FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kazu ovde pojedinci 20+ pobjego borac 80 bodova za 3 godine.. dobro sve stoji al isto ti sto su to napisali nek u zadnjih 4 sezone 100 utakmica nadju ijednu situaciju gdje sudija uradio zrinjskom i borcu ovako nesto.. i 10 godina. Takodje nek navede ijednu situaciju borca zrinjskog da ovako nesto dosudi da je penal za drugu ekipu..
Slusao sam podcast NEDE TURKOVICA sa vecinom se slazem ALI 3 stvari su laz i izmisljena konstatacija..
Prva definitivno oba penala su 100% bila na grbavici. 90% penala nije namjera, samo onih 10 % je vecina kad udara loptu igrac rukom je kad rukom igra da spasi go..
2 I NAJVAZNIJE I NAJVECA MOGUCA LAZ JE DA SU LJUDI U NS BH OSTETILI BORAC.. da se vratimo borac 60% vremena odkako se igra zajednicka liga je bio u 2 ligi i ekipa koja se borila za goli zivot.. nikad borac kao nijedna druga ekipa nije bila u situaci u kojoj je FK SARAJEVO niti se to moze uporedjivat..
Nek navede ko god hoce bilo koju situaciju da je borac i zrinjski u bilo kojoj situaci greskom sudija izgubio evropu s kamoli titulu..
Borac je izbacen uz lige sigurno sa razlogom, sjetimo se da su celiku oduzeti bodovi borcu je opeosteno duzan bio golmanu 36 k km
Mladost izbacena radi reflektora i 5 godina posle imamo ekipe bez reflektora a igraju pl bh
Jedino sto mogu se sjetit jeste da je zeljo bio ostecen u korist zrinjskog kad je izgubio titulu (mi ih tukli))
3 sezone prije dolaska vice sudjenje je bili najbolje u histori pl bh svi treneri svih ekipa su to potvrdili
Ovo se radi jer FK SARAJEVO je jedini klub u bh koji moze bit prvak i bit dinamo bosanski bez mamica vica beusa elvira usanovica i to je problem i zato su i stbi i htmrvati i bosnjaci koji su za zelju velez na jednoj strani
Sad samo da se dovezem na SISOJU pricao je kako ce on kad dodje reci kako on neovisi o bh trzistu kako je njegov biznis u americi kako ce se on bunid i kako ce popravit nogomet. I 2 godine u savezu i covjek javno kaze VICO mi je stavio kitu do grkljana i nemogu nista da kazem
I 3 ca konstatacija gdje u kojoj utakmici je sudija pomogao SARAJEVO, protiv radnika ? 1-0 2 jos izmjene mogli
Mozda ona situacija kad je tc ponistio go kad je nas igrac dodo njihovom igracu loptu da to se jeste desilo al u kojim okolnostima kad se vec znao koce bit prvak, i onda su sa tim htjeli balansirat..
Sranje u bl prosle godine sranje u kupu ilu bl a posebno u SARAJEVU pa sranje u z mostaru za 4:4 pa sad protiv posusja oa boravc pa sb
Naravno da sudije koji odsude kako trebaju posteno trebaju dobit apluz
Dali se BORAC zalio za zrinjski kad peljto dobi 6 itakmica nije. Naravno da je FK SARAJEVO ocekuvalo kaznu za sudiju sa utakmice borac SARAJEVO i sasvim normalna je situacija da smo se sad zalili
Konstatacija da je zrinjski ekipa koja moze uvezat 10-15 pobjeda.. kralju zrinjski je vec trebao imat 2 remija u zadnjih 3 utamice al eto
Smjesna konstatacija je isto zeljo ima 17 bodova za 9 kola a jao prosle sezone za 18 utakmica imao 18 bodova a od 17 bodova Muftic donio 10 bodova.
Slusao sam podcast NEDE TURKOVICA sa vecinom se slazem ALI 3 stvari su laz i izmisljena konstatacija..
Prva definitivno oba penala su 100% bila na grbavici. 90% penala nije namjera, samo onih 10 % je vecina kad udara loptu igrac rukom je kad rukom igra da spasi go..
2 I NAJVAZNIJE I NAJVECA MOGUCA LAZ JE DA SU LJUDI U NS BH OSTETILI BORAC.. da se vratimo borac 60% vremena odkako se igra zajednicka liga je bio u 2 ligi i ekipa koja se borila za goli zivot.. nikad borac kao nijedna druga ekipa nije bila u situaci u kojoj je FK SARAJEVO niti se to moze uporedjivat..
Nek navede ko god hoce bilo koju situaciju da je borac i zrinjski u bilo kojoj situaci greskom sudija izgubio evropu s kamoli titulu..
