Eto jesi neki ti sad, nije ti dovoljan dokaz novine koje vise ne postoje. Sta hoces vise shizopitaruPendulum je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:45![]()
![]()
Nekakve novine su mu konkretni dokazi?
Šta mu je Sarajevo uradilo, nikad sebi doći neće.
Edit: Evo računovođe sa IQ190![]()
Bgm jucer ili prekjucer su bile druge novine, dogovorite se sami sa sobom pa onda krenite napadati
E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom
Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
Valjda je sinoc fasovao od rodjaka
Nego šta su nego nekakve? Nisu sigurno nikakve. Brukaš se drug.
Ma kome ćeš ti kakav kompleks nabit, samo glupe postove pišeš. Koševa nisi u životu 2 puta vidio, a kamo li sjeveracurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
Vjerovatno se ni ne sjećaš tog magazina, kultni ratni magazin koji si pokušao pošprdati, pa se onda neuko pokušao izvaditi. Ti i ovaj tvoj ahbab morate malo stati na ručnu, svaki post koji napišete na ovom forumu dovodi do izumiranja moždanih ćelija onoga ko čita.
Smaraš me i ovdje i u privatnim porukama12345678922 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:12Ma kome ćeš ti kakav kompleks nabit, samo glupe postove pišeš. Koševa nisi u životu 2 puta vidio, a kamo li sjeveracurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53
E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
![]()
bvsic je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:49Bilo je lijepo kad ste otisli, milina citat forum. Plavi kolega @svr je jedini normalan od vas (mozda jos pokoji) volim njegove postove citati.
A ti nisi svjestan kako je lijepo bez tebe i vecina ce se sloziti sa tim. Ali lider se vratio pa sad si regrutovo i let3 u IQ40 grupicu
Sad si vec tregerovancurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
A sta je to posebno dijasporac u tim novinama, sedmicne novine koje su pisala ono sto vec znas iz dnevnih novina, imal ijedna tema da ne seres i da sve znas valjda te nostalgija vuce sta liVirtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:18Vjerovatno se ni ne sjećaš tog magazina, kultni ratni magazin koji si pokušao pošprdati, pa se onda neuko pokušao izvaditi. Ti i ovaj tvoj ahbab morate malo stati na ručnu, svaki post koji napišete na ovom forumu dovodi do izumiranja moždanih ćelija onoga ko čita.
Objasni onom mučeniku da pisanje direktnih poruka meni izaziva tešku traumu koja vremenom prerasta u bolestan kompleks, neka nauči iz tvojih grešakaKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:52Sad si vec tregerovancurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53
E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
Prestani da kmecis i stavi ovo ko avatarcurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 20:05Objasni onom mučeniku da pisanje direktnih poruka meni izaziva tešku traumu koja vremenom prerasta u bolestan kompleks, neka nauči iz tvojih grešaka
Hahahahahahahaha kakav pacijent, mislim razumijem ljutnju s obzirom da sam te napravio dvorskom ludom foruma, ali mislim da je vrijeme da potražiš pomoć ahahahhahahahaKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 20:33Prestani da kmecis i stavi ovo ko avatar
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, HordeSaSjevera, Morpheus, Pablo11, supervizor i 19 gostiju.