Ispravio si se na vrijeme. Jng kad imas posjed preko 60-65% logicno je da ces manje prekrsaja napraviti.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Kad gledamo ovu statistiku, reklo bi se da smo vas pretukli na terenu, da su bar 3 igrača završila na CUM-u, a vi nas cvijećem posipali.
Jedno je manje prekršaja, drugo je kad ti ne svira ni ono što si napravio, a protivniku svira i ono što nije.
Koševo Zapad
Kao što rekoh, djeca cvijeća.

Od ovih navijača iz BL, jedino onaj AvantiBL djeluje kao neko s kim se može realno i normalno pisati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mlad si, previse blejis u ekran i gledaj sta se dogodi sa vokabularom, da ne pricam da je recenica nesuvislaFKSDoGroba je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:21Pricas o nekom prosjeku godina a spominjes neko pitanje nekoga na yebenom forumuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 okt 2024, 12:42Sreca pa vas nije ispisao, al znas sta kazu, bolje je ispasti glup nego ispasti iz voza
Dnevna doza pitarskih provaljivanja i nepoznavanja pravila fudbala. Doduse i ne cudi jer vam je prosjek godina 19, al nako priglupi i krezavi![]()
![]()
Stigao je i portparol TM88 da ti se pridruzi u tom pisanju

Baci taj telefon i razvijaj kognitivne sposobnosti, ako je moguće da bazu rijeci povecas sa 100 na 150, nece ti odmoci sigurno.
Nema na cemu, tu sam da pomognem iako si pitar

Ima malo razlike, ali nedovoljno da navijac sarajeva prca navijaca Zelje za uspjehe zadnjih par godina, u pet deka smo.Pendulum je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:12Šta ste vi radili u tom istom periodu?
Ipak ima "malo" razlike, ako ćemo realno.
FKŽ !
Zasto odgovarate "navijacima" miletove prcije? Da sve nacrtas, oni ce tvrditi kontra.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nisam ja nikoga prcao što se tiče uspjeha (vašeg ili našeg) - samo sam odgovorio gore kolegi na njegovo (predpostavljam retoričko pitanje) kad je spomenuo vas i vašu opsesiju da pričate samo o posjeti.
No hard feelings.

Čuj tražili pomjeranje utakmice sa Veležom da nas bude više (na domaćoj utakmici) nego vas na gostujućoj, valjda? @švrakino

Upravo.Suvorov je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:24Koja je razlika zadnje 3 sezone?
0 trofeja i jedni i drugi. Sarajevo odigralo 3 evropska dvomeca, a Zeljeznicar dva. S obzirom na budzet Sarajeva i sve probleme Zeljeznicara, uradili ste isto u istom periodu, a to je - nista. Samo sto je to Zeljeznicar uradio sa puno manje potrosenog novca.
Da neko udje i cita forume Zelje i sarajeva zadnjih par godina i ne pogleda rezultate i tabelu, reko bi da su pitari u najmanju ruku uzeli 3 titule i usli u LP 2 puta, a Zeljo 4 puta ispo iz lige.
A ono isti kur.ac i mi i oni.
FKŽ !
- svrakino1921
- Kontakt:

