Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad poklopimo savez prvo treba raditi na tome da se zeljeznicar izbaci iz lige, pa tek onda da FKS bude sampion
To radite svakako druzi niz godina, dok u isto vrijeme preko medija pisete o nekim o borbama
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
To je logican slijed dogadjaja, kada otklonimo neprijatelje krenut cemo na domace izdajnike i tada im nece biti vice da ih ostavlja u ligi.
livsi zeljkane!
Cega bi me trebalo biti stid? Narativ je takav, iz kojeg razloga, meni kao navijacu Zeljeznicara nikad nece biti jasno. Mogao bih do sutra pisati sav zulum koji je uradjen mom klubu, a koji je potekao iz Titove. Ali cemu to i kome toobrijanopile je napisao/la: ↑10 okt 2024, 18:17Klasični spinas. Kako te nije stid? Ovde najviše gube Sarajevo i Željo, a ostale boli ionako briga jer ne mogu vise. Cuj ti logike, eto doći će Abdulah, pa neka dodje Kzaric i Branković sto se mene tice samo da se ova gamad skine. Ali tebe za to boli briga jer ti si taj koji sigurno imaš neku tal od ovih koji sad uništavaju sarajevske klubove. Ljigavci odvratni...Blues1921 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:53Haj'mo zeljovci i manijaci, udruzimo se i pridruzimo se instagram starleti Mirvyu, te nasim dragim pitarima, da zajedno sa otpadom od insana imena Abdulah, napravi sebi pogodnu situaciju da mesetari, kolje, provodi kosevske logike i pravdu diljem BiH.
A kako ono kone zvase borbu za spas bh fudbala birvaktile, Osimitet za Amarizaciju?
Lu di lo.
A sto se tice opce dobrobiti bh fudbala, valjda si dovoljno zreo da znas da to nikad nece i ne moze biti. Iz "prakticnih" razloga.
Sarajevski Željezničar.
-
- Kontakt:
Ne mozemo, oni su vec unutraVanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:23Vala si Killo ti to dobro odgledao...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
Nesto prosto sumnjam da bi Ibrak zastupao i interese Zelje, a Zeljo vjerovatno ima puno vecih problema (dug, gradnja juga) a i nemaju neke najvece ambicije za titulu da bi ih jedna dvije pet utakmica sto ih se osteti toliko osakatilo
bar ja to tako gledam![]()
Pa eto i vi pokreniti inicijativu i ako uspijete ,vi ubacite predstavnika Zrinjskog, posteno...
Bar ja to tako gledam...![]()

Ma nece ljudi da idu tim putem i gotovo. Ocito je da su jos financijski nestabilni i da je ista prica kao i prije par godina sa 4R.. Ne mogu iznijeti to, njih bi stajanje na zulj savezu dosta kostalo, posebno sad kad su upoznati kako to Vico radi. Plus su vjerovatno i duzni za Modricu prosle godine. Nagurao je tu Vico oraha po dzepovima svima zbog ovakvih situacija
Mislim, gurnuo je i vama onaj Kup ali opet sta vam moze? Ne moze vas sjebati kaznama, suspenzijama, a ni rezultatima dovoljno da budete 7. Ili 8. a ne da ispadnete. Treba biti stabilan bas da vas ne moze poljuljati a vi ste jedini u potpunosti stabilan klub koji nema uticaj kroz organe
Vjerujem ako oni zadrze ovog Stana Cubelu par godina pa se to iskristalise, da ce i oni gurati nekog svog.
Opet tu bh. fudbal nece dobiti nista, nego samo Zeljo i Sarajevo koliko toliko zastitu kroz svoje ljude, tako da, skroz mi je legitimno da nisu sad spremni u to se upustati, jer iskreno to nije borba za bh. fudbal nego cisto za svoj interes, sto ne osudjujem - u ovoj bari i ovakvom odnosu snaga moras stititi svoju guzitzu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- MocMahale444
Vanja paša moj jbga desava se iz cista mira mutanti se upali kao da sam njima rekao a ne klubu im.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:14O Alejkumusellam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:47Es-selamu alejkum![]()
mirva ce poletiti u vicin zagrljaj kao nekad prije.
Ma sta vas briga ba, sto ce Mirva trcati u zagrljaj Vice, vi cete i onako pisati uskoro, kako su herojskom borbom, Bekric, Tanovic, Tunovic ,(Tan-Tun)i Uzunovicka smjenili hohstaplere poput Colpe, Pilava i drugih uhljeba...
![]()
Samo vidim, nesto si mi neurozan, mora da slabo ide prodaja retrovizora...![]()
Znaci ja sam trolo malo kao inace ali ovaj cetnik basic i ovaj novi acc paldumka traze belaja.
mosarajvosa83, najdraza mi je tvoja s ili m tvoja ,nisam siguran jos.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Hebem ti najmilije,specijalno zenski rod al nemon se sta naljutiti svega ti,sta cu kad ga vole ko baba penziju,sad cu ti morat hebat na dnevnoj baziMocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:19Vanja paša moj jbga desava se iz cista mira mutanti se upali kao da sam njima rekao a ne klubu im.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:14O Alejkumusellam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:47Es-selamu alejkum![]()
Ma sta vas briga ba, sto ce Mirva trcati u zagrljaj Vice, vi cete i onako pisati uskoro, kako su herojskom borbom, Bekric, Tanovic, Tunovic ,(Tan-Tun)i Uzunovicka smjenili hohstaplere poput Colpe, Pilava i drugih uhljeba...
![]()
Znaci ja sam trolo malo kao inace ali ovaj cetnik basic i ovaj novi acc paldumka traze belaja.
-
- Kontakt:
Miran keru, ne psuj bez razloga covjeku koji je stariji od tebemosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:50
Hebem ti najmilije,specijalno zenski rod al nemon se sta naljutiti svega ti,sta cu kad ga vole ko baba penziju,sad cu ti morat hebat na dnevnoj bazi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Insanu od 55 ovako psuje sram ga bilo ali sta ces njegov se dnk zna19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:55Miran keru, ne psuj bez razloga covjeku koji je stariji od tebemosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:50
Hebem ti najmilije,specijalno zenski rod al nemon se sta naljutiti svega ti,sta cu kad ga vole ko baba penziju,sad cu ti morat hebat na dnevnoj bazi

