Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:23
killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23
ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
Nesto prosto sumnjam da bi Ibrak zastupao i interese Zelje, a Zeljo vjerovatno ima puno vecih problema (dug, gradnja juga) a i nemaju neke najvece ambicije za titulu da bi ih jedna dvije pet utakmica sto ih se osteti toliko osakatilo
bar ja to tako gledam
Vala si Killo ti to dobro odgledao...
Pa eto i vi pokreniti inicijativu i ako uspijete ,vi ubacite predstavnika Zrinjskog, posteno...
Bar ja to tako gledam...
Ne mozemo, oni su vec unutra
Ma nece ljudi da idu tim putem i gotovo. Ocito je da su jos financijski nestabilni i da je ista prica kao i prije par godina sa 4R.. Ne mogu iznijeti to, njih bi stajanje na zulj savezu dosta kostalo, posebno sad kad su upoznati kako to Vico radi. Plus su vjerovatno i duzni za Modricu prosle godine. Nagurao je tu Vico oraha po dzepovima svima zbog ovakvih situacija
Mislim, gurnuo je i vama onaj Kup ali opet sta vam moze? Ne moze vas sjebati kaznama, suspenzijama, a ni rezultatima dovoljno da budete 7. Ili 8. a ne da ispadnete. Treba biti stabilan bas da vas ne moze poljuljati a vi ste jedini u potpunosti stabilan klub koji nema uticaj kroz organe
Vjerujem ako oni zadrze ovog Stana Cubelu par godina pa se to iskristalise, da ce i oni gurati nekog svog.
Opet tu bh. fudbal nece dobiti nista, nego samo Zeljo i Sarajevo koliko toliko zastitu kroz svoje ljude, tako da, skroz mi je legitimno da nisu sad spremni u to se upustati, jer iskreno to nije borba za bh. fudbal nego cisto za svoj interes, sto ne osudjujem - u ovoj bari i ovakvom odnosu snaga moras stititi svoju guzitzu