Shop FK Željezničar
Dresovi
Limited edition – Potpisan dres Al Jaber
200.00 KM
Ovaj dres predstavlja pravi kolekcionarski dragulj za svakog istinskog navijača. Dostupan je u ograničenoj količini, čineći ga idealnim poklonom ili uspomenom na sezonu 2024/25.
Limited edition - Potpisan dres Al Jaber
Za ovu sezonu, FK Željezničar nudi i Limited Edition dres, koji dolazi uz ekskluzivni potpis jednog od ključnih igrača Plavih, Abdulmalik Al Jabera. Ovaj dres predstavlja pravi kolekcionarski dragulj za svakog istinskog navijača. Dostupan je u ograničenoj količini, čineći ga idealnim poklonom ili uspomenom na sezonu 2024/25.
Naručite svoj dres već danas i postanite dio plave armije koja s ponosom nosi boje FK Željezničar!
—
For this season, FK Željezničar is also offering a Limited Edition jersey, which comes with the exclusive signature of one of the key players of the Blues, Abdulmalik Al Jaber. This jersey represents a true collector's item for every loyal fan. It is available in a limited quantity, making it an ideal gift or keepsake from the 2024/25 season.
Order your jersey today and become part of the blue army that proudly wears the colors of FK Željezničar!
—
لهذا الموسم، يقدم نادي **جيليزنيتشار** أيضًا قميصًا بإصدار محدود، يأتي مع توقيع حصري لأحد اللاعبين الرئيسيين للفريق الأزرق، **عبدالملك الجابر**. هذا القميص يمثل قطعة فريدة من نوعها لهواة جمع المقتنيات، ومتاح بكميات محدودة، مما يجعله هدية مثالية أو تذكارًا من موسم 2024/25.
اطلب قميصك اليوم وكن جزءًا من الجيش الأزرق الذي يرتدي ألوان نادي **جيليزنيتشار** بكل فخر
I na Arapskom tržištu Jabijev dres
Pa to ima da plane
Sve u $ placaju Arapi
Macron ce se syebat
GOLEM SI ŽELJO
-
- Kontakt:
Jest u vasim glavama,uzmite uzorak na 6 godina,8,10,12 a ne na 3 kako to radite spin majstori. Razlika nas i vas je ogromna u svim segmentima,nije tu u pitanju samo rezultat vec i omladinski pogon,finansije,stabilnost,organizacija. Prodali smo toliko igraca a imamo u izlogu jos toliko da vam treba 20 godina da pridjete tim finansijskim prihodima mada ste ograniceni da skontate. Uzecemo zadnjih 13 godina mitomani par titula,kup i 3 playoffa a gdje ste vi? Borba za opstanak i Cera afera bas je razlika mala. Uzmimo uzorke eto i 3 godine mi u vrhu a vi borba za opstanak mada vama su to male razlike jer vam je normalno da se borite za opstanak.TeaM87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:38Upravo.Suvorov je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:24Koja je razlika zadnje 3 sezone?
0 trofeja i jedni i drugi. Sarajevo odigralo 3 evropska dvomeca, a Zeljeznicar dva. S obzirom na budzet Sarajeva i sve probleme Zeljeznicara, uradili ste isto u istom periodu, a to je - nista. Samo sto je to Zeljeznicar uradio sa puno manje potrosenog novca.
Da neko udje i cita forume Zelje i sarajeva zadnjih par godina i ne pogleda rezultate i tabelu, reko bi da su pitari u najmanju ruku uzeli 3 titule i usli u LP 2 puta, a Zeljo 4 puta ispo iz lige.
Prvo, smiri se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:54Jest u vasim glavama,uzmite uzorak na 6 godina,8,10,12 a ne na 3 kako to radite spin majstori. Razlika nas i vas je ogromna u svim segmentima,nije tu u pitanju samo rezultat vec i omladinski pogon,finansije,stabilnost,organizacija. Prodali smo toliko igraca a imamo u izlogu jos toliko da vam treba 20 godina da pridjete tim finansijskim prihodima mada ste ograniceni da skontate. Uzecemo zadnjih 13 godina mitomani par titula,kup i 3 playoffa a gdje ste vi? Borba za opstanak i Cera afera bas je razlika mala. Uzmimo uzorke eto i 3 godine mi u vrhu a vi borba za opstanak mada vama su to male razlike jer vam je normalno da se borite za opstanak.TeaM87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:38Upravo.Suvorov je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:24
Koja je razlika zadnje 3 sezone?
A drugo, pricam o trenutnim uspjesima klubova i logicno je da uzmem godinu-dvije-tri, necu uzimat zadnjih 10 godina i periode koje spominjes u kojima ste evidentno uspjesniji, niko to ne spori. Sto se tice finansija, upravu si, Mirvic ulozi svoj milion, proda igraca i sebi u dzep milion vrati, u tome je odlican nema mu se sta rec, ali cisto sportski uspjesi, trenutno smo bare-bare.
FKŽ !
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ma nije tacno isto je to bara baramosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:54Jest u vasim glavama,uzmite uzoran na 6 godina,8,10,12 a ne na 3 kako to radite spin majstori. Razlika nas i vas je ogromna u svim segmentima,nije tu u pitanju samo rezultat vec i omladinski pogon,finansije,stabilnost,organizacija. Prodali smo toliko igraca a imamo u izlogu jos toliko da vam treba 20 gosina da pridjete tim finansijskim prihodima mada ste ograniceni da skontate. Uzecemo zadnjih 13 godina mitomani par titula,kup i 3 playoffa a gdje ste vi? Borba za opstanak i Cera afera bas je razlika mala. Uzmimo uzorke eto i 3 godine mi u vrhu a vi borba za opstanak mada vama su to male razlike jer vam je normalno da se borite za opstanak.TeaM87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:38Upravo.Suvorov je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:24
Koja je razlika zadnje 3 sezone?
sve je isto kao na grbavici u svih klubova samo ono sto je na grbavici nije isto kod drugih
pa se krene od dzeke ,posjete,videotona,njukstla i onda ni rijeci, ovo od 2013 za njih nije vrijeme to je imaginarni,bezvazdusni prostor u kojem vi svi zivite,crna rupa ovog vremena odosno zablude u u prostoru u kojem zivite,trebate da se zapitate da li je to java ili san
Nemoj zaboraviti na "poklonjenu" Covid-19 titulu. Trebali su njima, koji su bili drugi na tabeli, "pokloniti".DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:05ma nije tacno isto je to bara baramosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:54Jest u vasim glavama,uzmite uzoran na 6 godina,8,10,12 a ne na 3 kako to radite spin majstori. Razlika nas i vas je ogromna u svim segmentima,nije tu u pitanju samo rezultat vec i omladinski pogon,finansije,stabilnost,organizacija. Prodali smo toliko igraca a imamo u izlogu jos toliko da vam treba 20 gosina da pridjete tim finansijskim prihodima mada ste ograniceni da skontate. Uzecemo zadnjih 13 godina mitomani par titula,kup i 3 playoffa a gdje ste vi? Borba za opstanak i Cera afera bas je razlika mala. Uzmimo uzorke eto i 3 godine mi u vrhu a vi borba za opstanak mada vama su to male razlike jer vam je normalno da se borite za opstanak.
sve je isto kao na grbavici u svih klubova samo ono sto je na grbavici nije isto kod drugih
pa se krene od dzeke ,posjete,videotona,njukstla i onda ni rijeci, ovo od 2013 za njih nije vrijeme to je imaginarni,bezvazdusni prostor u kojem vi svi zivite,crna rupa ovog vremena odosno zablude u u prostoru u kojem zivite,trebate da se zapitate da li je to java ili san

