FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 27 sep 2024, 09:48

Beduin je napisao/la:
27 sep 2024, 09:36
Uvijek se moze reci "doveli smo investitora, ali vi ste ga otjerali (Vinka)", ukoliko nesto krene po zlu. 😂
Jak investitor nema sta, mi imamo vise para od njega :rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 sep 2024, 10:02

Sretno s Azmirom jedini ispravan potez
Nadam se da ce te ostati u ligi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 27 sep 2024, 10:07

Ccccc čovjek iz Austrije sa koferom eura stiže a vi ste digli hajku protiv njega
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 sep 2024, 10:08

Hitman22 je napisao/la:
27 sep 2024, 10:07
Ccccc čovjek iz Austrije sa koferom eura stiže a vi ste digli hajku protiv njega
Dovodi Red Bull, a mi tako za njega :lolno:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 27 sep 2024, 10:13

jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 sep 2024, 11:10

tuzlanskasloboda je napisao/la:
27 sep 2024, 10:13
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
Dobra gudra :lol: :lol: :lolno: :lolno:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 27 sep 2024, 11:28

Sad ima sve sto nije imao onih godina jos uređeniji klub podrsku grada pa da ga vidimo.
Ps Moguc povratak Husrefa Musemica
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 sep 2024, 11:30

Sta god da uradi, gore ne moze biti od ovog trenutnog stanja. Sretno mu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 27 sep 2024, 11:30

Necu nista komentarisat dok ne bude bilo sta zvanicno.
A zatim cu dati svoj osvrt na situaciju.
Mozda se cuda dese, ne znam ali mi smo skoro ispali iz lige svakako ja nemam nikakva ocekivanja svakako rezultatski, ali organizaciono imam i o tome cu pricati. Koliko god da traje, klub se mora srediti jednom za sva vremena.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 27 sep 2024, 11:39

mirsonetz je napisao/la:
27 sep 2024, 11:28
Sad ima sve sto nije imao onih godina jos uređeniji klub podrsku grada pa da ga vidimo.
Ps Moguc povratak Husrefa Musemica
Nema od toga nista.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 27 sep 2024, 11:40

DamirT je napisao/la:
27 sep 2024, 11:30
Sta god da uradi, gore ne moze biti od ovog trenutnog stanja. Sretno mu.
Ako u 7 utakmica narednih skupimo 3 boda opet ce biti uspjesniji od njih....Tacno gore ne moze :urnebes:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 27 sep 2024, 11:49

Sergej Jakirovic novi trener :D

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 27 sep 2024, 11:50

Nisam očekivao da bi Azmir preuzimao sada klub u ovakvom stanju, ali on je čovjek koji ima uticaj, pare, zna sa parama, zna sa utakmicama i njihovom kupovinom a sigurno da ima i dugovanja i potraživanja od drugih klubova poradi rezultata. Tako da vjerujem da bi se Sloboda možda mogla provući na osnovu stvari mimo terena.
Pored toga, vjerujem da ima iskrene namjere i da voli Slobodu, toliko da daje vlastite pare, za razliku od nekih, i da mu je lična želja da našeto napravi od kluba. Sretno mu bilo ako dođe do toga.

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 27 sep 2024, 11:55

klasik je napisao/la:
26 sep 2024, 22:41
tuzlak1987 je napisao/la:
26 sep 2024, 22:20
Jedini nacin da sklonite Acu i ove je na izborima.
Oni su tu dok je SDP tu jer su oni vojnici te stranke. Nece pustiti nikog ko nije njihov. Dok vi spavate oni petljaju.
Jel to treba za SDA glasat?
SDP -uj makar slamu jeo 😂🤣🤣. Je li ti poznato ta ideologija biranja jednih te istih iako napredka nema ni na vidiku,svjetlo na kraju tunela ne da se ne vidi,ono uopste ne postoji. A sve to zarad ideologije " tri vjere jedna nacija". Da bi se malo furalo kako je TZ crvena a ti crveni napravise od TZ kasabu. Sport i kultura su u TZ umrli, infrastruktura takva da joj i najnerazvijenije zemlje srednje Afrike ne bi zavidile.
Crveni se moraju kazniti u TZ,da im se pokaze da ne moze svako selo biti vaznije od jednog od najvecih gradova u BiH. Kako igman i velez mogu dobiti novac od Federacije i Drzave( znam da i SDA igru tu ogromnu ulogu,ne samo crveni). Ali kako je moguce da svi profitiraju od izbora samo TZ jos nikad? Mozda zbog toga sto oni na vlasti znaju,da i kada bi fekalije dijelili gradjanima isti bi opet glasali za njih.
Nemoj misliti da sam za SDA jer njih smatram najvecim neprijateljima ove drzave i naroda,ali vrijeme je da i TZ "pokaze m.uda" na izborima i makne one kojima je TZ siguran izvor glasova bez obzira na uradjeno. Poredi TZ sa SA, BL i MO i vidjeti ces da je razlika izmedju njih i TZ kao TZ i Kalesije. Napravili su kasabu od grada a nikog ne zanima to,i dalje se ponosimo sto mi imamo vise zgrada od Zivinica i Lukavca.
TZ mora biti centar ulaganja svih iz kantona,sport i kultura u TZ moraju biti motor kantona,sada su,koliko god da se ti ljutio,na istom ili cak nizem nivou nego u ostalim gradovima i selima kantona.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 27 sep 2024, 12:02

