Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mogli
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Mogli » 14 okt 2024, 18:21

HariTz je napisao/la:
14 okt 2024, 18:00
Hadžikadunić je druga tema. Ni meni lično se nisu svidjele neke stvari, ali njegov menadžer je debelo zayebao. Što se nije oglasio kada je bio klupiran u HSV-u? Ne može, jer bi dobio instant šut kartu.
Svi ti periguzani sto su odrasli vani misle da automatski vrijede vise i omalovazavaju sve vezano za nasu drzavu. Vidio si i sprdnju debila Burnica. A obojica su granicni cvajtaski igraci i trebaju biti sretni sto se uopste nadju na spisku.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 okt 2024, 18:27

Mogli je napisao/la:
14 okt 2024, 18:21
HariTz je napisao/la:
14 okt 2024, 18:00
Hadžikadunić je druga tema. Ni meni lično se nisu svidjele neke stvari, ali njegov menadžer je debelo zayebao. Što se nije oglasio kada je bio klupiran u HSV-u? Ne može, jer bi dobio instant šut kartu.
Svi ti periguzani sto su odrasli vani misle da automatski vrijede vise i omalovazavaju sve vezano za nasu drzavu. Vidio si i sprdnju debila Burnica. A obojica su granicni cvajtaski igraci i trebaju biti sretni sto se uopste nadju na spisku.
Burnic je u pravu sto posto i igraci vani vise vrijede logicno, jer bolje rade
Evo ja sam citav zivot preveo u BiH i sta je sad
Vani nema ko u BiH da se suti i gura pod tepi, vec se sve direktno kaze
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 okt 2024, 18:28

ArsBih je napisao/la:
14 okt 2024, 18:18
Nisu bitna imena, repke s manjim imenima od nasih imaju mnogo bolje rezultate.
Nek ih natjera da trce a rezultat ce doci.
Najveći problem je sto smo mi genetski spori, sa 6 mjeseci nas vec nena hrani pitom. Dok ne uvedemo migrante i afrikance da trce za nas, ne moze se od nas puno ocekivati u modernom nogometu. Zato bi Mika valjao, malo snage i vikinske krvi da bar dobijemo na cvrstoci.
Nismo mi cak toliko ni genetski spori nego selektiramo igrace iskljucivo prema tehnickom talentu sto je cisti apsurd i bas iz tog razloga su ispred nas ekipe poput Islanda i ovih Skandinavaca jer oni sve baziraju na trci. Iz svoje generacije i nekih starijih a bgm i mladjih koji su trenirali fudbal znao sam veliki broj trkackih zvijeri koje ne samo da su brzi nego po genetici imaju strasnu moc ponavljanja i izdrzljivost ali su propali jer nase mutave trenere to ne zanima nego gledaju kakvu neko koordinaciju i prijem lopte ima. Istina u svemu je da sporog igraca ne mozes napravit brzim a tehnicki slabijeg igraca mozes uvijek popravit nekim individualnim treninzima i posvecenescu ako si prepoznao da ima iznadprosjecne fizicke karakteristike za nase podrucje

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 14 okt 2024, 18:41

fanatik19 je napisao/la:
14 okt 2024, 18:28
ArsBih je napisao/la:
Najveći problem je sto smo mi genetski spori, sa 6 mjeseci nas vec nena hrani pitom. Dok ne uvedemo migrante i afrikance da trce za nas, ne moze se od nas puno ocekivati u modernom nogometu. Zato bi Mika valjao, malo snage i vikinske krvi da bar dobijemo na cvrstoci.
Nismo mi cak toliko ni genetski spori nego selektiramo igrace iskljucivo prema tehnickom talentu sto je cisti apsurd i bas iz tog razloga su ispred nas ekipe poput Islanda i ovih Skandinavaca jer oni sve baziraju na trci. Iz svoje generacije i nekih starijih a bgm i mladjih koji su trenirali fudbal znao sam veliki broj trkackih zvijeri koje ne samo da su brzi nego po genetici imaju strasnu moc ponavljanja i izdrzljivost ali su propali jer nase mutave trenere to ne zanima nego gledaju kakvu neko koordinaciju i prijem lopte ima. Istina u svemu je da sporog igraca ne mozes napravit brzim a tehnicki slabijeg igraca mozes uvijek popravit nekim individualnim treninzima i posvecenescu ako si prepoznao da ima iznadprosjecne fizicke karakteristike za nase podrucje
Ma kod nas su "talenti" oni koji se prije razviju, pa fizički pojedu svoj uzrast. Čak bih rekao da se prije gledaju dlake na prsima nego tehnika i trčanje.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 okt 2024, 18:44

signalidunapark je napisao/la:
14 okt 2024, 18:41
fanatik19 je napisao/la:
ArsBih je napisao/la:
Ma kod nas su "talenti" oni koji se prije razviju, pa fizički pojedu svoj uzrast. Čak bih rekao da se prije gledaju dlake na prsima nego tehnika i trčanje.
A o tome da ne pricam. Razraste se malo brze dijete u predpionirima i nabija loptu samo kraj ovih sto im jede s glave zabije 50 golova za sezonu i neko ga proglasi igracem za lige petice na osnovu toga a zapravo kad se dodje u kadete i juniore taj isti se lik ne moze sastat

