Jak investitor nema sta, mi imamo vise para od njega

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jak investitor nema sta, mi imamo vise para od njega
Dovodi Red Bull, a mi tako za njega
Dobra gudratuzlanskasloboda je napisao/la: ↑27 sep 2024, 10:13jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
Nema od toga nista.
SDP -uj makar slamu jeoklasik je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:41Jel to treba za SDA glasat?tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:20Jedini nacin da sklonite Acu i ove je na izborima.
Oni su tu dok je SDP tu jer su oni vojnici te stranke. Nece pustiti nikog ko nije njihov. Dok vi spavate oni petljaju.
ko god misli da će promjenom sa SDP na SDA u Tuzli biti iša bolje taj nije uredu sa glavom.napapijri1987 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 11:55SDP -uj makar slamu jeoklasik je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:41Jel to treba za SDA glasat?tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:20Jedini nacin da sklonite Acu i ove je na izborima.
Oni su tu dok je SDP tu jer su oni vojnici te stranke. Nece pustiti nikog ko nije njihov. Dok vi spavate oni petljaju.. Je li ti poznato ta ideologija biranja jednih te istih iako napredka nema ni na vidiku,svjetlo na kraju tunela ne da se ne vidi,ono uopste ne postoji. A sve to zarad ideologije " tri vjere jedna nacija". Da bi se malo furalo kako je TZ crvena a ti crveni napravise od TZ kasabu. Sport i kultura su u TZ umrli, infrastruktura takva da joj i najnerazvijenije zemlje srednje Afrike ne bi zavidile.
Crveni se moraju kazniti u TZ,da im se pokaze da ne moze svako selo biti vaznije od jednog od najvecih gradova u BiH. Kako igman i velez mogu dobiti novac od Federacije i Drzave( znam da i SDA igru tu ogromnu ulogu,ne samo crveni). Ali kako je moguce da svi profitiraju od izbora samo TZ jos nikad? Mozda zbog toga sto oni na vlasti znaju,da i kada bi fekalije dijelili gradjanima isti bi opet glasali za njih.
Nemoj misliti da sam za SDA jer njih smatram najvecim neprijateljima ove drzave i naroda,ali vrijeme je da i TZ "pokaze m.uda" na izborima i makne one kojima je TZ siguran izvor glasova bez obzira na uradjeno. Poredi TZ sa SA, BL i MO i vidjeti ces da je razlika izmedju njih i TZ kao TZ i Kalesije. Napravili su kasabu od grada a nikog ne zanima to,i dalje se ponosimo sto mi imamo vise zgrada od Zivinica i Lukavca.
TZ mora biti centar ulaganja svih iz kantona,sport i kultura u TZ moraju biti motor kantona,sada su,koliko god da se ti ljutio,na istom ili cak nizem nivou nego u ostalim gradovima i selima kantona.
Potpis.Mortus je napisao/la: ↑27 sep 2024, 12:17ko god misli da će promjenom sa SDP na SDA u Tuzli biti iša bolje taj nije uredu sa glavom.napapijri1987 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 11:55SDP -uj makar slamu jeo. Je li ti poznato ta ideologija biranja jednih te istih iako napredka nema ni na vidiku,svjetlo na kraju tunela ne da se ne vidi,ono uopste ne postoji. A sve to zarad ideologije " tri vjere jedna nacija". Da bi se malo furalo kako je TZ crvena a ti crveni napravise od TZ kasabu. Sport i kultura su u TZ umrli, infrastruktura takva da joj i najnerazvijenije zemlje srednje Afrike ne bi zavidile.
Crveni se moraju kazniti u TZ,da im se pokaze da ne moze svako selo biti vaznije od jednog od najvecih gradova u BiH. Kako igman i velez mogu dobiti novac od Federacije i Drzave( znam da i SDA igru tu ogromnu ulogu,ne samo crveni). Ali kako je moguce da svi profitiraju od izbora samo TZ jos nikad? Mozda zbog toga sto oni na vlasti znaju,da i kada bi fekalije dijelili gradjanima isti bi opet glasali za njih.
Nemoj misliti da sam za SDA jer njih smatram najvecim neprijateljima ove drzave i naroda,ali vrijeme je da i TZ "pokaze m.uda" na izborima i makne one kojima je TZ siguran izvor glasova bez obzira na uradjeno. Poredi TZ sa SA, BL i MO i vidjeti ces da je razlika izmedju njih i TZ kao TZ i Kalesije. Napravili su kasabu od grada a nikog ne zanima to,i dalje se ponosimo sto mi imamo vise zgrada od Zivinica i Lukavca.
TZ mora biti centar ulaganja svih iz kantona,sport i kultura u TZ moraju biti motor kantona,sada su,koliko god da se ti ljutio,na istom ili cak nizem nivou nego u ostalim gradovima i selima kantona.
pogledajte druge gradove i općine gdje ovi gospodare od rata na ovamo. Pogledajte samo FBiH i sve će biti jasno.
SDP i SDA su kriminalne organizacije pod velom stranke.
na žalost nema se neka jaka alternativa ovim strankama, jer i druge su nastale od otpadaka ove dvije gore navedene.
bilo ko da se umješa u stvari ove velike dvije stranke (kriminalne grupe), vrlo lako ga može pojesti mrak.
Čak vjerujem da tu ima i neki prećutni dogovor da SDP gosspodari većim lokalnim zajednicama (TUZLA, GRAČANICA, LUKAVAC i sl.)
a da SDA uzima redovno kanton i to je to. NE ZAVARAVAJMO SE. Na žalost mi smo prinuđeni ovo da trpimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.