-
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:18Jest tebi lijepo u zivotu. Zapisnik covjek vodinastrojeni21 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 22:57Forumska brigada majoriziranih u njenom najsvijetlijem izdanju, ispunjenjom neznanjem i neinteligencijom:
![]()
Cemu si se tacno smijao, to sto si glup ili?FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:57HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
JAO VICINE KUJICE
Hvala brat moj, znam da je iskreno za razliku od @NoDija ...kolezeljovac je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:03Klasa je brate, ne pamtim boljeg Vam igrača još od vremena Fanima, Tatara, Rahmanovića...

A kako dolazite do posjeda?
Tako što vam sudija pusti maximalan intezitet startova na protivnika bez da svira faul, i tako što vama svira faul na košarkaške kontakte ili kad ih uopšte i nema.
Halo logičar...sam sebe pobijaš. A pogledaj i taj odnos u posjedu drugih liga pa ćeš vidjeti da posjed nužno ne prati i broj faulova. To što vi radite možda ima u Mozambiku, još tu ligu nisam stigao da provjerim.
Uživajte u svemu lažnom oko vas. Hvala Banjalučanima koji prepoznaju vaše kradje i na iste odgovaraju poluprazim tribinama. Hajde malo vas evropa izvuče, doći će raja da se uslika malo.
Sami sebi ste odgovor.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A jesi poletio da ispadnes pametan a zapravo je problem autocorrecta. GlupanRatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:23Mlad si, previse blejis u ekran i gledaj sta se dogodi sa vokabularom, da ne pricam da je recenica nesuvislaFKSDoGroba je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:21Pricas o nekom prosjeku godina a spominjes neko pitanje nekoga na yebenom forumuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 okt 2024, 12:42
Sreca pa vas nije ispisao, al znas sta kazu, bolje je ispasti glup nego ispasti iz voza
Dnevna doza pitarskih provaljivanja i nepoznavanja pravila fudbala. Doduse i ne cudi jer vam je prosjek godina 19, al nako priglupi i krezavi![]()
![]()
Stigao je i portparol TM88 da ti se pridruzi u tom pisanju![]()
Baci taj telefon i razvijaj kognitivne sposobnosti, ako je moguće da bazu rijeci povecas sa 100 na 150, nece ti odmoci sigurno.
Nema na cemu, tu sam da pomognem iako si pitar![]()

Pisanje mi prebacilo u pitanje i on sad meni govori da ja ne znam pisati jer "previse blejim u telefon"

- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ovi će.hladno ugostiti iz grcke ljude a ne mogu iz sarajeva
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 9 gostiju.