Nisam insajder, ali mogu pokušatSunderland je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:12Nisam insajder ali et kao da nesto znam![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sunderland
- Kontakt:
Evo odmah ovi Slobodasi udruzenje se reklamira preko
oficijalnih kanala Slobode to je tako tresh, nadam se da nece biti to praksa stalna.
oficijalnih kanala Slobode to je tako tresh, nadam se da nece biti to praksa stalna.
Sloboda je moja nacija
Ako u naredne dvije utakmice ne osvojimo 6 bodova
(Sloga D. i GOŠK) ispadamo vrlo vjerovatno jer je poslije raspored katastrofa.
Hajde sutra bar 1-0, bar jednom da nas obradujete.
Ovo sto sam do sad gledao stvarno je lose izgledalo, blago receno.
(Sloga D. i GOŠK) ispadamo vrlo vjerovatno jer je poslije raspored katastrofa.
Hajde sutra bar 1-0, bar jednom da nas obradujete.
Ovo sto sam do sad gledao stvarno je lose izgledalo, blago receno.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Poznato je u kakvom odnosu su Azmir i Zeba vec odaavno, a i zna se Azmirovo misljenje o Zebi i utakmici sa Radnikom kad je zvao prije tekme na Tusnju svoje ljude zbog "nekih informacija" koje su dosle tad prije utakmice.
Sve ostalo je historija.
Vidicemo kakav susret ce imati u zajednickom timu, ako do toga dodje. AKO
Sve ostalo je historija.
Vidicemo kakav susret ce imati u zajednickom timu, ako do toga dodje. AKO
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sutra oproštajna utakmica za trenera i sportskog direktora pa neka nas obraduju pobjedom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
ako bogda,da ih ne gledamo vise ni jednog
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
I sta bi jel bitno sad ko su novi ljudi u skupstini?
Ovi se skroz rasipaju? Jos 4 nova clana sutra.Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave
DEskDEsk27. 09. 2024.Fudbal, Izdvajamo, Sport, Vijesti
(Novi saziv Skupštine FK Sloboda već od sutra stupa na scenu – Foto: TL)
Tuzlanska Sloboda od danas ima novu Skupštinu, odlučeno je na današnjoj sjednici najvišeg klupskog tijela.
Dosadašnji predsjednik Skupštine Aleksandar Jović, zajedno sa još 16 članova, podnio je ostavku.
U novi saziv imenovano je 17 članova, naknadno će biti izabrana još četiri. Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave.
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Rasuli ih ko rižu izgleda?Skver je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:51Ovi se skroz rasipaju? Jos 4 nova clana sutra.Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave
DEskDEsk27. 09. 2024.Fudbal, Izdvajamo, Sport, Vijesti
(Novi saziv Skupštine FK Sloboda već od sutra stupa na scenu – Foto: TL)
Tuzlanska Sloboda od danas ima novu Skupštinu, odlučeno je na današnjoj sjednici najvišeg klupskog tijela.
Dosadašnji predsjednik Skupštine Aleksandar Jović, zajedno sa još 16 članova, podnio je ostavku.
U novi saziv imenovano je 17 članova, naknadno će biti izabrana još četiri. Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Nije važno sad , a prije je bilo važno jer Šećer ove na daljinski palio pa tek tako da znamo ko su
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- RollingPaper
- Kontakt:
Ko vodi zvanične stranice, nek se malo ne zanosi sa hashtagovima. #SamoSloboda je naš hashtag i ako ćete već pisat, napišite samo njeg. Nema potrebe redat ove ostale kao da je neki fan profil a ne zvanična, izgleda neozbiljno.
Pogledajte malo kako rade ostali klubovi.
I ovo reklamiranje udruženja na kraju, takođe je malo neprofesionalno i neozbiljno.
Pogledajte malo kako rade ostali klubovi.
I ovo reklamiranje udruženja na kraju, takođe je malo neprofesionalno i neozbiljno.
-
costacurta08
- Kontakt:
konačno nešto!
Eh sad,
Azmir više nije onaj isti od prije par godina, nema više toliki uticaj, moć i novac ali ima mogućnost da dovede neke sponzore koji bi mogli promijenti puno toga.
Očekujem do zime da se osvoji bodova dovoljno da se na proljeće muški pobijemo sa svima i osiguramo opstanak.
Želim da vjerujem da je ovo početak kraja goFnarima i dželatima ovog kluba a i sporta u gradu.
Trebaće podrška viših nivoa vlasti ali sve transparentno da bude, para ima u gradu ali moraju se postaviti i poštovati pravila i vjerujem u dobrobit već na proljeće.
