Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 06 okt 2024, 08:53

Kamaga11 je napisao/la:
06 okt 2024, 08:15
mnon46 je napisao/la:
05 okt 2024, 22:18
Gdje su sad političari, LGBT organizacije, feministkinje? Nema normalno, samo navijači.
Gdje su nebitni faktori tipa sto neko zlostavlja kera tu se oni pitaju, a kad se dogode ovakve katastrofe onda su manji od makovog zrna.
Sve si rekao... :salut:

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 06 okt 2024, 09:19

Kamaga11 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
Gdje su sad političari, LGBT organizacije, feministkinje? Nema normalno, samo navijači.
Gdje su nebitni faktori tipa sto neko zlostavlja kera tu se oni pitaju, a kad se dogode ovakve katastrofe onda su manji od makovog zrna.
Kako si siguran da medju navijacima nema politicara i lgbt ?

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 06 okt 2024, 09:27

GradKamena2 je napisao/la:
05 okt 2024, 22:38
slika

:salut:
Kostajnica?

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 okt 2024, 10:22

Ne znam koliko je tacna informacija, ali izgleda da neko krije broj nastradalih. Neki lik iz GSS-a tvrdi da ima preko 70 poginulih, je li to moguće? Može li neko provjeriti?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 06 okt 2024, 10:27

Na sreću mislim da su to klasična špekulisanja koja su uvijek prisutna kada se neka nesreća dogodi i po običaju klasično preuveličavanje tragedije. I kod nas i u regionu. Sjećam se onih poplava 2012, kakvih je tu sve bilo dezinformacija i sličnih bljuvotina da bi se zaradilo na kliku i šeru... Stotine ljudi plutaju Obrenovcem i slične gluposti. Pa onda isto za Doboj...
Drugo, to je nepoštovanje svake žrtve i svake porodice koja još čeka vijesti o svojim bližnjim i stradalim. Sve te koji uvećavaju broj žrtava bih u zatvor, pa neka tamo dokazuju zašto su to radili....

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 06 okt 2024, 10:31

zona072 je napisao/la:
06 okt 2024, 09:19
Kamaga11 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
Kako si siguran da medju navijacima nema politicara i lgbt ?
Zato što bi iskakali iz paštete da se bilo ko uhvatio lopate i na sekundu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 okt 2024, 10:32

deantinho je napisao/la:
06 okt 2024, 10:27
Na sreću mislim da su to klasična špekulisanja koja su uvijek prisutna kada se neka nesreća dogodi i po običaju klasično preuveličavanje tragedije. I kod nas i u regionu. Sjećam se onih poplava 2012, kakvih je tu sve bilo dezinformacija i sličnih bljuvotina da bi se zaradilo na kliku i šeru... Stotine ljudi plutaju Obrenovcem i slične gluposti. Pa onda isto za Doboj...
Drugo, to je nepoštovanje svake žrtve i svake porodice koja još čeka vijesti o svojim bližnjim i stradalim. Sve te koji uvećavaju broj žrtava bih u zatvor, pa neka tamo dokazuju zašto su to radili....
Nadamo se da je tako. Doduše svako može danas da pusti neku neprovjerenu informaciju.

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 06 okt 2024, 10:43

@kole

Vjeruj da je kod nas, vjerovatno i svugdje, jednostavno to preuveličavanje i svojevrsna paranoja uzela prilično maha. Tragedija je sama po sebi velika da bi se dodatno uvećavala neprovjerenim rekla kazala pričama. Ne mislim na tebe, već na te što šire takve informacije. Nije Jablanica Šangaj, pa da se broj stanovnika mjeri milionima. Tamo vjerovatno svaki čovjek zna svakog komšiju.

Prije par godina u mom gradu je došlo do velike eksplozije na pumpi. U roku od 15 minuta pola grada je pričalo poginulo deset ljudi, a možda i više, plutaju Drinom... Razbacalo leševe. Epilog, jedan poginuo, jedan blaže povrijeđen...

O poplavama da ne pričam...

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 06 okt 2024, 11:28

slika
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 06 okt 2024, 12:03

Bivši trener Sarajeva sjeda na užarenu klupu tuzlanske Slobode?

Posljednje ime koje se dovodi u vezu sa užarenom klupom tuzlanske Slobode je Mirza Varešanović koji je trenutno bez angažmana, a posljednji je imao u velikanu bh. fudbala FK Sarajevo

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 06 okt 2024, 12:16

BigZlatan je napisao/la:
06 okt 2024, 12:03

Posljednje ime koje se dovodi u vezu sa užarenom klupom tuzlanske Slobode je Mirza Varešanović koji je trenutno bez angažmana, a posljednji je imao u velikanu bh. fudbala FK Sarajevo
E hoće se usrećiti s njim. :facepalm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 okt 2024, 12:20

Pendulum je napisao/la:
06 okt 2024, 12:16
BigZlatan je napisao/la:

Što? Mirza je vrh trener. Čovjek koji je sa Olimpikom kup uzeo, koji je od katastrofalne sezone Sarajeva na zimskoj pauzi kad je uzeo klub uz odličan niz izborio Evropu. Za Slobodu i više nego sjajan izbor

