerencije njegovog ministarstva. moraju svi klubovi saradjivati na neki nacin sa vlastima. sastanci se stalno, o temama od organizacije utakmica do zakona koji trebaju da se izglasaju, pomoci klubovima itd. ne moze nijedan klub postojati u vakuumu i **** politicare 24/7. moras sjediti i pricati s ljudima, koliko god odvratni bili. komsic primi mirvica, tana i onog malezijca, sastaju se sa magodom, karickom, nacelnicima itd i nasi i njihovi. jednostavno moras, ja ne znam sta ljudi kontaju kako svijet funkcionise. treba nekad malo izac napolje, nije zivot forum.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 18 gostiju.