RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 apr 2011, 14:23

Stole se malo pravi nevjest :D

Pa nismo valjda Zimbabwe da na jednoj utakmici mozes nositi dres broj 13 a na sledecoj drugi broj! Valjda ako Rova jednom obuce dres sa brojem 13,nosi ga do kraja sezone!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2011, 14:28

Neprilagodjen je napisao/la:Stole se malo pravi nevjest :D

Pa nismo valjda Zimbabwe da na jednoj utakmici mozes nositi dres broj 13 a na sledecoj drugi broj! Valjda ako Rova jednom obuce dres sa brojem 13,nosi ga do kraja sezone!
Eto vidis, ja nemam pojma koji broj nosi Rovcanin u Velezu. Nisam ga gledao ni jednom otkad je otisao tamo. Jedina greska je sto sam napisao "taj broj je nosio protiv Olimpcia" i to priznajem a sve ostalo nema nikakve "nevjestosti" a posebno nekog provociranja, ako je neko na to otisao.

Na kraju, dobio sam odgovor, zahvalio se covjeku i to je to. Ne vidim razloga da se sad o tome vise ista pise ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 apr 2011, 16:07

seven je napisao/la:RA je li dolazite u Gradačac?
Eto tebi ćemo reći. :lol:

Ma brato, glupo ti pitanja. Bez uvrede. :)
Who dares, wins !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 apr 2011, 17:00

Stole iz Bora je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Koji je igrac sa brojem 13 u Velezu? Taj broj je nosio protiv Olimpica. Jeli to Demić?
13. je protiv Olimpica bio Rovcanin. Asistencija + pogodjena stativa sa preko 25 metara iskosa, na prazan gol, ako vas zanima. :)
Iskreno, mene ne zanima ali jaran je bio na utakmici pa pita onako ko je br. 13. On je navijac Sarajeva pa mozda zato nije prepoznao Rovcanina. Kaze brz je, da nije taj neki Demic.

Hvala na odgovoru.
Ma poima ti nema taj jaran :lol: hahahahahah
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 apr 2011, 09:25

NeToBoLa je napisao/la:

pa što svi ono kao drže to u tajnosti kao da se radi o ne znam čemu, pa nije niko tako bitan da mora u Gradačc dolaziti u tajnosti, samo sam pitao jer do sada RA nije nikada dolazio, a jako bi volili i vas da ugostimo i prijateljski popričamo i razmijenimo iskustva itd.
Ne znam zašto se pravi oko toga tolika drama i daje toliko na važnosti, pa ljudi opušteno samo, to je samo fudbal

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 05 apr 2011, 12:17

NeToBoLa je napisao/la:

Sta cete dzaba dolaziti, :Djos gluplji tvoj odgovor

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 apr 2011, 12:27

Primljeno na znanje. Haj' sad zdravo.
Who dares, wins !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 apr 2011, 13:34

Cestitam RED ARMY 30-ti rođendan
F.K.SARAJEVO

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 apr 2011, 17:02

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 apr 2011, 17:48

Titova-Juga je napisao/la:
"Mnogi misle da nismo u redu , da nas treba voditi na posmatranje" :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drH(za PES 6)
Kontakt:

Post Postao/la drH(za PES 6) » 05 apr 2011, 19:35

hahahha mrzimo Torcidu jer su ciglom u glavu Forzu udarili. Znaci to je razlog zasto je godinu dana nakon ovog izdao Velez i Red Army, poremetilo mu su nesto u glavi!
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 apr 2011, 19:42

Forca i dan danas ima u sobu na zidu gomilu slika Veleža i Red Army-a. ;)

... samo jedan klub istinski se voli od rođenja... zna se koji !

;) ;) ;)
Who dares, wins !

drH(za PES 6)
Kontakt:

Post Postao/la drH(za PES 6) » 05 apr 2011, 19:54

Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit :roll:
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 05 apr 2011, 20:13

hercegovac-um je napisao/la:
drH(za PES 6) je napisao/la:Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit :roll:
Mostaraca je bilo i 1905 kad su ga osnovali!
Kamo srece da nije bilo ratova i gluposti danas bi imali normalan rivalitet a ne "bolestan".
Pozdrav vama!
Bola pusti bilo i Velez je bio sila nekad u fudbalu, zna se zasto je i kako nastao Zrinjski i sto ;) .
Samo jedan klub Velež Mostar

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 apr 2011, 20:20

Adnel je napisao/la:
drH(za PES 6) je napisao/la:Ma ja, vidila ljudina da nema nista od Veleza, pa onda poceo ici na utakmice zrinjskog, jer to je klub pravih mostaraca, mos mislit :roll:
Mostaraca je bilo i 1905 kad su ga osnovali!
Kamo srece da nije bilo ratova i gluposti danas bi imali normalan rivalitet a ne "bolestan".
Pozdrav vama!
Bola pusti bilo i Velez je bio sila nekad u fudbalu, zna se zasto je i kako nastao Zrinjski i sto ;) .
Evo napisi zasto je nastao 1905,ak neces ovdje onda na PP.Kome su se tad protivili?Partizanima??? ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 05 apr 2011, 20:22

Nije ovo tema o sugavom kvazi klubu iz Medjugorja nego o mostarskom Velezu. Imaju oni svoju temu pa tamo o njima smrdite!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2011, 21:54

U tebe ili u njega ? :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 05 apr 2011, 22:03

@hercegovac-um
Aloo, imaš gore u ovoj desnoj ćoši ovu crticu, neke kvadratiće i X. Ti klikni na X !! Onda zovni tatu i dedu, pitaj ih za koga su oni navijali, ko je pravi mostarski klub. Kad ti oni odgovore onda idi u krevet, hapu i na spavanje :D Pijući hapu razmišljaj o svojoj budućnosti, gdje ti mladost propada - uz hinjski. Ako dođeš sebi, slobodno obuci dedin dres sa petokrakom i dođi na našu tribinu. Svi imaju pravo na popravni :D
Sretno Abidal :´(

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 apr 2011, 22:37

Ne budi Morientes. Može li ti se fino objasniti da nas zaboli neka stvar za tebe i tvoje mišljenje ?
Who dares, wins !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 apr 2011, 22:37

drH je napisao/la:Nije ovo tema o sugavom kvazi klubu iz Medjugorja nego o mostarskom Velezu. Imaju oni svoju temu pa tamo o njima smrdite!
Hahahah sto smo osjetljivi na prvog mostarskog nogometnog kluba i naravno na prvog osvajaca drzavnog prvenstva! 8-)
Netko reosonovan u medjugorju netko ugasen 1991 a 1995 ubacio famozno H,a sada nakon svih prevrtanja vratise prije par godina petokraku ,obljetnicu slave ,vise u mene 98 god. bilo ljudi na "krizmi" nego u vas na obljetnici RA :lol:
Tebe vuce bogami na temu Velez. Pravis se naivan a i sam znas da se sva prica Veleza i Zrinjskog sazme u 4 rijeci : Nekom rat nekom brat. Samo mora se imati dobar zeludac da se svari to sto jedan prijasnji navijac Veleza a sada Zrinjskog prozivljava negdje u svijesti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: dime i 8 gostiju.