Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 10:27
NoDi80 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 10:22
Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 10:18
Znaci @NoDi, Tunovic i Tanovic

su uspijeli spasiti klub od pokusaja preotimanja od strane hercegovacko-politicke opcije ?
Boga mi @Nodi, nece biti dobro, zavrnuce pipu Federalna vlada, koliko cujem od Kantonalne je to vec uradjeno kao i od Opstine, a nema love ni od Badzaka...
Sa Mircevskim, Dangubicem, Cvetanovskim, Hirosem na platnoj listi nece biti ni malo lako...
Nema veze ne osvisimo o njima svakako
A sto se tice federane vlade samo navijaci Zeljeznicara da glasaju Niksic je bivsi, tako nek se ne inati nema 1300 glasova
Svakako i do sad je dao milione za Zrinjski i Velez, a nama Sarajevo i Zeljeznicaru po 200.000
Nek ide u Mostar po glasove
Dobro buraz, nemoj se ljutiti, samo kazem ba , da ne zaskripi sta...
Znaci, Badzaka ste otjerali, ali on ce biti tu oko kluba da uleti s lovom ako zatreba ?
I ovo koliko sam te razumio

vi ste izabrali Niksica,ko biva, ako mu sad ne date podrsku, on leti ?
Nije Badzaka niko otjerao, ponudjeno mu je da ostane, ali bez nekih trecih ljudi
Ne znam kakvi su odnosi i sta je sve izmedju njeg i tih ljudi, ali on s njima prvo mora rijesti sta ima i vratice se u klub siguran sam
Niksic je nametnut svakako od strane Schmidta i Hdz
To i budala zna nevezaano za ovo
Nema on glasova ni Konjic da vodi, ali je podoban
Nisam ja Bosnjak, mi smo gradjanski i tako te crvene fore koje odgovaraju Covicu
Mislim da se razumijemo, ne smeta mi sto nije Bosnjak, ali mene taj ne predstavalja