Ma drug ja se zahebavam, sve si ti rekao, ali je steta da se evo 5 timova ne mogu sloziti, Velez, Zeljo, Sloboda, Igman i mi, pa jarane stalo bi se u dobroj mjeri ovom lopovluku u kraj.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 19:46Ne mozemo, oni su vec unutraVanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:23Vala si Killo ti to dobro odgledao...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
Nesto prosto sumnjam da bi Ibrak zastupao i interese Zelje, a Zeljo vjerovatno ima puno vecih problema (dug, gradnja juga) a i nemaju neke najvece ambicije za titulu da bi ih jedna dvije pet utakmica sto ih se osteti toliko osakatilo
bar ja to tako gledam![]()
Pa eto i vi pokreniti inicijativu i ako uspijete ,vi ubacite predstavnika Zrinjskog, posteno...
Bar ja to tako gledam...![]()
Ma nece ljudi da idu tim putem i gotovo. Ocito je da su jos financijski nestabilni i da je ista prica kao i prije par godina sa 4R.. Ne mogu iznijeti to, njih bi stajanje na zulj savezu dosta kostalo, posebno sad kad su upoznati kako to Vico radi. Plus su vjerovatno i duzni za Modricu prosle godine. Nagurao je tu Vico oraha po dzepovima svima zbog ovakvih situacija
Mislim, gurnuo je i vama onaj Kup ali opet sta vam moze? Ne moze vas sjebati kaznama, suspenzijama, a ni rezultatima dovoljno da budete 7. Ili 8. a ne da ispadnete. Treba biti stabilan bas da vas ne moze poljuljati a vi ste jedini u potpunosti stabilan klub koji nema uticaj kroz organe
Vjerujem ako oni zadrze ovog Stana Cubelu par godina pa se to iskristalise, da ce i oni gurati nekog svog.
Opet tu bh. fudbal nece dobiti nista, nego samo Zeljo i Sarajevo koliko toliko zastitu kroz svoje ljude, tako da, skroz mi je legitimno da nisu sad spremni u to se upustati, jer iskreno to nije borba za bh. fudbal nego cisto za svoj interes, sto ne osudjujem - u ovoj bari i ovakvom odnosu snaga moras stititi svoju guzitzu
Zaprijeti da ce 5 klubova istupiti iz lige pa da vidis kako bis se druga muzika svirala...
Ovako, tesko da ce se sta promijeniti, ali da se promijeni ova bagra iz FS KS, da udju ljudi koji ce braniti interese i Sarajeva i Zelje, da se ne moze desiti da sudija osteti nase kone protiv Zrinjskog i pojeo vuk magarca, da se ne moze bez kazne izivljavati Jelic na nama...
Ako se maknu ove prodane duse iz naseg FS vjeruj mi doci ce do promjena i u drugim kantonalnim savezima
Fakat necu da ulazim u ovu komunikaciju, ali sta vam treba provociranje na nivou vrijedjanja...MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:19Vanja paša moj jbga desava se iz cista mira mutanti se upali kao da sam njima rekao a ne klubu im.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:14O Alejkumusellam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:47Es-selamu alejkum![]()
![]()
Ja znam tebe i mi se vazda provociramo ali u nekoj zdravoj zahebanciji, ali ovo je i tebi i njima zaista nepotrebno
- MocMahale444
Vanja, nikad prvi bez razloga nisam vrijedjao aslaaa.
Ti si rega lik kao i vecina i kad bi tebi i slicnim nesto ruzno rekao okacio bi se ko kopacke.
Ti si rega lik kao i vecina i kad bi tebi i slicnim nesto ruzno rekao okacio bi se ko kopacke.
Mislis ko Samir Bekric ?MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 21:11Vanja, nikad prvi bez razloga nisam vrijedjao aslaaa.

