Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nazalost ija sam misljenja da bi se to moglo desit. Nedo bog da se desi UEFU FIFU NS BH SVE LJUDE KOJI GOD BUDU IMALI BILO KAKVU U TOM MOMENTU FUNKCIJU TREBA TUZIT..SarajevoNG je napisao/la: ↑02 okt 2024, 16:26Ovdje ce pasti mrtva glava pazite sta vam kazem. Uvijek ima neka budala da se nadje kojoj je svejedno, nebitno sad za koji klub da navija a koji se redovno zakida za ISPRAVNE odluke na terenu. A ocito ce se samo tako stati u kraj ovoj bandi i nfsbih nazalost, opet kazem. I onda kazu podrzavaj reprezentaciju, napravi fol terene, ovaj var kao, pa sta to znaci nama kad se evo isto desava iz sezone u sezonu.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:59Odavno ja to govorim...NazorUso je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:51Sve inekako razumijem, ali napisati da je u Sirokom ono bilo neznanje a ne kradja i namjera je u najmanju ruku bezobrazno !
Pa sto npr iz neznanja ne ponisti njima gol kad je Chinedu mozda cak i bio u ofsajdu ?
Sto iz neznanja njima ne izmisli faul kod drugig gola ?
E sta nece bosnjo sve izvaliti da opravda lakrdiju ?!
Fuj i treba nas yebat !!!
Sto ovdje mozes procitati, tacno se sedam dana ne mozes dohavizati...
Ovo je jedino rjesenje da strane sudije sude neke jace utakmice, ali to se nece nikada desiti dok su ovi u savezu.
Ja im od srca zelim dugu i tesku bolest, iako nisam taj tip ali njima i njihovoj bratiji zelim ono iskreno!
Kakvi crni tereni,tu je vidio sqnsu da uzme ogromne pare,uvalio nakaradne terene po ogromnoj cifri,lik predsjednik Borca bio i odma uskocio u fotelju predsjednika saveza i niko da se pita ili da mediji pisu. Zamislite sad Mirvic ili neko iz nase uprave predsjednik saveza kunem vam se sve bi se diglo na noge,smijenili bi ga za dva dana hebala ih Vico repka i Barbarezi,Spahici koji cute na sve ovoSarajevoNG je napisao/la: ↑02 okt 2024, 16:26Ovdje ce pasti mrtva glava pazite sta vam kazem. Uvijek ima neka budala da se nadje kojoj je svejedno, nebitno sad za koji klub da navija a koji se redovno zakida za ISPRAVNE odluke na terenu. A ocito ce se samo tako stati u kraj ovoj bandi i nfsbih nazalost, opet kazem. I onda kazu podrzavaj reprezentaciju, napravi fol terene, ovaj var kao, pa sta to znaci nama kad se evo isto desava iz sezone u sezonu.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:59Odavno ja to govorim...NazorUso je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:51Sve inekako razumijem, ali napisati da je u Sirokom ono bilo neznanje a ne kradja i namjera je u najmanju ruku bezobrazno !
Pa sto npr iz neznanja ne ponisti njima gol kad je Chinedu mozda cak i bio u ofsajdu ?
Sto iz neznanja njima ne izmisli faul kod drugig gola ?
E sta nece bosnjo sve izvaliti da opravda lakrdiju ?!
Fuj i treba nas yebat !!!
Sto ovdje mozes procitati, tacno se sedam dana ne mozes dohavizati...
Ovo je jedino rjesenje da strane sudije sude neke jace utakmice, ali to se nece nikada desiti dok su ovi u savezu.
Ja im od srca zelim dugu i tesku bolest, iako nisam taj tip ali njima i njihovoj bratiji zelim ono iskreno!
Eh kada se govorilo o VARu braco moja najmilijaholyman je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:35Ma uradit će VAR oni svakako, što zbog tala od barem 500,000KM, što zbog dodatnih poena koje će vicko dobiti u uefi. A od Var-a kao spasioca fudbala nema nistanapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:28Ma naravno, govorim da je situacija takva da bi tek ono povlacenje linija dalo jasnu sliku, al yebo VAR kad ti opet glavni sudija presudi. Ono prikaze ti npr igranje rukom kao za Romu u finalu EL, Gigovic mahne rukom, nema penala.![]()
Kod nas bi to fkt bilo bacanje para na opremu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, Jadnimi, keli, Mocvara1991, NazorUso, perodeformero, Proximic, sagitarius i 72 gosta.