Sutra po 3 bobe za bijeg saa dna tabele
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 27 sep 2024, 12:13

Jel ima neko provjerene informacije za Azmira? Sportske ne uzimam više ko relevantne jer po njima je Azmir proglašen bio za predsjednika u ponedjeljak, a u srijedu Vinko, pa evo sad opet Azmir.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 sep 2024, 12:17

napapijri1987 je napisao/la:
27 sep 2024, 11:55
klasik je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
26 sep 2024, 22:20
Jedini nacin da sklonite Acu i ove je na izborima.
Oni su tu dok je SDP tu jer su oni vojnici te stranke. Nece pustiti nikog ko nije njihov. Dok vi spavate oni petljaju.
SDP -uj makar slamu jeo 😂🤣🤣. Je li ti poznato ta ideologija biranja jednih te istih iako napredka nema ni na vidiku,svjetlo na kraju tunela ne da se ne vidi,ono uopste ne postoji. A sve to zarad ideologije " tri vjere jedna nacija". Da bi se malo furalo kako je TZ crvena a ti crveni napravise od TZ kasabu. Sport i kultura su u TZ umrli, infrastruktura takva da joj i najnerazvijenije zemlje srednje Afrike ne bi zavidile.
Crveni se moraju kazniti u TZ,da im se pokaze da ne moze svako selo biti vaznije od jednog od najvecih gradova u BiH. Kako igman i velez mogu dobiti novac od Federacije i Drzave( znam da i SDA igru tu ogromnu ulogu,ne samo crveni). Ali kako je moguce da svi profitiraju od izbora samo TZ jos nikad? Mozda zbog toga sto oni na vlasti znaju,da i kada bi fekalije dijelili gradjanima isti bi opet glasali za njih.
Nemoj misliti da sam za SDA jer njih smatram najvecim neprijateljima ove drzave i naroda,ali vrijeme je da i TZ "pokaze m.uda" na izborima i makne one kojima je TZ siguran izvor glasova bez obzira na uradjeno. Poredi TZ sa SA, BL i MO i vidjeti ces da je razlika izmedju njih i TZ kao TZ i Kalesije. Napravili su kasabu od grada a nikog ne zanima to,i dalje se ponosimo sto mi imamo vise zgrada od Zivinica i Lukavca.
TZ mora biti centar ulaganja svih iz kantona,sport i kultura u TZ moraju biti motor kantona,sada su,koliko god da se ti ljutio,na istom ili cak nizem nivou nego u ostalim gradovima i selima kantona.
ko god misli da će promjenom sa SDP na SDA u Tuzli biti iša bolje taj nije uredu sa glavom.
pogledajte druge gradove i općine gdje ovi gospodare od rata na ovamo. Pogledajte samo FBiH i sve će biti jasno.
SDP i SDA su kriminalne organizacije pod velom stranke.
na žalost nema se neka jaka alternativa ovim strankama, jer i druge su nastale od otpadaka ove dvije gore navedene.
bilo ko da se umješa u stvari ove velike dvije stranke (kriminalne grupe), vrlo lako ga može pojesti mrak.

Čak vjerujem da tu ima i neki prećutni dogovor da SDP gosspodari većim lokalnim zajednicama (TUZLA, GRAČANICA, LUKAVAC i sl.)
a da SDA uzima redovno kanton i to je to. NE ZAVARAVAJMO SE. Na žalost mi smo prinuđeni ovo da trpimo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 sep 2024, 12:19

Mortus je napisao/la:
27 sep 2024, 12:17
napapijri1987 je napisao/la:
27 sep 2024, 11:55
klasik je napisao/la:

ko god misli da će promjenom sa SDP na SDA u Tuzli biti iša bolje taj nije uredu sa glavom.
pogledajte druge gradove i općine gdje ovi gospodare od rata na ovamo. Pogledajte samo FBiH i sve će biti jasno.
SDP i SDA su kriminalne organizacije pod velom stranke.
na žalost nema se neka jaka alternativa ovim strankama, jer i druge su nastale od otpadaka ove dvije gore navedene.
bilo ko da se umješa u stvari ove velike dvije stranke (kriminalne grupe), vrlo lako ga može pojesti mrak.

Čak vjerujem da tu ima i neki prećutni dogovor da SDP gosspodari većim lokalnim zajednicama (TUZLA, GRAČANICA, LUKAVAC i sl.)
a da SDA uzima redovno kanton i to je to. NE ZAVARAVAJMO SE. Na žalost mi smo prinuđeni ovo da trpimo.
Potpis.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 sep 2024, 12:23

Lakse se dise :D
🔴⚫️

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 27 sep 2024, 12:34

Pa jesmi li se mi sad ovdje usaglasili uopste za sta smo?
Austrijske eure ili A.H. KM/USA Dolar
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: PitaKupusnjacaTZ, Tzhc075 i 13 gostiju.