Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja još kmečim po navici, u bordo majici u bordo majiciii, ja još kmečimmm...
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bogami se i željezničar fino gura.Pendulum je napisao/la: ↑14 okt 2024, 16:36Za svaku tekmu borca, izgleda da će morati.Riquelme je napisao/la: ↑14 okt 2024, 16:22nije nebitan al dobije nizu ocjenu za to .najbolje da ce za svaku tekmu komisija zasjedatkillafrommanilla je napisao/la: ↑14 okt 2024, 15:43
Hahahahaha ma ja nebitan crveni na 0:1 i to stopera U21. Osim sto bi bilo 10 na 10, a nisu toliko dominantniji bili ni s igracem vise, morao bi uci u21 negdje drugo odmah
Bezveze sta, jos jedan maali crveni bio i to je to, sudjenje evropsko s 1739 prekrsaja.![]()
U duetu smo odpjevali

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
+1jasta je napisao/la: ↑14 okt 2024, 16:15Samo jak borac snsd ga spašava!!!
1. Pažljivo izabiranje glavnog i var sudije!!!
2. Glavni ima zadatak:
- da pokuša suditi normalno ako borca ide
- da svaki pokušaj muške igre, sankcioniše
- da faulovima oduzima mogućnost igranja odbrane
- da se igrači boje ikakvog starta i boje se kartona
- da unese strah i nesigurnost protivniku
- da osokoli napadače borca na prodore jer znaju da će im svaki pad svirati
- da dozvoli defanzivcima jaku igru jer znaju da im neće svirati faul ili ne daj Bože dati karton
- imalo sumnjivi korneri, auti opet idu borcu
3.uloga var sudije da vidi i najmizerniju priliku za penal, nešto što samo liči na penal, a protivniku da ne vidi i ono što je čist crveni, penal
4.uloga arene je da pušta usporene snimke koje ona hoće, da ima debilne komentatore i debilne emisije koje moraju šutiti o svemu ovome
5. uloga raznih delegata i komisija je da ovo sve opravdaju
- sudije su zaplašili sa Peljtom, pa je odmah poslije Jelić imao fantastično sudjenje, samo što nije gol dao za borac
6. uloga par botova pa i na forumu da priču pravda ili odvodi od suštini
7. uloga Vice je da pomogne Sarajevu, Želji, Veležu....i ostalima kad oni više ne budu prijetnja Borcu, da bi se priča vratila na evo svi kradu.....
- kartoniranje ostalih ekipa na drugim mečevima je posebna tema
Ufffff nije mi bilo teško....uživam u ovome.
ne, feđa jecurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 17:13Ti si taj vođoHole82 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 17:09
Zar nije prvo na crtanju grafita pa onda na AP i onda kao uspjeh izbosti nekog? I onda opet po starom danas, bjezi i zovi muriju?
Mani se ovih prica u ovim vremenima, mani se price o ovim stvarima, posebno jer nicemu dobrom ne pridonosis. Budi pametan. Svoj poso furaj.
Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 14 okt 2024, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nije ti on vodja ne sikiraj se. Vodja ti bjezicurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 17:13Ti si taj vođoHole82 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 17:09
Zar nije prvo na crtanju grafita pa onda na AP i onda kao uspjeh izbosti nekog? I onda opet po starom danas, bjezi i zovi muriju?
Mani se ovih prica u ovim vremenima, mani se price o ovim stvarima, posebno jer nicemu dobrom ne pridonosis. Budi pametan. Svoj poso furaj.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Ne može to normalan mozak procesuirati. Traže podršku Željezničara da bi instalirali Abdulaha Ibrakovića, čovjeka koji je sa Dinom Selimovićem na najbrutalniji mogući način ukrao titulu Željezničaru 2015. godine.
Ljudi poklapali po tri utakmice u jednom kolu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A dzaba objasnjavat ko da im nisi milion puta objasnio neke stvari. Znas kako kazu pametnom i isaret dosta.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:20
Ne može to normalan mozak procesuirati. Traže podršku Željezničara da bi instalirali Abdulaha Ibrakovića, čovjeka koji je sa Dinom Selimovićem na najbrutalniji mogući način ukrao titulu Željezničaru 2015. godine.