Rašćerat menadžere i ostale kavziqurce "sportske radnike"
Urediti omladinski pogon, tu je najveći potencijal ali i najveći haos. **** motkom potjerati roditelje i ostaviti neke od trenera koji žele reziltat i samo to im je bitno.
Ima posla dok se sve to raščisti ali evo ja prvi sutra dolazim sa djetetom i dajem podršku ovoj promjeni, vidjećemo koliko sam u pravu sa procjenom.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da se ovdje ne radi o rezultatima prvenstveno, po meni je raja najviše zamjerila što se išlo u tačku neku sa tvrdoglavošću, da ne kažem da se bilo drsko i bezobrazno nekad, izričito, bez prihvaćanja tuđih mišljenja i prijedloga nego su samo jedna mišljenja bila tačna i ispravna. Na tome se moralo poraditi i povesti računa. Ako i stara i nova Uprava imaju isti cilj a to je FK SLOBODA TUZLA, moglo se i zajedno sjesti i tražiti rješenje.BatistutA19 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:41Da vam cestitatam i pozelim srecu ,eto dobil ste po zelji sve, predsjednika Azmira , imace vecinu ne mozete vise rec neko mu neda sabotira .Sad je do njeg i njegove iskrene namjere DA ili NE a to ce vreme pokazat njegove namjere.Mač sa 2 ostrice po meni a prethodna uprava je bilo stabilizacija ali ne moze i rezultat ,vi nemate zivaca cekat to,vi niste za to ovo je za vas RIZIK , sad imate investitora i sve po zeljama vasim.
Opstanak bez problema mozete obezbijedit na trzistu sad ima igraca ,trenera a puno utakmica do kraja.Sad je sve na njemu,on ako je iskren ispadanje ne moze bit
Na kraju se išlo i u krajnost - “nećemo sad nikako otić”.
Namjere korektne stoje po meni i ganjali su sponzore kad je bilo teško koliko su mogli. To nije lagan posao.
A ovo drugo za opstanak, vjerujem da je Azmir prilikom preuzimanja rekao da to nije lagana misija i da je ne može obećati niko u trenutnom sazivu.
Mislim i prošla uprava da se bazirala na ono što ima i da se ne troši puno i to je ok zamisao. Teško je razumjeti to nekad al kad nema - nema. Po mom mišljenju je u ovom slučaju bilo bolje rješenje jedan kvalitetan nego dva prosječna, na kraju ih se nabacalo dosta lutajući.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
U koliko je zakazana skupstina ?
Husic ako vam dodje sigurno ce bit boljepo vas nego bilo koji tip koji je bio do sad..
E sad koliko bolje neznam, ali znam da je bh fudbal dosta skuplji nego prije 5-6 godina, takodje Husicev biznis u Americi je 60% slabi nego prije 5-6 godina, svi trucking business u USA su ukurcu teskom zadnjih 3-4 godine..
Takodje pisalo se na tuzla city da se rastavio sa zenom neznam jel to sta utjecalo na biznis..
Al dobra je stvar po vas to zato sto on voli fudbal i nije sirotinja ko predhodnici koji i da mogu nebi dali ako nebi sta kogli dobit od kluba..
Netreba zaboravit da je Husic preko milion eura oprostio slobodi dok onaj tip za 300 k km vas je tuzio
E sad koliko bolje neznam, ali znam da je bh fudbal dosta skuplji nego prije 5-6 godina, takodje Husicev biznis u Americi je 60% slabi nego prije 5-6 godina, svi trucking business u USA su ukurcu teskom zadnjih 3-4 godine..
Takodje pisalo se na tuzla city da se rastavio sa zenom neznam jel to sta utjecalo na biznis..
Al dobra je stvar po vas to zato sto on voli fudbal i nije sirotinja ko predhodnici koji i da mogu nebi dali ako nebi sta kogli dobit od kluba..
Netreba zaboravit da je Husic preko milion eura oprostio slobodi dok onaj tip za 300 k km vas je tuzio
Druže čovjek je uložio u fabriku Aluminija u Brčkom 330 miliona i ta fabrika počinje sa radom ovaj mjesec...Nema za njega zime...Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 08:02Husic ako vam dodje sigurno ce bit boljepo vas nego bilo koji tip koji je bio do sad..
Divkovic hoce da bude predsjednik, a ne zna poslati pravilnu prijavu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
montolivo18
- Kontakt:
Skupština će biti prije utakmice sa Slogom. Ako neko želi sva imena iz Skupštine, pišite PP. 
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Atletičar, kakvo je stanje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.