Nisam insajder, ali mogu pokušatSunderland je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:12Nisam insajder ali et kao da nesto znam![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nisam insajder, ali mogu pokušatSunderland je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:12Nisam insajder ali et kao da nesto znam![]()
ako bogda,da ih ne gledamo vise ni jednog
Ovi se skroz rasipaju? Jos 4 nova clana sutra.Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave
DEskDEsk27. 09. 2024.Fudbal, Izdvajamo, Sport, Vijesti
(Novi saziv Skupštine FK Sloboda već od sutra stupa na scenu – Foto: TL)
Tuzlanska Sloboda od danas ima novu Skupštinu, odlučeno je na današnjoj sjednici najvišeg klupskog tijela.
Dosadašnji predsjednik Skupštine Aleksandar Jović, zajedno sa još 16 članova, podnio je ostavku.
U novi saziv imenovano je 17 članova, naknadno će biti izabrana još četiri. Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave.
Rasuli ih ko rižu izgleda?Skver je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:51Ovi se skroz rasipaju? Jos 4 nova clana sutra.Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave
DEskDEsk27. 09. 2024.Fudbal, Izdvajamo, Sport, Vijesti
(Novi saziv Skupštine FK Sloboda već od sutra stupa na scenu – Foto: TL)
Tuzlanska Sloboda od danas ima novu Skupštinu, odlučeno je na današnjoj sjednici najvišeg klupskog tijela.
Dosadašnji predsjednik Skupštine Aleksandar Jović, zajedno sa još 16 članova, podnio je ostavku.
U novi saziv imenovano je 17 članova, naknadno će biti izabrana još četiri. Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave.
Nije važno sad , a prije je bilo važno jer Šećer ove na daljinski palio pa tek tako da znamo ko su
Mislim da se ovdje ne radi o rezultatima prvenstveno, po meni je raja najviše zamjerila što se išlo u tačku neku sa tvrdoglavošću, da ne kažem da se bilo drsko i bezobrazno nekad, izričito, bez prihvaćanja tuđih mišljenja i prijedloga nego su samo jedna mišljenja bila tačna i ispravna. Na tome se moralo poraditi i povesti računa. Ako i stara i nova Uprava imaju isti cilj a to je FK SLOBODA TUZLA, moglo se i zajedno sjesti i tražiti rješenje.BatistutA19 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:41Da vam cestitatam i pozelim srecu ,eto dobil ste po zelji sve, predsjednika Azmira , imace vecinu ne mozete vise rec neko mu neda sabotira .Sad je do njeg i njegove iskrene namjere DA ili NE a to ce vreme pokazat njegove namjere.Mač sa 2 ostrice po meni a prethodna uprava je bilo stabilizacija ali ne moze i rezultat ,vi nemate zivaca cekat to,vi niste za to ovo je za vas RIZIK , sad imate investitora i sve po zeljama vasim.
Opstanak bez problema mozete obezbijedit na trzistu sad ima igraca ,trenera a puno utakmica do kraja.Sad je sve na njemu,on ako je iskren ispadanje ne moze bit
Druže čovjek je uložio u fabriku Aluminija u Brčkom 330 miliona i ta fabrika počinje sa radom ovaj mjesec...Nema za njega zime...Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 08:02Husic ako vam dodje sigurno ce bit boljepo vas nego bilo koji tip koji je bio do sad..
E sad koliko bolje neznam, ali znam da je bh fudbal dosta skuplji nego prije 5-6 godina, takodje Husicev biznis u Americi je 60% slabi nego prije 5-6 godina, svi trucking business u USA su ukurcu teskom zadnjih 3-4 godine..
Takodje pisalo se na tuzla city da se rastavio sa zenom neznam jel to sta utjecalo na biznis..
Al dobra je stvar po vas to zato sto on voli fudbal i nije sirotinja ko predhodnici koji i da mogu nebi dali ako nebi sta kogli dobit od kluba..
Netreba zaboravit da je Husic preko milion eura oprostio slobodi dok onaj tip za 300 k km vas je tuzio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.