Ljudi poklapali po tri utakmice u jednom kolu.![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Pa vi ne možete bez šmekanja hahahaha12345678922 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:11+1jasta je napisao/la: ↑14 okt 2024, 16:15Samo jak borac snsd ga spašava!!!
1. Pažljivo izabiranje glavnog i var sudije!!!
2. Glavni ima zadatak:
- da pokuša suditi normalno ako borca ide
- da svaki pokušaj muške igre, sankcioniše
- da faulovima oduzima mogućnost igranja odbrane
- da se igrači boje ikakvog starta i boje se kartona
- da unese strah i nesigurnost protivniku
- da osokoli napadače borca na prodore jer znaju da će im svaki pad svirati
- da dozvoli defanzivcima jaku igru jer znaju da im neće svirati faul ili ne daj Bože dati karton
- imalo sumnjivi korneri, auti opet idu borcu
3.uloga var sudije da vidi i najmizerniju priliku za penal, nešto što samo liči na penal, a protivniku da ne vidi i ono što je čist crveni, penal
4.uloga arene je da pušta usporene snimke koje ona hoće, da ima debilne komentatore i debilne emisije koje moraju šutiti o svemu ovome
5. uloga raznih delegata i komisija je da ovo sve opravdaju
- sudije su zaplašili sa Peljtom, pa je odmah poslije Jelić imao fantastično sudjenje, samo što nije gol dao za borac
6. uloga par botova pa i na forumu da priču pravda ili odvodi od suštini
7. uloga Vice je da pomogne Sarajevu, Želji, Veležu....i ostalima kad oni više ne budu prijetnja Borcu, da bi se priča vratila na evo svi kradu.....
- kartoniranje ostalih ekipa na drugim mečevima je posebna tema
Ufffff nije mi bilo teško....uživam u ovome.
ne, feđa jecurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 17:13Ti si taj vođoHole82 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 17:09
-
- Kontakt:
op trt gevezen zajn
"Kolega" gdje su dokazi za te tvrdnje?Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:20
Mogu i ja srati po vama do mile volje al' kakve mi fajde bez konkretnih dokaza?
-
- Kontakt:
Ja ne kontam dokle ce da se furaju na BG?!
Dok mrtva glava ne padne nece se smiriti ova balavurdija, bolje da ste otisli i bili od koristi onom jadnom narodu, kojeg su poplave pogodile( cast izuzetcima)!!
Sramota furke koje nikoga vise ne zanimaju!
Dok mrtva glava ne padne nece se smiriti ova balavurdija, bolje da ste otisli i bili od koristi onom jadnom narodu, kojeg su poplave pogodile( cast izuzetcima)!!
Sramota furke koje nikoga vise ne zanimaju!
04.10.2009 !
Koliko niko ne obraca paznju na njeg da je uso u prepirku sa "svojim" oko Sarajeva...Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:20
Ma bile one jedne novine kontas ali vise ne postoje i nema nigdje online arhive, razumijes. Ali vjeruj bratu sve je tu bilo da se procitaPendulum je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:28"Kolega" gdje su dokazi za te tvrdnje?Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:20
Tamam ode ona standardna ekipica neinteligentnih i odnekud se pojave ova dvojica, i tako je već godinama, uvijek moraju imati bar dvojicu dežurnih sa IQ40.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
bvsic je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:38Ma bile one jedne novine kontas ali vise ne postoje i nema nigdje online arhive, razumijes. Ali vjeruj bratu sve je tu bilo da se procitaPendulum je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:28"Kolega" gdje su dokazi za te tvrdnje?Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:20

Nekakve novine su mu konkretni dokazi?
Šta mu je Sarajevo uradilo, nikad sebi doći neće.
Edit: Evo računovođe sa IQ190

Bilo je lijepo kad ste otisli, milina citat forum. Plavi kolega @svr je jedini normalan od vas (mozda jos pokoji) volim njegove postove citati.
A ti nisi svjestan kako je lijepo bez tebe i vecina ce se sloziti sa tim. Ali lider se vratio pa sad si regrutovo i let3 u IQ40 grupicu
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], rishovski, tuitamo, TylerBurey i 26 gostiju.