Borac je izbacen uz lige sigurno sa razlogom, sjetimo se da su celiku oduzeti bodovi borcu je opeosteno duzan bio golmanu 36 k km
Mladost izbacena radi reflektora i 5 godina posle imamo ekipe bez reflektora a igraju pl bh
Jedino sto mogu se sjetit jeste da je zeljo bio ostecen u korist zrinjskog kad je izgubio titulu (mi ih tukli))
3 sezone prije dolaska vice sudjenje je bili najbolje u histori pl bh svi treneri svih ekipa su to potvrdili
Ovo se radi jer FK SARAJEVO je jedini klub u bh koji moze bit prvak i bit dinamo bosanski bez mamica vica beusa elvira usanovica i to je problem i zato su i stbi i htmrvati i bosnjaci koji su za zelju velez na jednoj strani
Sad samo da se dovezem na SISOJU pricao je kako ce on kad dodje reci kako on neovisi o bh trzistu kako je njegov biznis u americi kako ce se on bunid i kako ce popravit nogomet. I 2 godine u savezu i covjek javno kaze VICO mi je stavio kitu do grkljana i nemogu nista da kazem
I 3 ca konstatacija gdje u kojoj utakmici je sudija pomogao SARAJEVO, protiv radnika ? 1-0 2 jos izmjene mogli
Mozda ona situacija kad je tc ponistio go kad je nas igrac dodo njihovom igracu loptu da to se jeste desilo al u kojim okolnostima kad se vec znao koce bit prvak, i onda su sa tim htjeli balansirat..
Sranje u bl prosle godine sranje u kupu ilu bl a posebno u SARAJEVU pa sranje u z mostaru za 4:4 pa sad protiv posusja oa boravc pa sb
Naravno da sudije koji odsude kako trebaju posteno trebaju dobit apluz
Dali se BORAC zalio za zrinjski kad peljto dobi 6 itakmica nije. Naravno da je FK SARAJEVO ocekuvalo kaznu za sudiju sa utakmice borac SARAJEVO i sasvim normalna je situacija da smo se sad zalili
Konstatacija da je zrinjski ekipa koja moze uvezat 10-15 pobjeda.. kralju zrinjski je vec trebao imat 2 remija u zadnjih 3 utamice al eto
Smjesna konstatacija je isto zeljo ima 17 bodova za 9 kola a jao prosle sezone za 18 utakmica imao 18 bodova a od 17 bodova Muftic donio 10 bodova.
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 01 okt 2024, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Onaj ko misli da se bori preko tzv institucija Sarajevo prati iz Beca, Ciriha ili Berlina
Ne lupetajte
Ne lupetajte
Treba se sad Velezu okrenuti, prvi put po meni je neki pritisak nad igracima tu. Nadam se da to nece na njih utjecat negativno. Ako protiv Veleza remi bude, ili ne do bog izgubimo, nervoza u pauzi ce bit velika. Zato treba Velez dobiti i miran.
Evo ovi što bi krenuli u borbu protiv Saveza i dali podršku Klubu, izvolite.
Klub je objavio, pa bujrum.
Klub je objavio, pa bujrum.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MokraKifla
- Kontakt:
Volio bi da Rogic dobije sansu da se dokaze Rockov do sad jedino sta je znao je zivac povuc cak i njegova statistika ne govori nista dobro da u 8 utakmica primi 9 golova razumijem da je i do odbrane ali opet trebao se bolje pokazati.
Jedino rješenje je da se udruže barem klubovi koji vole ovu državu, mislim kada bi Sarajevo, Željezničar, Velež, Igman i Sloboda zauzeli čvrst stav i zaprijetili bojkotom lige, takmičenje bi postalo ne važeće. Tako bi se digle uzbune koje bi se čule u UEFI.
Izmjena je bila spremna prije gola kolko sam ja vidio.PeppermintSA je napisao/la: ↑01 okt 2024, 00:41meni je neshvatljiva trenerova odluka da izvadi Đorđevića i ubaci igrača s najmanjim defanzivnim svojstvima u ekipi, Mehmedovića. Lijepo izvadiš Gulijašvilija, ubaciš Mujkića da pojačaš štopersku liniju i završio si priču.Tele33 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 00:14Iako nema smisla pored ove svjetske krađe komentarisat igru uopšte ne mogu da ne prokomentarisem treći gol njihov gdje se kapiten nakon što je bio metar od činedua povlači unazad 4 metra i ostavlja mu prostor da lezerno ubaci, a nonšalantni Mehmedovic koji je ušao prije 30 sekundi u 89.minuti na 2-3 pušta igrača kojeg prati nekih 10tak metara samog na peterac. Pa gdje ti je energija i život bolan ne bio umjesto da sprintaš svih tih 6min koje si dobio.
Samo naprijed Saraj'vo!
Kad bude normalne države bit će i fudbala kako treba. Po svaku cijenu izgurat svoje ljude u savez (zajedno s drugim bosanskim klubovima) koji će branit interese ne sarajeva nego fudbala.
