FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 27 sep 2024, 23:19

Sunderland je napisao/la:
27 sep 2024, 23:12
Sky9 je napisao/la:
27 sep 2024, 23:10
Sunderland je napisao/la:
27 sep 2024, 23:00

Zasad ide dobro sve sto sam rekao :)
:kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:

Kralj Sunderland :ljepota:

Slobodom opijeni, Slobodom bolesni, u grob će nas otjerati Svetinja naša :D
Nisam insajder ali et kao da nesto znam :)
Nisam insajder, ali mogu pokušat :P
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 sep 2024, 23:21

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 27 sep 2024, 23:22

Evo odmah ovi Slobodasi udruzenje se reklamira preko
oficijalnih kanala Slobode to je tako tresh, nadam se da nece biti to praksa stalna.
Sloboda je moja nacija

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 27 sep 2024, 23:25

Ako u naredne dvije utakmice ne osvojimo 6 bodova
(Sloga D. i GOŠK) ispadamo vrlo vjerovatno jer je poslije raspored katastrofa.
Hajde sutra bar 1-0, bar jednom da nas obradujete.
Ovo sto sam do sad gledao stvarno je lose izgledalo, blago receno.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2024, 23:32

Poznato je u kakvom odnosu su Azmir i Zeba vec odaavno, a i zna se Azmirovo misljenje o Zebi i utakmici sa Radnikom kad je zvao prije tekme na Tusnju svoje ljude zbog "nekih informacija" koje su dosle tad prije utakmice.
Sve ostalo je historija.

Vidicemo kakav susret ce imati u zajednickom timu, ako do toga dodje. AKO
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 27 sep 2024, 23:34

Sutra oproštajna utakmica za trenera i sportskog direktora pa neka nas obraduju pobjedom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 sep 2024, 23:46

Hitman22 je napisao/la:
27 sep 2024, 23:34
Sutra oproštajna utakmica za trenera i sportskog direktora pa neka nas obraduju pobjedom
ako bogda,da ih ne gledamo vise ni jednog :mrgreen: :mrgreen:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 sep 2024, 23:48

I sta bi jel bitno sad ko su novi ljudi u skupstini?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 sep 2024, 23:51

Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave

DEskDEsk27. 09. 2024.Fudbal, Izdvajamo, Sport, Vijesti

(Novi saziv Skupštine FK Sloboda već od sutra stupa na scenu – Foto: TL)

Tuzlanska Sloboda od danas ima novu Skupštinu, odlučeno je na današnjoj sjednici najvišeg klupskog tijela.

Dosadašnji predsjednik Skupštine Aleksandar Jović, zajedno sa još 16 članova, podnio je ostavku.

U novi saziv imenovano je 17 članova, naknadno će biti izabrana još četiri. Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave.
Ovi se skroz rasipaju? Jos 4 nova clana sutra.
🔴⚫️

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 27 sep 2024, 23:56

Skver je napisao/la:
27 sep 2024, 23:51
Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave

DEskDEsk27. 09. 2024.Fudbal, Izdvajamo, Sport, Vijesti

(Novi saziv Skupštine FK Sloboda već od sutra stupa na scenu – Foto: TL)

Tuzlanska Sloboda od danas ima novu Skupštinu, odlučeno je na današnjoj sjednici najvišeg klupskog tijela.

Dosadašnji predsjednik Skupštine Aleksandar Jović, zajedno sa još 16 članova, podnio je ostavku.

U novi saziv imenovano je 17 članova, naknadno će biti izabrana još četiri. Već za sutra potpredsjednik Nedžad Bijesović je zakazao novu sjednicu na kojoj će se izabrati predsjednik Skupštine i mandatar za sastav nove uprave.
Ovi se skroz rasipaju? Jos 4 nova clana sutra.
Rasuli ih ko rižu izgleda?
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 27 sep 2024, 23:56

klasik je napisao/la:
27 sep 2024, 23:48
I sta bi jel bitno sad ko su novi ljudi u skupstini?
Nije važno sad , a prije je bilo važno jer Šećer ove na daljinski palio pa tek tako da znamo ko su
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 28 sep 2024, 01:11

Ko vodi zvanične stranice, nek se malo ne zanosi sa hashtagovima. #SamoSloboda je naš hashtag i ako ćete već pisat, napišite samo njeg. Nema potrebe redat ove ostale kao da je neki fan profil a ne zvanična, izgleda neozbiljno.

Pogledajte malo kako rade ostali klubovi.