Edo1922
Kontakt:

Post Postao/la Edo1922 » 14 okt 2024, 19:34

Evo ga napokon Bajraktarevic idemoo

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 14 okt 2024, 19:34

Evo Esmira od prve, ispunila se svima zelja. Hajmooooo :bih:

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 14 okt 2024, 19:36

kempes je napisao/la:
14 okt 2024, 09:57
Pripremio je veliku zasjedu za Madjare. Ocekujte najneocekivanije.
.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 14 okt 2024, 19:38

kempes je napisao/la:
14 okt 2024, 11:18
Nakon sto sam cuo sta je pripremio za veceras, vjerujem u pobjedu.
.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2024, 19:43

PasodelMar je napisao/la:
13 okt 2024, 22:34
Mogli je napisao/la:
13 okt 2024, 22:23
PasodelMar je napisao/la:
13 okt 2024, 22:19

Logično, to će ti reći svako ko se iole razumije u fudbal + ti trebaju top štoperi i vrlo je riskantna formacija koja nam sa ovim kadrom možda i najmanje odgovara, kod nas to u startu prelazi u 5-3-2, nismo mi u stanju držati 3-5-2 da bi ikakvu korist izvukli iz tog sistema.
Da. Mi sa bunkeraskim planom ulazimo u meceve i pored toga opet dopustamo masu prilika protivnicima. Protiv Holandije smo trebali primit osmicu i protiv Njemacke peticu.
Pazi, većina ovdje ne zna ni šta mi igramo. 3-5-2 mi smo stim sistemom na vi, kao i većina reprezentacija, tako da mora neko iz javnog prostora reći da je Epic Fail. Ovaj put je otišao toliko daleko da je zamislio da mu wingera preko čitavog terena treba igrati Burnić :rol:.
Ne znam zasto ne odigra klasicno 4 5 1 ili 4 4 2 gdje je sve duplirano siguran sam da ne bi ispadali kao debili ,a svakako gubimo utakmice

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 14 okt 2024, 19:44

Mogli je napisao/la:
14 okt 2024, 12:14
Trojica najvise hejtanih igraca od strane forumasa u startnoj veceras. :yawn:
:yawn:

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 14 okt 2024, 19:59

Meni se sviđa pokušaj, vrlo moguće da vodi u debakl, ali kad dati priliku mladom Bajraktareviću i Tahiroviću zajedno, sa tim kreativcem kojeg su svi zvali da počne utakmicu, a to je Hajradinović, nego sada. :)

Ili je mega genijalan potez ili debakl. :D

ArsBih
Kontakt:

Post Postao/la ArsBih » 14 okt 2024, 21:00

fanatik19 je napisao/la:
14 okt 2024, 18:44
signalidunapark je napisao/la:
14 okt 2024, 18:41
fanatik19 je napisao/la:

A o tome da ne pricam. Razraste se malo brze dijete u predpionirima i nabija loptu samo kraj ovih sto im jede s glave zabije 50 golova za sezonu i neko ga proglasi igracem za lige petice na osnovu toga a zapravo kad se dodje u kadete i juniore taj isti se lik ne moze sastat
Salihamidzic je jedinstven primjer u nas u rep, da rad namiri nedostatak talenta, mozda ne jedinstven ali sigurno najbolji primjer

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 14 okt 2024, 21:26

Yebali ti Burnic, Tahirovic i krampa Vasilj mater u pizdu.
Smetljaru napusti ovo, nije za tebe ubleho.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 14 okt 2024, 21:27

Moze li neko reci strucnjaku da nisu radnicke igre pa da moze nositi trenerku?

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 14 okt 2024, 21:40

Bit ce to dobro, vjerujmo i podrzimo ovaj tim strucnjaka na klupi. :bih: :bih:

Sergej - kockar i to neuspjesan
Spahic - propali pokusaj politicara i lovac
Milenkovic - propali fudbalski agent, sezonski radnik - konobar na plazama Kipra i Grcke.
Hrgovic - alkoholicar, trener hrvatskih treceligasa, prodavac krofnih na Makarskoj rivieri ljeti.
Bajramovic - trener pionira njemackih nizeligasa, trenutno nosac lopti u prvom timu cvajtasa.
Hasagic - pokusaj od trenera golmana, u svakom klubu u PL proveo po jednu sezonu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 okt 2024, 21:44

Glup gluplji Barbarez.
Kako je ono pokeras pisao Petevu, bitno je da je atmosfera dobra dok mu je pajdo Spahic pijan pucao po divljim veprovima u okolini Gacka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Tihi i 22 gosta.