Jedini drugi pristup je gerilski pristup poput onog gdje je Sabrija dobro prošao. Ne daj Bože žrtve kakve onda će se svi hvatat za glavu.
Jedini drugi pristup je gerilski pristup poput onog gdje je Sabrija dobro prošao. Ne daj Bože žrtve kakve onda će se svi hvatat za glavu.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Da,znam,sad svakako cijela drzava nista ne radi dok ne prodje ovo uzimanje vlasti.MortemHz je napisao/la: ↑01 okt 2024, 17:55Od danas pa do izbora su mu specijaliteti gdje će zaraditi oko pola miliona maraka, ovo mu je nebitno trenutno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 okt 2024, 17:16Cudi me da se Senad Face TV jos nije medijski ukljucio,ili ako vec nije obratiti se covjeku,hoce on to sigurno. Ovakvi dogadjaji su mu specijalitet.
Treba ovo preko medija publikovati na sva zvona kontinuirano.
Prozivati sve redom,imenom i prezimenom. Pocev od ovih balijskih gowana.![]()
Ali,za istrazivacko novinarstvo ima vremena sigurno ako nista odmah poslije izbora.
Moze se svasta nesto tu uraditi,a kao vrh svega neko suocavanje Face to Face,kandidata ima i previse.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To je to i govori ti da je postojala vise nego ocigledna namjera da nas zakine. Htio je ofsajd, pa kad je vido da nema nista od toga, izmislio faul.obrijanopile je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:55U regularnost Renaovog gola se ne treba sumnjati, gol 1000%. Meni je nesto drugo zapalo za oko, a to je da je pomoćni digao ofsajd, da je i var razmatrao ofsajd, a kada nisu mogli da to nastimaju onda su izmislili faul u napadu. Jednom prilikom, lik koji je imao neke dodirne tačke sa sudjenjem i sudijama, ispričao mi je kada štimaju utakmicu, ne ide se da izgubi, vec da ne pobjedi taj protiv koga se radi. E, sinoć je to nama urađeno...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:04Renanov go je cist. To je najveca kradja i tu se prelomila utakmica. Penal je bio. Celik je napravio gresku, ali treba dijete podrzati i prije svega spustiti na zemlju, umjesto da ga se razapinje ovako.
I kad kazem da je bio penal, mislim objektivno je bio. Ne kazem da bi se svirao Borcu ili Zrinjskom, ne bi.
Bas takoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 okt 2024, 20:36To je to i govori ti da je postojala vise nego ocigledna namjera da nas zakine. Htio je ofsajd, pa kad je vido da nema nista od toga, izmislio faul.obrijanopile je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:55U regularnost Renaovog gola se ne treba sumnjati, gol 1000%. Meni je nesto drugo zapalo za oko, a to je da je pomoćni digao ofsajd, da je i var razmatrao ofsajd, a kada nisu mogli da to nastimaju onda su izmislili faul u napadu. Jednom prilikom, lik koji je imao neke dodirne tačke sa sudjenjem i sudijama, ispričao mi je kada štimaju utakmicu, ne ide se da izgubi, vec da ne pobjedi taj protiv koga se radi. E, sinoć je to nama urađeno...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:04Renanov go je cist. To je najveca kradja i tu se prelomila utakmica. Penal je bio. Celik je napravio gresku, ali treba dijete podrzati i prije svega spustiti na zemlju, umjesto da ga se razapinje ovako.
I kad kazem da je bio penal, mislim objektivno je bio. Ne kazem da bi se svirao Borcu ili Zrinjskom, ne bi.
- TurkishAirlines
Drzava u kojoj pedofil dobije godinu dana i istu otkupi i ljudi misle da se nesta mirnim putem i preko sudova moze rijesiti.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Plava kujica vise voli republiku srpsku nego Bosnu. Shvati to
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Penal za Široki čist, izrazito debilan potez Čelika.
Penal za nas isto tako čist.
Poništen gol Renana- kardinalna greška sudije
Poništen gol Turkeša- ofsajd, ne onoliki kao što su podvukli linije ali bio je ofsajd
Lopta na gol liniji u nadoknadi- nema ugla kamere iz koje se može vidjeti sigurno da li je prešla ili nije.
Penal za nas isto tako čist.
Poništen gol Renana- kardinalna greška sudije
Poništen gol Turkeša- ofsajd, ne onoliki kao što su podvukli linije ali bio je ofsajd
Lopta na gol liniji u nadoknadi- nema ugla kamere iz koje se može vidjeti sigurno da li je prešla ili nije.
Čelik jučer kod sva 3 gola direktna krivica. Momak podhitno treba na klupu par utakmica.
Tatomirović završio karijeru
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jedini način je da vicko ne dobije podršku NS KS a po svemu sudeći i neće, on to zna zato se ovako i ponaša.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bhfanatic14, Guest1945, Lavcina, perodeformero, rimljanin90, Seipronto i 71 gost.