- MocMahale444
Vidis kao igrac vama je nanio boli moras priznati, isto je i nama sa Zrinjskim kad je rez bio 3-3, ali kao SD je ubio puru u nama.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 21:45Mislis ko Samir Bekric ?MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 21:11Vanja, nikad prvi bez razloga nisam vrijedjao aslaaa.
Ti si rega lik kao i vecina i kad bi tebi i slicnim nesto ruzno rekao okacio bi se ko kopacke.![]()
![]()
Mojne ga ziv bio.
-
- Kontakt:
Nikad prvi keru,umjesto da si primjer ti si neandertalacMocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:59Insanu od 55 ovako psuje sram ga bilo ali sta ces njegov se dnk zna19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:55Miran keru, ne psuj bez razloga covjeku koji je stariji od tebemosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:50
Hebem ti najmilije,specijalno zenski rod al nemon se sta naljutiti svega ti,sta cu kad ga vole ko baba penziju,sad cu ti morat hebat na dnevnoj bazi![]()
Ima li bana ikako za ovog orangutana, zbog njega je 5 ljudi popilo ban a uvijek je prvi potezao !?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 23:06Nikad prvi keru,umjesto da si primjer ti si neandertalacMocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:59Insanu od 55 ovako psuje sram ga bilo ali sta ces njegov se dnk zna19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 20:55
Miran keru, ne psuj bez razloga covjeku koji je stariji od tebe![]()
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- MocMahale444
Kakav ban pa necemo pozivati na to neka ga, mora lajati malo.
Od sad ga zovem Lajoš83.
Od sad ga zovem Lajoš83.

Vala jeste, nema sta...MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 21:51Vidis kao igrac vama je nanio boli moras priznati, isto je i nama sa Zrinjskim kad je rez bio 3-3, ali kao SD je ubio puru u nama.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 21:45Mislis ko Samir Bekric ?MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 21:11Vanja, nikad prvi bez razloga nisam vrijedjao aslaaa.
Ti si rega lik kao i vecina i kad bi tebi i slicnim nesto ruzno rekao okacio bi se ko kopacke.![]()
![]()
Mojne ga ziv bio.
Ali fakat, osoba bez karaktera, hebote ljudi koji su igrali u nekom klubu, nece da se raduju golu iz postovanja, a on ko Rizo Hamidovic razvuko pjesmu u svlacionici i jos vam u klubu...

Jos nasao i cvijece da im predaje u Mostaru, dobro, to je bilo za grupe Zrinje, ali sto bas on, mogla je i Uzunovicka ili Basic, ko trener, treneru...

Vala, bruka buraz...

- svrakino1921
- Kontakt:
Ja se izvinjavam
Samo da pitam bordo kolege @bvsic i @ Vanja8
Da li ja trebam dok je reprez.pauza da objasnim o strateškom partnerstvu i investitoru
Razliku između ta dva pojma
Samo da pitam bordo kolege @bvsic i @ Vanja8
Da li ja trebam dok je reprez.pauza da objasnim o strateškom partnerstvu i investitoru
Razliku između ta dva pojma
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, aqarius, BeYaZ, club21, Direktorcic, EastMadness, feniksptica, Fudo, gh0stHZ, Giuseppe1, Hrammm1921, HyperOS, jurisicduska, MikiPirs, mnon46, MokraKifla, NebeskaSila96, Pitaristok, RajvoSA03, ristagrad, senad82, ultrazonfa, USB, Vanja8, Venom, Zeko87 i 172 gosta.