Pa nismo valjda Zimbabwe da na jednoj utakmici mozes nositi dres broj 13 a na sledecoj drugi broj! Valjda ako Rova jednom obuce dres sa brojem 13,nosi ga do kraja sezone!
Eto vidis, ja nemam pojma koji broj nosi Rovcanin u Velezu. Nisam ga gledao ni jednom otkad je otisao tamo. Jedina greska je sto sam napisao "taj broj je nosio protiv Olimpcia" i to priznajem a sve ostalo nema nikakve "nevjestosti" a posebno nekog provociranja, ako je neko na to otisao.Neprilagodjen je napisao/la:Stole se malo pravi nevjest![]()
Pa nismo valjda Zimbabwe da na jednoj utakmici mozes nositi dres broj 13 a na sledecoj drugi broj! Valjda ako Rova jednom obuce dres sa brojem 13,nosi ga do kraja sezone!
Eto tebi ćemo reći.seven je napisao/la:RA je li dolazite u Gradačac?
Ma poima ti nema taj jaranStole iz Bora je napisao/la:Iskreno, mene ne zanima ali jaran je bio na utakmici pa pita onako ko je br. 13. On je navijac Sarajeva pa mozda zato nije prepoznao Rovcanina. Kaze brz je, da nije taj neki Demic.Mont0 je napisao/la:13. je protiv Olimpica bio Rovcanin. Asistencija + pogodjena stativa sa preko 25 metara iskosa, na prazan gol, ako vas zanima.Stole iz Bora je napisao/la:Koji je igrac sa brojem 13 u Velezu? Taj broj je nosio protiv Olimpica. Jeli to Demić?
Hvala na odgovoru.
NeToBoLa je napisao/la:Eto tebi ćemo reći.seven je napisao/la:RA je li dolazite u Gradačac?![]()
Ma brato, glupo ti pitanja. Bez uvrede.
Sta cete dzaba dolaziti, :Djos gluplji tvoj odgovorNeToBoLa je napisao/la:Eto tebi ćemo reći.seven je napisao/la:RA je li dolazite u Gradačac?![]()
Ma brato, glupo ti pitanja. Bez uvrede.
"Mnogi misle da nismo u redu , da nas treba voditi na posmatranje"Titova-Juga je napisao/la:
Bola pusti bilo i Velez je bio sila nekad u fudbalu, zna se zasto je i kako nastao Zrinjski i stohercegovac-um je napisao/la:Mostaraca je bilo i 1905 kad su ga osnovali!drH(za PES 6) je napisao/la:Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit
Kamo srece da nije bilo ratova i gluposti danas bi imali normalan rivalitet a ne "bolestan".
Pozdrav vama!
Evo napisi zasto je nastao 1905,ak neces ovdje onda na PP.Kome su se tad protivili?Partizanima???Adnel je napisao/la:Bola pusti bilo i Velez je bio sila nekad u fudbalu, zna se zasto je i kako nastao Zrinjski i stohercegovac-um je napisao/la:Mostaraca je bilo i 1905 kad su ga osnovali!drH(za PES 6) je napisao/la:Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit
Kamo srece da nije bilo ratova i gluposti danas bi imali normalan rivalitet a ne "bolestan".
Pozdrav vama!.
Tebe vuce bogami na temu Velez. Pravis se naivan a i sam znas da se sva prica Veleza i Zrinjskog sazme u 4 rijeci : Nekom rat nekom brat. Samo mora se imati dobar zeludac da se svari to sto jedan prijasnji navijac Veleza a sada Zrinjskog prozivljava negdje u svijesti.hercegovac-um je napisao/la:Hahahah sto smo osjetljivi na prvog mostarskog nogometnog kluba i naravno na prvog osvajaca drzavnog prvenstva!drH je napisao/la:Nije ovo tema o sugavom kvazi klubu iz Medjugorja nego o mostarskom Velezu. Imaju oni svoju temu pa tamo o njima smrdite!![]()
Netko reosonovan u medjugorju netko ugasen 1991 a 1995 ubacio famozno H,a sada nakon svih prevrtanja vratise prije par godina petokraku ,obljetnicu slave ,vise u mene 98 god. bilo ljudi na "krizmi" nego u vas na obljetnici RA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.