I ovo reklamiranje udruženja na kraju, takođe je malo neprofesionalno i neozbiljno.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 28 sep 2024, 02:45

:clap: !!
konačno nešto!
Eh sad,
Azmir više nije onaj isti od prije par godina, nema više toliki uticaj, moć i novac ali ima mogućnost da dovede neke sponzore koji bi mogli promijenti puno toga.
Očekujem do zime da se osvoji bodova dovoljno da se na proljeće muški pobijemo sa svima i osiguramo opstanak.
Želim da vjerujem da je ovo početak kraja goFnarima i dželatima ovog kluba a i sporta u gradu.
Trebaće podrška viših nivoa vlasti ali sve transparentno da bude, para ima u gradu ali moraju se postaviti i poštovati pravila i vjerujem u dobrobit već na proljeće.
Rašćerat menadžere i ostale kavziqurce "sportske radnike"
Urediti omladinski pogon, tu je najveći potencijal ali i najveći haos. **** motkom potjerati roditelje i ostaviti neke od trenera koji žele reziltat i samo to im je bitno.
Ima posla dok se sve to raščisti ali evo ja prvi sutra dolazim sa djetetom i dajem podršku ovoj promjeni, vidjećemo koliko sam u pravu sa procjenom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 sep 2024, 07:39

BatistutA19 je napisao/la:
27 sep 2024, 21:41
Da vam cestitatam i pozelim srecu ,eto dobil ste po zelji sve, predsjednika Azmira , imace vecinu ne mozete vise rec neko mu neda sabotira .Sad je do njeg i njegove iskrene namjere DA ili NE a to ce vreme pokazat njegove namjere.Mač sa 2 ostrice po meni a prethodna uprava je bilo stabilizacija ali ne moze i rezultat ,vi nemate zivaca cekat to,vi niste za to ovo je za vas RIZIK , sad imate investitora i sve po zeljama vasim.

Opstanak bez problema mozete obezbijedit na trzistu sad ima igraca ,trenera a puno utakmica do kraja.Sad je sve na njemu,on ako je iskren ispadanje ne moze bit
Mislim da se ovdje ne radi o rezultatima prvenstveno, po meni je raja najviše zamjerila što se išlo u tačku neku sa tvrdoglavošću, da ne kažem da se bilo drsko i bezobrazno nekad, izričito, bez prihvaćanja tuđih mišljenja i prijedloga nego su samo jedna mišljenja bila tačna i ispravna. Na tome se moralo poraditi i povesti računa. Ako i stara i nova Uprava imaju isti cilj a to je FK SLOBODA TUZLA, moglo se i zajedno sjesti i tražiti rješenje.

Na kraju se išlo i u krajnost - “nećemo sad nikako otić”.
Namjere korektne stoje po meni i ganjali su sponzore kad je bilo teško koliko su mogli. To nije lagan posao.

A ovo drugo za opstanak, vjerujem da je Azmir prilikom preuzimanja rekao da to nije lagana misija i da je ne može obećati niko u trenutnom sazivu.

Mislim i prošla uprava da se bazirala na ono što ima i da se ne troši puno i to je ok zamisao. Teško je razumjeti to nekad al kad nema - nema. Po mom mišljenju je u ovom slučaju bilo bolje rješenje jedan kvalitetan nego dva prosječna, na kraju ih se nabacalo dosta lutajući.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 sep 2024, 08:02

U koliko je zakazana skupstina ?
🔴⚫️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 sep 2024, 08:02

Husic ako vam dodje sigurno ce bit boljepo vas nego bilo koji tip koji je bio do sad..

E sad koliko bolje neznam, ali znam da je bh fudbal dosta skuplji nego prije 5-6 godina, takodje Husicev biznis u Americi je 60% slabi nego prije 5-6 godina, svi trucking business u USA su ukurcu teskom zadnjih 3-4 godine..

Takodje pisalo se na tuzla city da se rastavio sa zenom neznam jel to sta utjecalo na biznis..

Al dobra je stvar po vas to zato sto on voli fudbal i nije sirotinja ko predhodnici koji i da mogu nebi dali ako nebi sta kogli dobit od kluba..

Netreba zaboravit da je Husic preko milion eura oprostio slobodi dok onaj tip za 300 k km vas je tuzio

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 28 sep 2024, 08:30

Pitar6785 je napisao/la:
28 sep 2024, 08:02
Husic ako vam dodje sigurno ce bit boljepo vas nego bilo koji tip koji je bio do sad..

E sad koliko bolje neznam, ali znam da je bh fudbal dosta skuplji nego prije 5-6 godina, takodje Husicev biznis u Americi je 60% slabi nego prije 5-6 godina, svi trucking business u USA su ukurcu teskom zadnjih 3-4 godine..

Takodje pisalo se na tuzla city da se rastavio sa zenom neznam jel to sta utjecalo na biznis..

Al dobra je stvar po vas to zato sto on voli fudbal i nije sirotinja ko predhodnici koji i da mogu nebi dali ako nebi sta kogli dobit od kluba..

Netreba zaboravit da je Husic preko milion eura oprostio slobodi dok onaj tip za 300 k km vas je tuzio
Druže čovjek je uložio u fabriku Aluminija u Brčkom 330 miliona i ta fabrika počinje sa radom ovaj mjesec...Nema za njega zime...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 sep 2024, 08:34

Divkovic hoce da bude predsjednik, a ne zna poslati pravilnu prijavu :lol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 28 sep 2024, 08:37

Skupština će biti prije utakmice sa Slogom. Ako neko želi sva imena iz Skupštine, pišite PP. :D

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 28 sep 2024, 08:38

Atletičar, kakvo je stanje?

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.