RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
"Mnogi misle da nismo u redu , da nas treba voditi na posmatranje"Titova-Juga je napisao/la:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
hahahha mrzimo Torcidu jer su ciglom u glavu Forzu udarili. Znaci to je razlog zasto je godinu dana nakon ovog izdao Velez i Red Army, poremetilo mu su nesto u glavi!
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
Forca i dan danas ima u sobu na zidu gomilu slika Veleža i Red Army-a.
... samo jedan klub istinski se voli od rođenja... zna se koji !

... samo jedan klub istinski se voli od rođenja... zna se koji !
Who dares, wins !
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit 
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
Bola pusti bilo i Velez je bio sila nekad u fudbalu, zna se zasto je i kako nastao Zrinjski i stohercegovac-um je napisao/la:Mostaraca je bilo i 1905 kad su ga osnovali!drH(za PES 6) je napisao/la:Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit
Kamo srece da nije bilo ratova i gluposti danas bi imali normalan rivalitet a ne "bolestan".
Pozdrav vama!
Samo jedan klub Velež Mostar
Evo napisi zasto je nastao 1905,ak neces ovdje onda na PP.Kome su se tad protivili?Partizanima???Adnel je napisao/la:Bola pusti bilo i Velez je bio sila nekad u fudbalu, zna se zasto je i kako nastao Zrinjski i stohercegovac-um je napisao/la:Mostaraca je bilo i 1905 kad su ga osnovali!drH(za PES 6) je napisao/la:Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit
Kamo srece da nije bilo ratova i gluposti danas bi imali normalan rivalitet a ne "bolestan".
Pozdrav vama!.
Nije ovo tema o sugavom kvazi klubu iz Medjugorja nego o mostarskom Velezu. Imaju oni svoju temu pa tamo o njima smrdite!
U tebe ili u njega ? 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@hercegovac-um
Aloo, imaš gore u ovoj desnoj ćoši ovu crticu, neke kvadratiće i X. Ti klikni na X !! Onda zovni tatu i dedu, pitaj ih za koga su oni navijali, ko je pravi mostarski klub. Kad ti oni odgovore onda idi u krevet, hapu i na spavanje
Pijući hapu razmišljaj o svojoj budućnosti, gdje ti mladost propada - uz hinjski. Ako dođeš sebi, slobodno obuci dedin dres sa petokrakom i dođi na našu tribinu. Svi imaju pravo na popravni 
Aloo, imaš gore u ovoj desnoj ćoši ovu crticu, neke kvadratiće i X. Ti klikni na X !! Onda zovni tatu i dedu, pitaj ih za koga su oni navijali, ko je pravi mostarski klub. Kad ti oni odgovore onda idi u krevet, hapu i na spavanje
Sretno Abidal :´(
Ne budi Morientes. Može li ti se fino objasniti da nas zaboli neka stvar za tebe i tvoje mišljenje ?
Who dares, wins !
Tebe vuce bogami na temu Velez. Pravis se naivan a i sam znas da se sva prica Veleza i Zrinjskog sazme u 4 rijeci : Nekom rat nekom brat. Samo mora se imati dobar zeludac da se svari to sto jedan prijasnji navijac Veleza a sada Zrinjskog prozivljava negdje u svijesti.hercegovac-um je napisao/la:Hahahah sto smo osjetljivi na prvog mostarskog nogometnog kluba i naravno na prvog osvajaca drzavnog prvenstva!drH je napisao/la:Nije ovo tema o sugavom kvazi klubu iz Medjugorja nego o mostarskom Velezu. Imaju oni svoju temu pa tamo o njima smrdite!![]()
Netko reosonovan u medjugorju netko ugasen 1991 a 1995 ubacio famozno H,a sada nakon svih prevrtanja vratise prije par godina petokraku ,obljetnicu slave ,vise u mene 98 god. bilo ljudi na "krizmi" nego u vas na obljetnici RA
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kisla ti gloova bola,koliko ti je godina tlinest ?hercegovac-um je napisao/la:Laku noc komunjare stare!
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Jel to ti tata rekao da dodjes na nasu temu da vidis sta ima novo o Velezu,,,
JHEBO TI COVJEKA KOJI PREKO NOCI MJENJA DRES
FUJJJ
JHEBO TI COVJEKA KOJI PREKO NOCI MJENJA DRES
FUJJJ
- Titova-Juga
- Kontakt:
drH(za PES 6) je napisao/la:Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma sta ti je oni su izmislii Ultra scenu i oni su pravi Mostarci mi svi ostali smo seljaci a sve Cimljani okupirali im tribinu i glavna pjesma im je MI smo Us...ase sta je sta je pa to je dovoljno da se vidi kakvi su brđani.
Vozdra raja. Dokle se stiglo sa stadionom, valjda neko od vas prati radove i da li će se na ljeto išta dalje raditi?
Samo još da poželim puno sreće u subotu protiv zvijezde, valjda neće biti pritiska od strane domaćina na veležove igrače, jer i jesenas u mostaru je bilo sve fer i korektno...
Samo još da poželim puno sreće u subotu protiv zvijezde, valjda neće biti pritiska od strane domaćina na veležove igrače, jer i jesenas u mostaru je bilo sve fer i korektno...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA.
Dok Red Army slavi svojih 30 godina, evo dokumentarca iz 1991 - kada je RA bio i najstarija BH navijacka skupina ali i jedina registrovana navijacka grupa u Jugi.
Pogledajte (minut 2:24) kako se danasnje vodje Ultrasa iz Cima kunu u Velez 1991 sa crvenim salom oko vrata. A samo godinu dana poslije, ti isti (ne)ljudi su radi nacionalizma i mrznje "svih onih drugih" okrenuli ledja Velezu.
uzivajte u dokumentarcu:
[youtube][/youtube]
Dok Red Army slavi svojih 30 godina, evo dokumentarca iz 1991 - kada je RA bio i najstarija BH navijacka skupina ali i jedina registrovana navijacka grupa u Jugi.
Pogledajte (minut 2:24) kako se danasnje vodje Ultrasa iz Cima kunu u Velez 1991 sa crvenim salom oko vrata. A samo godinu dana poslije, ti isti (ne)ljudi su radi nacionalizma i mrznje "svih onih drugih" okrenuli ledja Velezu.
uzivajte u dokumentarcu:
[youtube][/youtube]
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Evo ih dvojica sa slike videa, Forza i Ica, osnivaci torcide mostar, koja ce kasnije postati ultras!MostaracVelezovac je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.