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 okt 2024, 12:24

kolezeljovac je napisao/la:
06 okt 2024, 12:20
Pendulum je napisao/la:
BigZlatan je napisao/la:

Što? Mirza je vrh trener. Čovjek koji je sa Olimpikom kup uzeo, koji je od katastrofalne sezone Sarajeva na zimskoj pauzi kad je uzeo klub uz odličan niz izborio Evropu. Za Slobodu i više nego sjajan izbor
+1

Sa Sarajevom uradio vise nego dobar posao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 06 okt 2024, 12:30

Kad bude na Tušnju 0-1, dotični izađe i kaže ne možemo pobijediti Sarajevo kojem je sudija dvanaesti igrač.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 okt 2024, 12:35

Za Slobodu u ovom momentu dobar izbor.Niste se zayebali sigurno samo pitanje koliko moze ova vasa ekipa.
Trener koji ima ovu ligu u malom prstu.Nece mu trebati dugo da se adaptira jer zna skoro sve igrace.Nema mu se sta reci za zadnji mandat kod nas,kad su svi halalili Evropu on stigne 10-11 bodova i kolo prije kraja izborimo Evropu koja je vec bila izgubljena.Izvuko nas realno iz sranja koje je Dudic napravio,koji se cesto na nasoj temi žali radi 3 dobre utakmice a po meni prosjecan trener.
Jedino ce vam bit problem fizicka sprema.Ne ocekujte rastrcanu ekipu odma da vam kazem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 06 okt 2024, 12:58

Pendulum je napisao/la:
BigZlatan je napisao/la:

Vidjet' ćemo. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 okt 2024, 13:07

DamirT je napisao/la:
06 okt 2024, 12:24
Pendulum je napisao/la:

+1

Jeste uradio, ali vam mora biti jedna stvar jasna...
Roster Sarajeva tada i Slobode sad je nebo i zemlja.
Mirza je onda samo poslozio igrace na njihova mjesta i anulirao Dudiceve eksperimente...
Ti si u sastavu imao Renana u zivotnoj formi, Ziljkica koji je dobio poziv u A repku, Dala, Kyeremaha...
Mozes ti napraviti cudo, ali moras imati kvalitetne igrace...
Ovo u Slobodi trenutno, tesko da se moze nazvati kvalitetom koja se ravnopravno moze nositi sa drugim timovima u borbi za opstanak

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 okt 2024, 13:29

Pa dobro i dovode sad igrače, Bojo, negdje sam pročitao moguće i Dulju da dovedu.... Imat će fin roster, pogotovo na zimu

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 okt 2024, 13:41

Vanja8 je napisao/la:
06 okt 2024, 13:07
DamirT je napisao/la:

+1

Mirza je onda samo poslozio igrace na njihova mjesta i anulirao Dudiceve eksperimente...
Ti si u sastavu imao Renana u zivotnoj formi, Ziljkica koji je dobio poziv u A repku, Dala, Kyeremaha...
Ovo u Slobodi trenutno, tesko da se moze nazvati kvalitetom koja se ravnopravno moze nositi sa drugim timovima u borbi za opstanak
Bitno je imati dostiznu razliku bodova na polusezoni. Bit ce sigurno boljih igraca od trenutnih. Jbg kad vidis poziciju kluba na tabeli, tesko da ce htjeti ijedan ozbiljniji trener doci tu, pa ako se ispadne da bude otjeran. Losiji posao od Maksimovica ne moze uraditi (2 boda dosad).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 okt 2024, 13:58

DamirT je napisao/la:
06 okt 2024, 13:41
Vanja8 je napisao/la:
06 okt 2024, 13:07
DamirT je napisao/la:

+1

Bitno je imati dostiznu razliku bodova na polusezoni. Bit ce sigurno boljih igraca od trenutnih. Jbg kad vidis poziciju kluba na tabeli, tesko da ce htjeti ijedan ozbiljniji trener doci tu, pa ako se ispadne da bude otjeran. Losiji posao od Maksimovica ne moze uraditi (2 boda dosad).
Ne kazem da Mirza, trenutno za Slobodu nije dobar izbor i naravno da i ja zelim od srca da Sloboda sacuva PL status, ali se mora pod hitno raditi na jacanju kvalitete rostera...
Hebiga, da ima i carobni stapic , sa Kunicem tesko da se kakva hajra moze nafatati...
Meni je zaista bio Nalic nejasan,imate sigurno najkvalitetniju bazu mladih igraca u BiH, znam i po nasoj Akademiji da su vecina izrazito talentovani momci, pa covjece da je halalio godinu dana jos u federalki, sad bi imao nekoliko potencijalnih i kvalitetnih mladih igraca...To je zalog za buducnost...
Ti kad pogledas, da je Said kad god udje u igru, zapravo alfa i omega ekipe, tacno ne mozes da povjerujes ko sve onda igra u Slobodi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, prisonbreak, sirBobbyMoore i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []