Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
SANTOS ode bez feninga u Australiju... GOLEM SI ŽELJEZNIČARE 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Niko ne kaze da bi se Ibrak ili ko vec borio za njihkillafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
Nesto prosto sumnjam da bi Ibrak zastupao i interese Zelje, a Zeljo vjerovatno ima puno vecih problema (dug, gradnja juga) a i nemaju neke najvece ambicije za titulu da bi ih jedna dvije pet utakmica sto ih se osteti toliko osakatilo
bar ja to tako gledam
Zasto ne bi oni poslali svog covjeka? Zasto se suti? Savez u nikad gorem stanju nije bio a njima nije u cilju da imaju ljude, nelogicno.
Zar nije receno na kraju sezone da se treba pricati o sudjenju pa se usutise opet
U slucaju da ne izbore europu crno im se pise
Željezničar je Vicin, on ih je spasio ispadanja dvije sezone za redom. Prvo im sredio licencu pa onda direktno da ne ispadnu prošle sezone. Njima odgovara ova situacija, vidi se i po suđenju u njihovu korist.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
Nesto prosto sumnjam da bi Ibrak zastupao i interese Zelje, a Zeljo vjerovatno ima puno vecih problema (dug, gradnja juga) a i nemaju neke najvece ambicije za titulu da bi ih jedna dvije pet utakmica sto ih se osteti toliko osakatilo
bar ja to tako gledam
- MocMahale444
Izazivas jbga, nisam ti nista rekao a trazis guzici cepa.Pendulum je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:43Jel te stid, imalo? I tih ljiljana i tog potpisa? Kakva si ti nula od vjernika?
Jadniče!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Malo ih je smirila ona tragedija, al ne mogu oni dugo izdrzati.
Sad ce opet poceti nazivati svoje sugrađane cetnicima, ustasama, balijama itd
nevjerovatno.
Sad ce opet poceti nazivati svoje sugrađane cetnicima, ustasama, balijama itd

santos nema ciste papire. nije rijesio spor sa bivsim klubom na vrijeme, ako je uopste i rijesio, pa ne moze nastupati u ligama pod okriljem uefe. to sam i slobodasima nedavno govorio kad se pricalo da hoce da ga dovedu, pa nisu vjerovali. nije se on patio da nadje klub bezveze.
Šta te ba izazivam? Što smo ti rekli da se brukaš je tebi izazivanje?MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:48Izazivas jbga, nisam ti nista rekao a trazis guzici cepa.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
O Alejkumusellam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:47Es-selamu alejkum![]()
mirva ce poletiti u vicin zagrljaj kao nekad prije.
Ma sta vas briga ba, sto ce Mirva trcati u zagrljaj Vice, vi cete i onako pisati uskoro, kako su herojskom borbom, Bekric, Tanovic, Tunovic ,(Tan-Tun)

Samo vidim, nesto si mi neurozan, mora da slabo ide prodaja retrovizora...

Svaka cast buraz...kolezeljovac je napisao/la: ↑10 okt 2024, 14:16Moram li pisati "ŠALA" druže?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:18A tim se baviš
A radiš u Cordobi gdje nema alkohola
Svašta
I da dok sam studirao radio u Cordobi, nije sramota sebi diplomski i magistarski godine preko sezonskih poslova platiti...

Ma vidi se da su rukije pola - pola

A vala, sta i ti dozivi od nekad cetvrtog forumasa ovdje, da mu moras crtati...

Vala si Killo ti to dobro odgledao...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
bar ja to tako gledam

Pa eto i vi pokreniti inicijativu i ako uspijete ,vi ubacite predstavnika Zrinjskog, posteno...
Bar ja to tako gledam...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 okt 2024, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Nemojte ih, nezgodan je period godine za bilo kakve akcije ili promjene.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisam ti ja drugkolezeljovac je napisao/la: ↑10 okt 2024, 14:16Moram li pisati "ŠALA" druže?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:18A tim se baviš
A radiš u Cordobi gdje nema alkohola
Svašta
I da dok sam studirao radio u Cordobi, nije sramota sebi diplomski i magistarski godine preko sezonskih poslova platiti...
Ja sam GOSPODIN
I da kad već spominješ qurave onda si mogao konobarisat za studije po birtijama gdje teče alkohol u hektolitrama
-
- Kontakt:
Mozda dvojicu nek ubace,sto bi sebe stitili,dje ce to uraditi,treba pustiti da terorisuVanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:23Vala si Killo ti to dobro odgledao...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
bar ja to tako gledam![]()
Pa eto i vi pokreniti inicijativu i ako uspijete ,vi ubacite predstavnika Zrinjskog, posteno...
Bar ja to tako gledam...![]()
-
- Kontakt:
Nece,cekace da neko nas udje u savez i onda ce da sastance,izlaze u medije,pisu saopstenjaErosViverosViv je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:51A neko ce hinjski stajati sa strane, cekati konacnog pobjednika ove bitke i pod kaputom traziti opstanak u ligi.
Opet.
-
- Kontakt:
Ma trebo ti se sjetiti od prvog do zadnjeg koljena? Ko ti je najdrazi ovako da ti proucim koju?MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:39Ko te šiša drugi put pazi![]()
I eventualno da miniraju. Opet.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:42Nece,cekace da neko nas udje u savez i onda ce da sastance,izlaze u medije,pisu saopstenjaErosViverosViv je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:51A neko ce hinjski stajati sa strane, cekati konacnog pobjednika ove bitke i pod kaputom traziti opstanak u ligi.
Opet.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Haj'mo zeljovci i manijaci, udruzimo se i pridruzimo se instagram starleti Mirvyu, te nasim dragim pitarima, da zajedno sa otpadom od insana imena Abdulah, napravi sebi pogodnu situaciju da mesetari, kolje, provodi kosevske logike i pravdu diljem BiH.
A kako ono kone zvase borbu za spas bh fudbala birvaktile, Osimitet za Amarizaciju?
Lu di lo.
A kako ono kone zvase borbu za spas bh fudbala birvaktile, Osimitet za Amarizaciju?
Lu di lo.
Sarajevski Željezničar.
-
- Kontakt:
Bice nemojte nista da se brinete,onda cete da pisete ovakve referate kao ti sad,nije vama problem da vas kradu jos vise,uvijeke cete da cutite,problem ce nastati kad neko nas udje u savez to je za vasu psihu gore nego da vas ugase. Kud vase starlete nisu kao Mirvic u svakom pogledu,nego daj nam napisite konkretno zasto vam covjek smeta bez da vam je bilo sta ruzno uradio?Blues1921 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:53Haj'mo zeljovci i manijaci, udruzimo se i pridruzimo se instagram starleti Mirvyu, te nasim dragim pitarima, da zajedno sa otpadom od insana imena Abdulah, napravi sebi pogodnu situaciju da mesetari, kolje, provodi kosevske logike i pravdu diljem BiH.
Lu di lo.
-
- Kontakt:
Klasični spinas. Kako te nije stid? Ovde najviše gube Sarajevo i Željo, a ostale boli ionako briga jer ne mogu vise. Cuj ti logike, eto doći će Abdulah, pa neka dodje Kzaric i Branković sto se mene tice samo da se ova gamad skine. Ali tebe za to boli briga jer ti si taj koji sigurno imaš neku tal od ovih koji sad uništavaju sarajevske klubove. Ljigavci odvratni...Blues1921 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:53Haj'mo zeljovci i manijaci, udruzimo se i pridruzimo se instagram starleti Mirvyu, te nasim dragim pitarima, da zajedno sa otpadom od insana imena Abdulah, napravi sebi pogodnu situaciju da mesetari, kolje, provodi kosevske logike i pravdu diljem BiH.
Lu di lo.
Evo i oni tebe selame!
Nedavno mole Boga da im dodje neko kao Mirvicmosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 18:11Bice nemojte nista da se brinete,onda cete da pisete ovakve referate kao ti sad,nije vama problem da vas kradu jos vise,uvijeke cete da cutite,problem ce nastati kad neko nas udje u savez to je za vasu psihu gore nego da vas ugase. Kud vase starlete nisu kao Mirvic u svakom pogledu,nego daj nam napisite konkretno zasto vam covjek smeta bez da vam je bilo sta ruzno uradio?Blues1921 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:53Haj'mo zeljovci i manijaci, udruzimo se i pridruzimo se instagram starleti Mirvyu, te nasim dragim pitarima, da zajedno sa otpadom od insana imena Abdulah, napravi sebi pogodnu situaciju da mesetari, kolje, provodi kosevske logike i pravdu diljem BiH.
Lu di lo.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BeYaZ, bhfanatic14, bvsic, club21, EastMadness, ErosViverosViv, galia95, held9, HyperOS, jurisicduska, mosarajvosa83, Pact1921, ristagrad, Scholl, TarpiTarpi, WeekendOffender i 153 gosta.